achilles_g_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δεν παίζει σε Smart tv... Είχα δοκιμάσει μέχρι και Intel Compute Stixk. Ότι περνά μέσω HDMI η ΟΤΕ και η Νόβα το έχουν κόψει....Σε xiaomi mi box μια χαρά παίζει. Και σε minix
isay Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Πήγα να το βάλω σε ένα τάμπλετ teclast και έβγαλε το γνωστό μήνυμα ότι δεν παίζει σε rooted συσκευές. Τώρα που την είδε την rooted συσκευή, τα σαινια αυτά ξέρουν. Εσύ είσαι σίγουρος οτι δεν είναι rooted; Δεν το έχω καν πιάσει στα χέρια μου, δεν το ξέρω σαν μηχάνημα. Αναλογα πολλά boxes που ερχονται απο Κίνα ειναι rooted χωρίς να έχουν εγκατεστημένο supersu. Αλήθεια σαν μηχάνημα εισαι ικανοποιημένος;
moumos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Εσύ είσαι σίγουρος οτι δεν είναι rooted; Δεν το έχω καν πιάσει στα χέρια μου, δεν το ξέρω σαν μηχάνημα. Αναλογα πολλά boxes που ερχονται απο Κίνα ειναι rooted χωρίς να έχουν εγκατεστημένο supersu. Αλήθεια σαν μηχάνημα εισαι ικανοποιημένος; Να πω την αλήθεια...όχι! Αλλά λόγω χαμηλής τιμής, τα οποια κουσουρια (μπαταρία, υπερτραγικο wifi) τα αποδέχομαι.
Damachi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 ενα παλιο βερσιον του εγκατεστημένο supersu εχει μια ρυθμιση "temp unroot" αν κανει Σε http://www.e-shop.gr/natec-nat-0602-extreme-media-hd221-smart-tv-hdmi-dongle-android-422-p-PER.572296 ειναι απλα χασιμο χρονου δε τρεχει . Τρεχει ομως μια χαρα το NovaGo ...
Shadowjump Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Εχεις κανενας προβλημα με την υπηρεσια τωρα; Μου λεει δεν ειναι διαθεσιμο για συνδρομητες TV Go.
pntzamilis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Το ίδιο και σε μένα... Εχεις κανενας προβλημα με την υπηρεσια τωρα; Μου λεει δεν ειναι διαθεσιμο για συνδρομητες TV Go.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα