Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έφυγε το παλιό συστηματάκι μου, i7 930 με 6 ραμ και 1050τι.

Και ερχόμαστε λοιπόν στην φάση να φτιάξω νέο. Παραδίδω λεπτομέρειες 

Ποσό που διαθέτουμε : Κυμαίνεται από 800, μέχρι 1050 βάση αναγκών/vfm. Προτιμώ όσο τον δυνατόν χαμηλότερα 

Χρήση υπολογιστή : pubg και ίσως ελάχιστο video editing? (ας μην θεωρηθεί παράγοντας)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: None

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. 1080p60hz true love

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? No

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Εκεί που λέμε το σουβλάκι όπως πρέπει  :-(

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? Από όπου να 'ναι

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Από εμένα 100%

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Υπάρχει.

Λοιπόν έχω και λέω, σκέφτομαι να κινηθώ ανάμεσα και σε used και σε new, κάτι που δεν με ενοχλεί αν πρόκειται να ανεβάσω λίγο το vfm.

Παραθέτω:

Cpu/Mobo/Ram Έχω βρει/κλείσει : i7 7700k, 16gb corsair 2400, και b250 και ψήκτρα artic pro 2 (20euro)(δεν με ενδιαφέρει το oc) (1 έτους απόδειξη εγγύηση κτλπ) 430. €
Gpu υπάρχουν 3 επιλογές , Msi 970 used στα 180 3 ετών. | 1060 3gb 230 new | 1070 used 6 μήνες 350.  
SSD αγόρασα 2, έναν 960evo 250gb στα 90, και Sandisk 480gb στα 110.  Δεν ξέρω ποιον από τους 2 θα κρατήσω. Θέλω ο σκληρός να με βγάλει πολλά χρόνια χωρίς αλλαγή, οπότε ίσως τα 480gb να είναι must αλλά και το cordeless των nvme μου αρέσει. Δεν έχω ιδέα ποιον θα κρατήσω ακόμα, αυτός που θα μείνει θα πουληθεί.
Case. Εδώ θέλω να ρίξω λίγα λεφτά αυτή τη φορά. 50 ταβάνι. Κατέληξα στο κιτρινομαύρο μαγαζί στα 41 το bitfenix nova, και στα 50 το ίδιο σε window panel. Μάλλον το 2ο. Να αναφέρω ότι προτιμώ άσπρο κατά πολύ!  :devil: 
Psu όποιο και να πάρω θέλω να καλύπτει με ασφάλεια μία 1070 ακόμα να δεν πάω άμεσα εκεί. Λέω το g550m από το κίτρινο μαύρο μαγαζί στα 80. Δεν πληρώνω μεταφορικά, το παραλαμβάνω από μαγαζί τους. Αν ξέρει κάποιος κάποια επιλογή να γλιτώσω κάνα 20αρι στο psu ορμάτε, γιατί νιώθω στα τυφλά εδώ.Ή στα 85 το corsair cx650m?

****Θέλω άμεσες διαθεσιμότητες κατά προταιρεότητα.

Άρα από 430+180+90+50+80=830 μέχρι και στα 430+350+110+50+80=1030, 200 ευρώ διαφορά ουσιαστικά για gpu. 

Έχουμε και λέμε ερωτήσεις ( τις αριθμώ για να είναι πιο εύκολη η συζήτηση )

1) Αξίζει να τα σκάσω για ένα pubg 1080p60hz σε competive settings? ή να κρατήσω τα 200 ευρώ για αναβάθμιση σε 2-3 χρονάκια +πώλησης κάρτας;
2) SSD 480gb sata ή 250gb (960evo) nvme? Θα υπάρχει εξωτερικός 2tb σχεδόν attached.
3) Τροφοδοτικό πόσα watt χρειάζομαι;
4) Η ψήκτρα χωρίς oc με καλό air flow στο κουτί (3fans) θα με καλύψει για gaming;

Αυτά για αρχή, θα υπάρξει συνέχεια για όποιον έχει όρεξη να πει γνώμη/άποψη!

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια μητρική έχεις βρει; Μοντέλο. Μπορεί να μην υποστηρίζει NVME. Kαλό deal το σετάκι αλλά καλύτερα να άλλαζες τη μητρική με μια Ζ270 ή κάποια αναβαθμισμένη Ζ170(που είναι πολύ φθηνές πλέον)

Για κάρτα γραφικών από τις τρεις επιλογές χωρίς συζήτηση πας στην 1070.

psu https://www.skroutz.gr/s/8570592/Corsair-CX-Series-550M.htmlhttps://www.skroutz.gr/s/5148388/Seasonic-M12II-520-Bronze-EVO-Edition.html

Δημοσ.

Ποια μητρική έχεις βρει; Μοντέλο. Μπορεί να μην υποστηρίζει NVME. Kαλό deal το σετάκι αλλά καλύτερα να άλλαζες τη μητρική με μια Ζ270 ή κάποια αναβαθμισμένη Ζ170(που είναι πολύ φθηνές πλέον)

psu https://www.skroutz.gr/s/8570592/Corsair-CX-Series-550M.htmlhttps://www.skroutz.gr/s/5148388/Seasonic-M12II-520-Bronze-EVO-Edition.html

Υποστηρίζει nvme :) , όσο για την αλλαγή σε z270/170 αν δεν ασχοληθώ με oc έχει διαφορά;

Κάρτα γραφικών δεν είναι overkill η 1070;

Τα τροφοδοτικά που έστειλες βλεπώ μεικτές απόψεις από κάτω  :-)

Υποστηρίζει nvme :) , όσο για την αλλαγή σε z270/170 αν δεν ασχοληθώ με oc έχει διαφορά;

Κάρτα γραφικών δεν είναι overkill η 1070;

Τα τροφοδοτικά που έστειλες βλεπώ μεικτές απόψεις από κάτω  :-)

Δημοσ.

Ξεφυγαμε λιγο, αλλα το ασπρο μου αρεσε, αν βλεπω καλα εχει 3 ανεμιστηρες ηδη ; Αλλά δεν είναι διαθεσιμο :/ θα περιμενω δεν γαμ...

Δημοσ.

Ναι τρεις. Το τροφοδοτικο το tx ειναι gold εφταχρονη εγγυηση.

Δημοσ.

Ναι τρεις. Το τροφοδοτικο το tx ειναι gold εφταχρονη εγγυηση.

Άρα πάω στο λευκό case στα 65, και Psu το tx στα 75;

Ποια η διαφορά tx με rmx, rm, cm κτλπ;

Δημοσ.

Τα cx ειναι bronze τα rmx full modular παιζει διαφορα ποιοτητας υλικων και κατασκευαστη. Δεν τα φτιαχνει η corsair αλλα βαζει απλα τη φιρμα.

Δημοσ.

Τα cx ειναι bronze τα rmx full modular παιζει διαφορα ποιοτητας υλικων και κατασκευαστη. Δεν τα φτιαχνει η corsair αλλα βαζει απλα τη φιρμα.

Ωραία, σετ κουτί-τροφοδοτικό 140 vision studio τα χτυπάω να τελειώνουμε;

Δημοσ.

Και το aerocool. Δες reviews και διαλεξε

Στα μάτια μου κερδίζει το Sharkoon, βλέπω και psu cover, και καλό cable management, και 3 ανεμιστηράκια. Λες και φτιάχτηκε για μένα. Τα χτυπάω τώρα.

Δημοσ.

Ή να αλλάξεις επεξεργαστή ή μητρική, Ο 7700κ σε b250 είναι σαν μηχανή ss σε γκαράζ μόνο και πότε στο δρόμο ή πίστα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...