voltmod Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ένα εκπληκτικό νούμερο ανακοίνωσε το Netflix πρόσφατα: 1 δισεκατομμύριο ώρες streaming περιεχομένου κάθε εβδομάδα για το 2017. Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα ορόσημο για τη γνωστή υπηρεσία streaming, η οποία μάθαμε ότι ετοιμάζει ωραία πράγματα στη χώρα μας. Το Netflix επίσης ανακοίνωσε ότι από το τρίτο τρίμηνο του 2017 είχε περισσότερος από 109 εκατομμύρια συνδρομητές. Λίγοι λιγότεροι από τους μισούς συνδρομητές της υπηρεσίας ήταν κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Κάθε μέρα, το Netflix ανακοίνωσε ότι το streaming περιεχομένου ξεπερνάει τις 140 εκατομμύρια ώρες. Αν λάβουμε υπόψη ότι το streaming περιεχομένου για όλο το 2015 ήταν περίπου 42,5 δισεκατομμύρια ώρες από 74,7 εκατομμύρια χρήστες, τότε το Netflix κατάφερε να πολλαπλασιάσει τόσο τους συνδρομητές όσο και τις ώρες “content streaming”. Κατά μέσο όρο, και λαμβάνοντας υπόψη ότι “στριμάρονται” περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο ώρες περιεχομένου, κάθε λογαριασμός στο Netflix παρακολουθεί σχεδόν 570 ώρες περιεχομένου τον χρόνο! Site: TechCrunch.com Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 https://www.ctvnews.ca/canada/my-precious-canadian-user-watched-lord-of-the-rings-361-times-on-netflix-1.3716170 Θεούλης Καναδός είδε το Return of the King (Extended Edition, 250mins) 361 φορές, σχεδόν κάθε μέρα όλη τη χρονια, roflmao... 9
darkman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Για κάποιον που δεν εχει εύκολη πρόσβαση σε τέτοιου είδους περιεχόμενο ειναι μια χαρα το full πακέτο 11,99 € με 4 οθόνες ταυτόχρονα βρισκεις και αλλα 3 φιλαρακια και με 3 ευρωπουλα το μηνα εισαι πενα 13
becoming_I Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Η είδηση είναι για αυτούς που δεν έχουν ακόμα netflix. Όσοι έχουν ξέρουν ότι πέφτει κάψιμο 6
copydisk Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Η είδηση είναι για αυτούς που δεν έχουν ακόμα netflix. Όσοι έχουν ξέρουν ότι πέφτει κάψιμο .και κόψιμο! Ήθελα να δω το Orange is The Black και πρόπερσι μόνο οι 2 πρώτοι κύκλοι ήταν διαθέσιμοι φέτος δώσανε και τον τρίτο αφού βέβαια βγήκε ο πέμπτος!!
aggelos_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Είναι απολύτως απαραίτητο το Netflix για να μην ξέρει κανείς τίποτα για τα ουσιαστικά προβλήματα και να παραμένουν όλοι ζωάκια στα κλουβιά. Στραμμένοι στον άθλιο μικρόκοσμο της δήθεν διασκέδασης γιατί δεν νομίζω ένας εργαζόμενος όταν επιστρέφει σπίτι να έχει χρόνο και να βλέπει σειρές και να διαβάζει αναλύσεις. Ειδικά με τις smart tv που έχουν κάμερα, θα βλέπουν και πότε ξύνεις τα τέτοια σου. 1
alucards74 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Είναι απολύτως απαραίτητο το Netflix για να μην ξέρει κανείς τίποτα για τα ουσιαστικά προβλήματα και να παραμένουν όλοι ζωάκια στα κλουβιά. Στραμμένοι στον άθλιο μικρόκοσμο της δήθεν διασκέδασης γιατί δεν νομίζω ένας εργαζόμενος όταν επιστρέφει σπίτι να έχει χρόνο και να βλέπει σειρές και να διαβάζει αναλύσεις. Ειδικά με τις smart tv που έχουν κάμερα, θα βλέπουν και πότε ξύνεις τα τέτοια σου. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αν τα λέτε και τα πιστεύετε ή το κάνετε επίτηδες για να δημιουργείται φασαρία. Πιο πολύ πάω προς το troll 3
aggelos_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Όχι και τρολ. Σε πείραξε το σχόλιο μου; Γιατί; Και τι σημαίνει "τέτοιων απόψεων"? Δεν είναι άποψη μου αυτό. Ισχύει.
alucards74 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Όχι και τρολ. Σε πείραξε το σχόλιο μου; Γιατί; Και τι σημαίνει "τέτοιων απόψεων"? Δεν είναι άποψη μου αυτό. Ισχύει. Από την κάμερα του κινητού σου δεν φοβάσαι? Από το ιστορικό της περιήγησης σου στο ιντερνετ δε πειράζει ? Άλλο πρόγραμμα στην τηλεόραση δεν παρακαλουθεις? Μόνο το Netflix αποβλακωνει? Αν σε πείραξε τόσο πολύ η απορία μου για troll με συγχωρείς. 2
Fotis13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Είναι απολύτως απαραίτητο το Netflix για να μην ξέρει κανείς τίποτα για τα ουσιαστικά προβλήματα και να παραμένουν όλοι ζωάκια στα κλουβιά. Στραμμένοι στον άθλιο μικρόκοσμο της δήθεν διασκέδασης γιατί δεν νομίζω ένας εργαζόμενος όταν επιστρέφει σπίτι να έχει χρόνο και να βλέπει σειρές και να διαβάζει αναλύσεις. Ειδικά με τις smart tv που έχουν κάμερα, θα βλέπουν και πότε ξύνεις τα τέτοια σου. Φιλε ξεχασες να πεις για τα παιδακια στην Αφρικη που πεινανε . 20
ScorpioX777 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μπαα δεν νομιζω να εχει προβλημα για τα παιδακια, δεν πειναει αυτος .Το προβλημα του ειναι οτι τον παρακολουθουν στο σπιτι στην Smart TV και οταν βγει εξω ψεκαζουν τα πσεκαστικα.Δεν την γλυτωνει απο πουθενα. 3
traul Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Οντως την ανθρωπότητα την ενδιαφερει πολυ πως και καθε ποτε τα ξύνεις. 1
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Είναι απολύτως απαραίτητο το Netflix για να μην ξέρει κανείς τίποτα για τα ουσιαστικά προβλήματα και να παραμένουν όλοι ζωάκια στα κλουβιά. Στραμμένοι στον άθλιο μικρόκοσμο της δήθεν διασκέδασης γιατί δεν νομίζω ένας εργαζόμενος όταν επιστρέφει σπίτι να έχει χρόνο και να βλέπει σειρές και να διαβάζει αναλύσεις. Ειδικά με τις smart tv που έχουν κάμερα, θα βλέπουν και πότε ξύνεις τα τέτοια σου. Τελικά παραμένουμε όλοι ζωάκια στα κλουβιά ή τελικά δεν έχουμε χρόνο για σειρές και να διαβάζουμε αναλύσεις?
drkkst Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Όποιος δε θέλει να είναι ζωάκι στο κλουβί υπάρχει και το βουνό..με άφθονα βλίτα προς βρώσιν για την επιβίωση του. Το χειμώνα που είναι λιγάκι πιο δύσκολα η "επανάσταση" μπορεί να περιμένει, οπότε καθόμαστε και τα ξύνουμε στο κλουβί μας βλέποντας Netflix. Ο δε πσε-κασμός ειδικά στον Ελλαδικό χώρο διαρκεί ολόκληρο το χρόνο γι αυτό δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας.. 2
cmak Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Είναι απολύτως απαραίτητο το Netflix για να μην ξέρει κανείς τίποτα για τα ουσιαστικά προβλήματα και να παραμένουν όλοι ζωάκια στα κλουβιά. Στραμμένοι στον άθλιο μικρόκοσμο της δήθεν διασκέδασης γιατί δεν νομίζω ένας εργαζόμενος όταν επιστρέφει σπίτι να έχει χρόνο και να βλέπει σειρές και να διαβάζει αναλύσεις. Ειδικά με τις smart tv που έχουν κάμερα, θα βλέπουν και πότε ξύνεις τα τέτοια σου. Ζουν ανάμεσα μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα