Hatsos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω ενα iPad mini 1 το οποίο πλέον το έχω μόνο για browsing. Πολλές φορές όμως γίνεται εκνευριστικά αργό και κολλάει. Πράγμα που δεν γινόταν πιο παλιά όταν είχε τα αρχικά firmware. Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι αν μπορώ να κάνω downgrade firmware. Διάβασα κάτι σχετικά στο Google αλλα θα ήθελα μια επιβεβαίωση απο κάποιον που το έχει κανει. Αξίζει να μπω στον κόπο ? Θα αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
taslikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Αν έχεις 9 έκδοση, κανεις jailbreak. Περνάς ifile και μπορείς να του περάσεις το 6 αυτό που κυκλοφόρησε. 1
Hatsos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Θα μου καεί δουλειά ? αξίζει να μπω στον κόπο ? Μην το κάνω άδικα
kokonelos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 sto ios 6 δουλευει μια χαρα μεχρι και σημερα
Hatsos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Έχω περασμένη την 9.3.5 αλλα απο αυτά που είδα στο google μπορώ να το κάνω downgrade. Θα το δοκιμάσω λοιπόν. Μπας και δούμε καμια άσπρη μέρα για browsing,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα