FatMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα, μόλις μου ήρθε και είπα να το μοιραστώ, ειδικά για όσους έχουν παιδιά (Είμαι με συμβόλαιο δεν ξέρω αν ισχύει σε καρτοκινητά). TΩPA ME TO COSMOTE ONE MΠOPEITE NA AΠOΛAYΣETE ΔΩPEAN, ME TO COSMOTE TV GO, ΣTO KINHTO, TO TABLET 'H TO PC/LAPTOP TO KANAΛI COSMOTE CINEMA CHRISTMAS ME HD BLOCKBUSTER, EOPTAΣTIKEΣ & ΠAIΔIKEΣ TAINIEΣ. ΣTEIΛTE ΣHMEPA ΔΩPEAN SMS, ΣTO 1256 ME TH ΛEΞH XMASTV ΓIA NA ΛABETE TOYΣ KΩΔIKOYΣ ΣYNΔEΣHΣ ΓIA TO COSMOTE TV GO. OI KΩΔIKOI ΘA IΣXYOYN AΠO 15/12 ΣTIΣ 09:00 ENΩ TO KANAΛI ΘA METAΔIΔEI KAΘHMEPINA AΠO TIΣ 17:30 EΩΣ KAI 7/1 ΣTIΣ 11:59MM 16
Innersense Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Καλή φάση! Έτσι να αισθανθούμε συνδρομητές χοχοχο
isay Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Το δοκίμασα με κασρτοσυμβόλαιο και μου εστειλε κανονικα κωδικους. Χρεωση μηνυματος? γραφει ΔΩΡΕΑΝ SMS
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα παιδια;Δηλαδη αντικαθιστουμε τους ηδη υπαρχοντες κωδικους στο cosmote tvgo με αυτους που μας εδωσαν; και εχουμε μονο αυτο το καναλι,ή εχουμε οτι ειχαμε και πριν αλλα με προσθηκη αυτου του καναλιου;Οποιος το επιχείρησε ας με διαφωτισει.ευχαριστω
sils Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς...... σιγα σιγα ολο και περισσότεροι ανακαλύπτουν το netflix.......οπου αυτη την δηθεν υπηρεσια την δίνουν δωρεαν..... και με δυνατότητα κατεβάσματος για παρακολουθηση offline..........
smpt Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα παιδια;Δηλαδη αντικαθιστουμε τους ηδη υπαρχοντες κωδικους στο cosmote tvgo με αυτους που μας εδωσαν; και εχουμε μονο αυτο το καναλι,ή εχουμε οτι ειχαμε και πριν αλλα με προσθηκη αυτου του καναλιου;Οποιος το επιχείρησε ας με διαφωτισει.ευχαριστω Όχι. Ο κωδικός είναι για αυτούς που δεν έχουν otetvgo
louben Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια υπαρχει περιπτωση η συγκεκριμενη υπηρεσια να παιξει με καποιο τροπο σε smart tv?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Χρεωνεσαι οσο χρησιμοποιεις την υπηρεσια η ειναι εντελως δωρεαν?Εννοωντας αν σου τρωει MB
Πανος999 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εννοειται πως τρωει mb.. Καλο να συνδεεσαι μονο με wi fi.. 1
kgliat Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια υπαρχει περιπτωση η συγκεκριμενη υπηρεσια να παιξει με καποιο τροπο σε smart tv? Δεν παίζει σε Smart tv... Είχα δοκιμάσει μέχρι και Intel Compute Stixk. Ότι περνά μέσω HDMI η ΟΤΕ και η Νόβα το έχουν κόψει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα