Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Περίπου στα 45 ευρώ μου το βγάζει με μεταφορικά (ίσως λίγο παρακάτω), αλλά όπως και να έχει είναι τρελή προσφορά!
Σε Black Friday & Cyber Monday η χαμηλότερη τιμή που έφτασε νομίζω είναι τα 50. Τώρα ακόμη παρακάτω... 

Και το ποντίκι είναι φοβερό. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνω για το ποντικι, εχω το 1 και το 2 και ειναι το μοναδικο που κανει tracking παντου, εχω γραφειο με διαφανες γυαλι και δε χρησιμοποιω mousepad.

Eπισης θα διορθωσω τον τιτλο γιατι δεν ειμαι σιγουρος για τα μεταφορικα

Επεξ/σία από nonameno12
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος τι διαφορά έχει το Logitech MX Anywhere 2 AMZ από το Logitech MX Anywhere 2.

Το πρώτο το δίνουν 31,99 ενώ το δεύτερο το έχουν στις 58,17  λίρες!!!

Δημοσ.

Πολύ καλό το combo dakfield + bluetooth + LiPo battery αλλά εκεί που πάω να κάνω το κλικ βλέπω και το MX Master και βλέπω τιμή και λέω άσε μην πάρεις κανένα :/
Πολλά τα λεφτά...

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος τι διαφορά έχει το Logitech MX Anywhere 2 AMZ από το Logitech MX Anywhere 2.

Το πρώτο το δίνουν 31,99 ενώ το δεύτερο το έχουν στις 58,17  λίρες!!!

AMZ = συσκευασία για AMAZON.

Το παρέλαβα.  Είναι το ίδιο σε χάρτινη μικρή συσκευασία.

€35 μου βγήκε τελική στο black friday.

Δημοσ.

AMZ = συσκευασία για AMAZON.

Το παρέλαβα.  Είναι το ίδιο σε χάρτινη μικρή συσκευασία.

€35 μου βγήκε τελική στο black friday.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το G402 έχει παίξει για πολλές ημέρες στις 19.99 λίρες. Μικρή διαφορά, δε λέω. Το G502 όμως, μόλις προχθές, είχε 39.99€ (ΕΥΡΩ) στο γαλλικό Amazon.

Δημοσ.

Στις 27/11 ειχε ξαναβγει το MX Master ΑΜΖ προσφορα στις 41.33 λιρες , με μεταφορικα βγηκε 47.26 λιρες (~55 ευρω) .

Το περιμενα λιγο μεγαλυτερο η αληθεια ειναι , ηρθε ελαχιστα πιο μικρο για τα χερια μου αλλα το καταχαρηκα. Eιμαι ολη μερα στο pc με αυτο , μου ηρθε με 2/3 γραμμες φορτισμενο και το εβαλα πρωτη φορα για φορτιση χθες το απογευμα . Φορτισε σε περιπου 1.30 - 2 ωρες .

Ειναι fully customizable και μπορειτε να το "φερετε στα μετρα σας" .

Επισης το amazon ειχε αργησε να μου το στειλει 3 μερες και μετα απο ενα mail που εστειλα να ρωτησω ποτε θα το στειλουν τελικα το εστειλαν με γρηγορα μεταφορικα  δωρεαν , στις επομενες 2 ωρες μετα το mail (ηρθε σε 2 μερες) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...