seitaridis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μόλις έφτιαξα ένα καινούργιο μηχάνημα (MOBO: ASUS ROG STRIX Z370 E-GAMING CPU:INTEL CORE i7 8700K RAM:GSKILL 3200MHZ 16GB GPU:ASUS 1070 ROG STRIX OC 8GB SSD:SAMSUNG EVO 850GB WIN 10 PRO 64BIT) και ενώ το ξεκινάω και δίνει τα ρεύματα του όλα κανονικά δεν μου κάνει καν bootάρισμα και μου δείχνει μια μαύρη οθόνη.Δε μπορώ να μπω καν στο BIOS. Γνωρίζει κανείς να μου πει τι κάνω λάθος; Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2017 από seitaridis
micos000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ξεκίνα βγάζονας την κάρτα γραφικών και εάν έχεις παραπάνω από ένα ντιμάκι μνήμης να αφήσεις μόνο το ένα. Νοίζω ότι η asus έχει displaypor και hdmi πάνω οπότε θα πρέπει να συνδέσεις ανάλογα την οθόνη. Αν ούτε εκεί βγάζει εικόνα ίσως να έχει πρόβλημα η μητρική, αλλά πρέπει να σιγουρευτείς πρώτα ότι δεν φταίει το τροφοδοτικό. Επίσης έλεγξε να δεις εάν έχεις συνδέσει όλα τα καλώδια τροφοδοσίας πάνω στη μητρική και στην κάρτα γραφικών. Τα windows φαντάζομαι δεν τα έχεις βάλει ακόμα, έτσι;
seitaridis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά το βρήκα με τα πολλά τι ήταν...!!!Δεν είχε κουμπώσει καλά το ντιμάκι της μια μνήμης και το γέλιο είναι ότι τα είχα βγάλει 2 φορές ψάχνωντας να δω τι φταίει...Σε ευχαριστώ πολύ micos000
micos000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά ήταν στραβός ο γιαλός και δεν ανεμίζαμε στραβά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα