Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Ομολογω χαθηκα λιγο, αλλα απ'ο,τι επιασα, δεν αξιζει και τοσο να δωσω πολλα χρηματα για νεο επεξεργαστη ακομα, κι ας κανει λιγο bottleneck σε ολο το συστημα. Οποτε μαλλον καλυτερα να κρατησω τα χρηματα για νεα GPU για τωρα, και αργοτερα να κανω μια σχετικα φθηνη αναβαθμιση σε CPU. 

MSI R7-260x OC 2GB οποτε οχι μονο το φως το αληθινο, αλλα και ψαλμωδιες θα ακουσω! ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Τώρα που είμαι από το pc βλέπω το σύστημα σου. Να υποθέσω είσαι με τη στοκ ψήκτρα ? Γιατί με 300€ θα σου έλεγα να πάρεις μια 1060 6gb και μια ψήκτρα για την cpu. Το λέω αυτό γιατί ο i5 750 πάει πανεύκολα 3,6 - 3,8 ghz (με ελάχιστη παραπάνω τάση) που θα τα χρειαστεί με καινούργια κάρτα γραφικών...

Μπορείς και τώρα να παίξεις με το oc για να δεις τα όρια του χωρίς πολλά ρεύματα. 

Ειδικά στο Pubg (που έχω μελετήσει πάρα πολύ τη συμπεριφορά του παιχνιδιού ανάλογα με τα specs) έχει μεγάλη διαφορά στα frame drops.... Είναι πολύ ποιο σταθερό το framerate...

Ps: Έχω παραγγείλει και εναν Intel Xeon X3440 (περίπου ότι είναι ο 870), μόλις έρθει θα ποστάρω εντυπώσεις. Ευελπιστώ ότι θα έχω ακόμα καλύτερο gameplay (λιγότερα fps drops) λόγο hyper threading

Δημοσ.

Τώρα που είμαι από το pc βλέπω το σύστημα σου. Να υποθέσω είσαι με τη στοκ ψήκτρα ? Γιατί με 300€ θα σου έλεγα να πάρεις μια 1060 6gb και μια ψήκτρα για την cpu. Το λέω αυτό γιατί ο i5 750 πάει πανεύκολα 3,6 - 3,8 ghz (με ελάχιστη παραπάνω τάση) που θα τα χρειαστεί με καινούργια κάρτα γραφικών...

Μπορείς και τώρα να παίξεις με το oc για να δεις τα όρια του χωρίς πολλά ρεύματα. 

Ειδικά στο Pubg (που έχω μελετήσει πάρα πολύ τη συμπεριφορά του παιχνιδιού ανάλογα με τα specs) έχει μεγάλη διαφορά στα frame drops.... Είναι πολύ ποιο σταθερό το framerate...

Ps: Έχω παραγγείλει και εναν Intel Xeon X3440 (περίπου ότι είναι ο 870), μόλις έρθει θα ποστάρω εντυπώσεις. Ευελπιστώ ότι θα έχω ακόμα καλύτερο gameplay (λιγότερα fps drops) λόγο hyper threading

Ναι με στοκ ψυκτρα ειμαι, γενικα για πολλα χρονια εχω προσθεσει μονο RAM και αλλαξα τη GPU. Κι εγω κυριως λογω PUBG αρχισα να σκεφτομαι την αναβαθμιση γιατι θορυβηθηκα με τα frame drops, αλλα ετσι ειναι τα early access :D

Καλοριζικος ο Xeon, εχω ακουσει καλα λογια!

Δημοσ.

Δοκίμασες στον τεστ σερβερ? εχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση.... 

Οχι, εχω παιξει μονο στο αλλο αλλα θα το δοκιμασω το ΣΚ

Δημοσ.

O επεξεργαστης σου ειναι αρχαιος φιλε...2009 βγηκε.

Δεν μπορει να τρεξει σημερινα παιχνιδια

Έχω παίξει σε ίδιο GTA V, hitman 2016 , hitman absolution , fallout 4 και πολλά άλλα. 

Για τον Χ3470 περιμένουμε ενημέρωση, έτσι ;;;

Δημοσ.

3440 περιμένω βρε, όχι 3470 :-D Αλλά μόλις έρθει θα ενημερώσω έτσι και αλλιώς....  

Δημοσ.

Έχω παίξει σε ίδιο GTA V, hitman 2016 , hitman absolution , fallout 4 και πολλά άλλα. 

καλα πανε παιξε και το Assassins Creed Origins.

Αμα βγαλεις πανω απο 20 frames, εγω θ'αλλαξω φυλο

Δημοσ.

καλα πανε παιξε και το Assassins Creed Origins.

Αμα βγαλεις πανω απο 20 frames, εγω θ'αλλαξω φυλο

Βρήκα έναν που παίζει Assassins Creed Origins 

σε i7 860@4GHz με gtx 1070 .

Πολύ πάνω από 20fps βγάζει (όχι ότι παίζει άψογα , αλλά όχι και 20fps).

Υ.Γ. Μιας και αναφέρθηκε το παιχνίδι ... στο συγκεκριμένο βλέπω frame drops<50fps 

και σε ryzen 1700@3,9 με GTX 1080 .

Δημοσ.

O επεξεργαστης σου ειναι αρχαιος φιλε...2009 βγηκε.

Δεν μπορει να τρεξει σημερινα παιχνιδια

Παιζω dark souls 3 full HD σε high χωρις κολληματα, δεν εχει ιδιαιτερο θεμα με "σημερινα" παιχνιδια αλλα φυσικα θα προτιμουσα να ειναι ολα πιο smooth

Δημοσ.

Υ.Γ. Μιας και αναφέρθηκε το παιχνίδι ... στο συγκεκριμένο βλέπω frame drops<50fps 

και σε r

Μαντεψε στα ποσα πεφτει ο xeon στην ιδια περιοχη που ο ryzen ειναι κατω απο 50 XD

Δημοσ.

Μαντεψε στα ποσα πεφτει ο xeon στην ιδια περιοχη που ο ryzen ειναι κατω απο 50 XD

Σίγουρα πολύ παρακάτω αρχηγέ μου. Τι λέει αυτό ;; Ότι είναι επίτευγμα που ο ryzen (από τους top ryzen μάλιστα) του 2017

ρίχνει σε έναν intel του 2009 ;;; 

Το ότι το τρέχει ο i5 750 του 2009 , είναι άθλος. 

ΝΑ ψαξουμε αν το τρέχει ο αντίστοιχος amd της εποχής ;;; Ο ... Phenom II ;;;;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...