Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω εδω και 3 μηνες ιντερνετ στο σπιτι μου το φοιτητικο adsl 24αρα γραμμη. Εγινε η συνδεση και ειδα οτι ειμαι γυρο στα 4000... λεω αποκλειεται μενω κεντρο ειναι παρα πολυ χαμηλα για την αποσταση απο το αστικο κεντρο οτε.. με λεει ο τεχνικος πες εναν ηλεκτρολογο να σε αλλαξει το καλωδιο απο το κουτι της οικοδομης μεχρι τον 4ο. ηρθε ενας ηλεκτρολογος αυτος που εχει κανει ανακαινιση και το σπιτι και με το αλλαξε μετα πηγε στα 8000. περασαν καποιες μερες και αρχισαν οι αποσυνδεσεις απανοτες η μια πισω απο την αλλη. εχει ερθει τεχνικος πανω απο 10 φορες και με λεει η γραμμη σου ειναι μια χαρα φιλαρακι απο το καφαο μεχρι την οικοδομη σου ειναι πολυ καθαρη η γραμμη στα 15000 εισαι. και λεω απο τα 15000 μεχρι τα 8000 κατι γινεται για καποιο λογο το εβαλα και σε interleaved ανεβηκε λιγο η ταχυτητα ειμαστε στα 14000 περασαν κανα 2 μερες 15500 κλειδωνε το ρουτερ.. παλι αποσυνδεσεις συνεχεια αποσυνδεσεις... ηρθε ενας αλλος ηλεκτρολγος με εβαλε κατι σιλικονακια αναμεσα στα καλωδια του σπιτιου για να μην εχει θορυβο η γραμμη παλι τα ιδια εκει που ειναι στα 15500 πεφτει η γραμμη και κλειδωνει στα 4000... με χαμηλωνουν το προφιλ στα 8000 για να μην πεφτει επειδη υποτιθεται οτι ειναι απο αυτο.. παλι τα ιδια. αν ειναι δυνατον καθε φορα το ιδιο πραγμα εχω βαρεθει με τους τεχνικους και δεν κανουν τιποτα και εκτος αυτου δεν μπορω να βρω εναν ηλεκτρολγοο να ειναι σχετικος να με κανει δουλεια η απο αυτους τους συνεργαζομενους του ΟΤΕ με λενε στην τεχνικη υποστηριξη θα συννενοηθω με τον τεχνικο που θα ερθει ποιον ηλεκτρολογο να φερω. ο καθενας λεει οτι θελει ενας τεχνικος με λεει να αλλαξουμε PORT. Δηλαδη ειναι τερμα κουραστικο αυτο μονο στα 4000 κλειδωνει γιατι μεχρι εκει ΄φαινεται΄ οτι αντεχει η γραμμη αλλα που μπορει να ειναι το προβλημα εχω εξαντλήσει καθε περιπτωση. Το σπλιτερ το εχω βγαλει δεν εχω καν τηλεφωνο τιποτα. απευθειας πριζα και adsl.

Δημοσ.

Αν δεν περάσεις utp καλώδιο απο το κουτι του οτε μεχρι το διαμέρισμα σου και δεν συνέσεις και σωστά το ζευγάρι μέσα στο utp μην περιμένεις να καλυτερεύσει τιποτα

Προφανώς ο ηλεκτρολόγος σου ειναι αστα να πανε, αν ερθει τεχνικός του οτε μίλα μαζι του να ερθει ενα απόγευμα να στο φτιάξει αυτος (εννοείται οτι θα τον πληρώσεις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...