vaggos88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Θα ήθελα τα φώτα σας. παρατήρησα εδώ και μέρες αλλάζει το πλάνο με το power option, ενώ το βάζω υψηλές επιδόσεις αυτό γυρνάει μόνο του στην εξισορρόπηση. το πατάω ξανα και επιτόπου πάει μόνο του στην εξισορρόπηση. ο μονος τροπος που βρηκα ηταν να γραψω στο cmd το παρακάτω "powercfg –restoredefaultschemes" Οταν κανω restart το pc ομως παλι κανει τα ιδια.
άδικος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Έχω διαβάσει πως η υπηρεσία msi_activex_service εμποδίζει την αλλαγή του power scheme όπως αναφέρεις. Είναι εγκατεστημένη και τρέχει; Αν ναι, δοκίμασε να την βγάλεις από την εκκίνηση. 1
vaggos88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Έχω διαβάσει πως η υπηρεσία msi_activex_service εμποδίζει την αλλαγή του power scheme όπως αναφέρεις. Είναι εγκατεστημένη και τρέχει; Αν ναι, δοκίμασε να την βγάλεις από την εκκίνηση. λες? εδω και 2 εβδομάδες τρέχω με msi 1080 οπότε ίσως ειναι αυτο. στο task manager βλέπω τρέχει τώρα. ειχα κανει install διαφορα απο msi . παω να βρω απο που ειναι. thx EDIT : Λογικά έφταιγε το msi gaming up αποτι διαβασα στο reddit, απο εκει ηταν και αυτο που μου ειπες το msi_activex_service. το εσβησα και ολα καλα προς το παρων. ευχαριστω "άδικε
άδικος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μπορούσες απλά να κόψεις την υπηρεσία από την εκκίνηση όπως σου έγραψα στην αρχή.
vaggos88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δεν το έβρισκα στα προγράμματα εκκίνησης και για αυτο το έσβησα. υπάρχει κάποιος τρόπος να το κόψω?
nick_souvlaki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δεν το έβρισκα στα προγράμματα εκκίνησης και για αυτο το έσβησα. υπάρχει κάποιος τρόπος να το κόψω? Οι υπηρεσίες βρίσκονται εαν πατήσεις είτε αναζήτησή "υπηρεσίες" είτε δεξί κλικ στην έναρξη και μετα διαχείρηση υπολογιστή. Εκεί βρίσκεις την υπηρεσία που θες και τη βάζεις με δεξί κλικ στην "μη αυτόματη" εκκίνηση.
vaggos88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Οι υπηρεσίες βρίσκονται εαν πατήσεις είτε αναζήτησή "υπηρεσίες" είτε δεξί κλικ στην έναρξη και διαχείρηση υπολογιστή. Εκεί βρίσκεις την υπηρεσία που θες και τη βάζεις με δεξί κλικ στην "μη αυτόματη" εκκίνηση. το εχω κανει απο χθες με τον τρόπο που μολις ανέφερες. thx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα