Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Intel Core i5 7400 @ 3.00GHz

MSI B250M PRO-VDH

ATI AMD Radeon HD 5770 1GB

8,00GB Single-Channel DDR4

DELL SE2416H (1920x1080@59Hz) η οοθόνη

Corsair VS Series VS450 80Plus το τροφοδοτικό

https://www.powerline.gr/index.php?route=product/product&manufacturer_id=248&product_id=69002

και αυτό το κουτί 

Λοιπόν αυτό είναι το budget σύστημα μου που αγόρασα πρόσφατα! Η κάρτα γραφικών όπως καταλαβαίνετε είναι παλιότερη από το υπόλοιπο υπολογιστή καθώς μου την είχε δώσει ένας φίλος μου μιας και έπαιζα με ενσωματωμένα στην αρχή και η διαφορά είναι πολύ μεγάλη! Αλλά τώρα θα χρειαστεί σε άλλο pc με Core 2 Duo η 5770 οπότε ήρθε η ώρα για αγορά! 

Μέσα στο επόμενο διάστημα και αν δεν συμβεί τίποτα έκτακτο (ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί) θα προχωρήσω σε αγορά νέας κάρτας γραφικών. Επειδή από την 5770 είμαι πολύ ευχαριστημένος σκέφτηκα αρχικά να αγοράσω μία 1030 που έχει λίγο καλύτερες επιδόσεις και είναι πολύ φτηνή αλλά μετά αποφάσισα να κάνω την υπέρβαση και να πάω είτε στην AMD Radeon 560 2GB είτε στην Nvidia GTX 1050

Απαιτητικά παιχνίδια δεν παίζω. Συγκεκριμένα παίζω Euro Truck Simularor 2 που η 5770 σε 1080p ανάλυση και γραφικά στο υψηλό (όχι μέγιστο) είναι γύρω στα 50FPS που εμένα με αφήνει ευχαριστημένο αλλά δυστυχώς πέφτουν μέσα σε τούνελ και όταν βρέχει. Επίσης παίζω Cities XXL, Cities in Motion 2, Cities Skylines, FlatOut Ultimate Carnage αλλά αυτά έχουν χαμηλότερες απαιτήσεις. 

Οπότε αφού το 450αρι τροφοδοτικό αρκεί σύμφωνα με τις επίσημες σελίδες της AMD και της Nvidia και εφόσον χωράει σίγουρα στο κουτί θέλω να ρωτήσω ποια κατά της γνώμη σας είναι καλύτερη επιλογή για να παίζω 1080p χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και επίσης αν υπάρχει κάτι άλλο να προσέξω?

Ακούω γνώμες!!

Δημοσ.

Αυτό διάβαζα παντού σε κάθε συζήτηση για κάρτα γύρω στα 100+ € έλεγαν καλύτερα βάλε παραπάνω για την 1050 Ti οπότε είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή. Και καθώς την 1050 την έβρισκα ετοιμοπαράδοτη σχεδόν 140€ είπα να βάλω άλλα 20€ για την Ti. 

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν την πέρασα την 1050 Ti και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Ότι παιχνίδια έχω στο Steam παίζουν σε τερματισμένα γραφικά 60+ οπότε ήρθε η ώρα να αναζητήσω και βαρύτερους τίτλους! Θα περιμένω κάποια προσφορά για κάνα GTA V κλπ! 

Αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα: παρότι απεγκατέστησα τους driver της AMD που είχα για την 5770 παρατήρησα ότι υπάρχει στο τοπικό δίσκο ένας ολόκληρος φάκελος με αρχεία της AMD! Είναι ασφαλές να τον διαγράψω ? Και όταν ανοίγω τον υπολογιστή τρέχουν δύο διεργασίες της AMD που αν τις κλείσω δεν συμβαίνει τίποτα! Να διαγράψω τον φάκελο ? Στις εφαρμογές στον πίνακα ελέγχου δε βρίσκω κάτι σχετικό με AMD! 

Είναι ασφαλές να τα διαγράψω χειροκίνητα ? 

post-458884-0-17278600-1513440543_thumb.png

Δημοσ.

Εγκατεστησε το ddu και θα σε παει σε ασφαλη λειτουργια κι εκει θα τα σβησει ολα.

Μετα σβησε το pc και βαλε πανω την καινουργια καρτουλα κτλ κτλ κτλ...

Αλλα κι ετσι χειροκινητα να τα σβησεις σπανιο να εχεις θεμα.... :-)

Α! Τωρα ειδα οτι ειναι το setup.Σβησε τα ετσι κατευθειαν

• Like 1
Δημοσ.

Πλ καλη επιλογή η 1050τι

Είχα το ίδιο θέμα με amd.. Βαριόμουν να το διαγράψω και μετα απο μερες μου πετούσε παράθυρο για αναβάθμιση

Το εκανα απεγκατάσταση και οτι φακελο/αρχειο βρηκα απο την αναζήτηση το διέγραψα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...