andreas443 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Το έβαλα 2 μήνες και μετά το έκοψα ταινίες παλιές οι ταινίες του netflix πολύ κακές παραγωγές μονο οι σειρές αξίζουν αλλα και πάλι οποιος θέλει τις βρίσκει και τσάμπα
andreas443 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 To 4K περιεχόμενο του τί λέει; καλο είναι το 4k και το HDR αλλα οι ταινίες δεν αξίζουν έχει όλο παλιές
yokki Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 https://www.ctvnews.ca/canada/my-precious-canadian-user-watched-lord-of-the-rings-361-times-on-netflix-1.3716170 Θεούλης Καναδός είδε το Return of the King (Extended Edition, 250mins) 361 φορές, σχεδόν κάθε μέρα όλη τη χρονια, roflmao... ή απλώς πάταγε το play ή είχε γράψει κανένα script να πατάει το play.
panosveto12 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Το Netflix αν είχε και καλές ταινίες θα είχαν κλείσει όλες οι άλλες συνδρομητικές .
DeMeLeneTaso Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Συνδρομή Brazzers > Συνδρομή Netflix
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Καλο, αλλα αν δεν εισαι usa δεν πολυ αξιζει
Heybro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 https://www.ctvnews.ca/canada/my-precious-canadian-user-watched-lord-of-the-rings-361-times-on-netflix-1.3716170 Θεούλης Καναδός είδε το Return of the King (Extended Edition, 250mins) 361 φορές, σχεδόν κάθε μέρα όλη τη χρονια, roflmao... Λογικά απλα το έβαζε να παίζει. Δεν το έχω δει ούτε μια φορά ποτέ πάντως.
mechpanos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Το είχα δοκιμάσει πριν 2 μηνες (1 μήνας δοκιμαστικά), να σημειώσω ότι έχω και kodi full σεταρισμένο και γενικά ξέρω να τα κουμαντάρω αυτά τα ζητήματα. Μου άρεσε φοβερά το ότι δεν σου έσπαγε τα νεύρα με κολλήματα, άντε να βρεις πάροχο, άντε να βρεις τον υπότιτλο κλπ, ενώ έχει ωραίο περιεχόμενο. Δεν μου άρεσε ότι η υποστήριξη στα ελληνικά δεν ήταν και η καλύτερη, και ότι πολλές καλές σειρές δεν τις έχει καν (δεν τις δίνουν τα μεγάλα networks, γιατί αν τις δώσουν πάει, έκλεισαν!), οπότε με έστρεψε και πάλι στο kodi για να τις παρακολουθήσω. Από ταινίες μέτρια πράγματα. Το ξαναέβαλα επί πληρωμή να το δοκιμάσω 1 μήνα (8€ what the fuck!) γιατί διάβασα ότι έχει βάλει και ελληνικές μεταγλωτίσεις σε μεγάλο ποσοστό (με ενδιαφέρει να βλέπουν τώρα τα χριστούγεννα τα πιτσιρίκια κανένα animation) και γιατί στο kodi γίνεται ένας χαμός με τα addons τώρα τελευταία και μου σπάει τα @@. Μετά τον μήνα θα δω αν αξίζει να το κρατήσω...
Regulus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Παιδες οποιος μπορει να με πει λιγα πραγματακια για το Netflix πως το πληρωνεις ποσο εχει τον μηνα,δεν ξερω γιαυτο ρωταω επειδη πηρα και εγω τωρα προσφατα μια Smart TV αλλα για το Netflix δεν ξερω και πολλα. !Ευχαριστω! https://www.netflix.com/gr-en/#this-is-netflix Για το 4K περιεχόμενο θέλεις internet με κάκαλα (24mbps καθαρό αν θυμάμαι καλά). 1
Anni}{ilator Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά καλό το Netflix ωραίες σειρές κλπ αλλά γιατι η εφαρμογή είναι ΤΟΣΟ ΑΘΛΙΑ;;; Και από windows και από browser και από android τα ίδια χάλια. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ, δεν υπάρχει κάποιο rating έστω, δεν σου δείχνει ένα έτος παραγωγής, οι σειρές με τις ταινίες ανακατεμένες και τελείως χύμα. Πώς γίνεται να είναι τόσο δημοφιλές το netflix και να έχουν μια εφαρμογή χειρότερη και από hol video club. Δεν έχει ούτε ρυθμίσεις για τους υπότιτλους (για τους ελληνικούς) όπως μέγεθος, γραμματοσειρά κλπ και φυσικά δεν υπάρχει τρόπος να φτιάξεις ένα playlist, κάτι σαν favorites έστω! Μόνο εγώ έχω απογοητευτεί τόσο με την εφαρμογή;
pedrojay Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά καλό το Netflix ωραίες σειρές κλπ αλλά γιατι η εφαρμογή είναι ΤΟΣΟ ΑΘΛΙΑ;;; Και από windows και από browser και από android τα ίδια χάλια. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ, δεν υπάρχει κάποιο rating έστω, δεν σου δείχνει ένα έτος παραγωγής, οι σειρές με τις ταινίες ανακατεμένες και τελείως χύμα. Πώς γίνεται να είναι τόσο δημοφιλές το netflix και να έχουν μια εφαρμογή χειρότερη και από hol video club. Δεν έχει ούτε ρυθμίσεις για τους υπότιτλους (για τους ελληνικούς) όπως μέγεθος, γραμματοσειρά κλπ και φυσικά δεν υπάρχει τρόπος να φτιάξεις ένα playlist, κάτι σαν favorites έστω! Μόνο εγώ έχω απογοητευτεί τόσο με την εφαρμογή; Και στο android υπάρχουν αυτά. Όσο για τους υπότιτλους έχει τις ρυθμίσεις που λες,αλλά δεν εφαρμόζονται στους ελληνικούς μάλλον. Γενικά,φυσικά και έχουν περιθώρια βελτίωσης οι εφαρμογές,αλλά μη γράφουμε και ότι να ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα