Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έχω ξαναγοράσει πολυμηχάνημα ... αξίζει το συγκεκριμένο ;;; για πολύ απλή χρήση σπιτιού τον θέλω .... με έβαλε σε σκέψεις αυτό που διάβασα , : Ναι καλό, αλλά προσοχή θέλει συχνά εκτυπωσεις για να μην στεγνώσει γιατί μετά παπαλα ..

αν κάνω καιρό να τον χρησιμοποιήσω χαλάει ;

Εγώ πάντως που τον έχω στη δουλειά για έγχρωμες εκτυπώσεις μου τύπωσε κανονικά το καλοκαίρι παρότι δεν τον είχα χρησιμοποιήσει για 3 ή 4 εβδομάδες .... 

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς εμένα μου το βγάζει 79.90 ακόμα και με το παραπάνω link...

Δημοσ.

εγω μολις τον παρελαβα.

ειμαι σε διλημμα τωρα να τον ανοιξω η όχι?

με βαζει σε σκεψεις αυτο που λετε ότι αν δεν εκτυπωσει παθαινει θεματα...

Δημοσ.

εγω μολις τον παρελαβα.

Άνοιξε τον..... εμένα πάντως δεν έχει θέματα.... και σκέψου ότι στο γραφείο τον χτυπά ο ήλιος και το καλοκαίρι δεν είχε τυπώσει τίποτα για 3-4 εβδομάδες..... Ακόμα και στραβή να γίνει .... δεν έδωσες και καμία περιουσία... προχώρα άφοβα.... 

Σήμερα θα παραλάβω και εγώ... είναι ο δεύτερος που παραγγέλνω...

• Like 1
Δημοσ.

εγω μολις τον παρελαβα.

2 μου χάλασαν αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας.

Εμένα μάλιστα το ένα ήταν και 200+ ευρώ αξίας.

Στο σπίτι πλέον ασπρόμαυρο λέιζερ και ότι πιο φθηνό....

• Like 1
Δημοσ.

2 μου χάλασαν αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας.

Εμένα μάλιστα το ένα ήταν και 200+ ευρώ αξίας.

Στο σπίτι πλέον ασπρόμαυρο λέιζερ και ότι πιο φθηνό....

Όχι δεν είναι ο κανόνας. Απλά ήσουν άτυχος και τελείωσε το θέμα, το υπόλοιπο 99.9999% μια χαρά εκτυπώνει με Canon.

Η Canon είναι μια εξαιρετική εταιρία, το συγκεκριμένο είναι μια χαρά πολυμηχάνημα (πήρα 3 στα 45€ --> κανένα πρόβλημα) και τα συμβατά μελάνια του είναι πολύ οικονομικά.

Η συγκεκριμένη προσφορά, για όποιον πρόλαβε, ήταν από τις καλύτερες που έχουν βγει για πολυμηχάνημα, τα υπόλοιπα είναι νά 'χαμε να λέγαμε...

Δημοσ.

Όχι δεν είναι ο κανόνας. Απλά ήσουν άτυχος και τελείωσε το θέμα, το υπόλοιπο 99.9999% μια χαρά εκτυπώνει με Canon.

Η Canon είναι μια εξαιρετική εταιρία, το συγκεκριμένο είναι μια χαρά πολυμηχάνημα (πήρα 3 στα 45€ --> κανένα πρόβλημα) και τα συμβατά μελάνια του είναι πολύ οικονομικά.

Η συγκεκριμένη προσφορά, για όποιον πρόλαβε, ήταν από τις καλύτερες που έχουν βγει για πολυμηχάνημα, τα υπόλοιπα είναι νά 'χαμε να λέγαμε...

Το ποσοστό σου δεν κατάλαβα από που προκύπτει.

Επίσης άλλης μάρκας, δεν αναφέρω μην σου φανεί ότι κάνω και διαφήμιση, δεν έχει κανένα θέμα.

Το ανέφερα αυτό μιας και είχα αυτή την εμπειρία.

Τέλος έχω και κάποια χρόνια εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο και δεν το ανέφερα χωρίς να στέκει.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ είχα τον mx 895 200 euro για τέσσερα χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα και πάντα με μελάνια 8 ευρώ το η πεντάδα. Κάποια στιγμή έμεινα από μαύρο μελάνι και πήγα και πήρα από το γνωστό μαγαζί (περίγραμμα) ονόματα δεν λέω . Art work τα έλεγαν νομίζω . Τότε έβγαλε B200 ERROR και πάει το καημένο . Από ότι έχω ακούσει την πάτησαν και άλλοι από αυτά τα μελάνια

Δημοσ.

Παιδιά μην τη φοβάστε την canon σε σχέση με τα άλλα μια χαρά είναι. Εγώ έχω τον MG6350 και τυπώνω χρόνια πολύ φτηνά με τον εξής τρόπο. Αλλάξτε τα δοχεία με διάφανα που μπορείς να ελέγξεις τη στάθμη και έχουν και τσιπ ενσωματωμένο. Αγοράστε ένα σετ με τα χρώματα και σύριγγες και με αυτά θα τη βγάλετε για χρόνια. Στο χύμα μελάνι κυκλοφορεί πολύ καλύτερη ποιότητα γιατί απευθύνεται σε κόσμο που ξέρει.Στα συμβατά βάζουν ότι σαβούρα.

Δημοσ.

Παιδιά μην τη φοβάστε την canon σε σχέση με τα άλλα μια χαρά είναι. Εγώ έχω τον MG6350 και τυπώνω χρόνια πολύ φτηνά με τον εξής τρόπο. Αλλάξτε τα δοχεία με διάφανα που μπορείς να ελέγξεις τη στάθμη και έχουν και τσιπ ενσωματωμένο. Αγοράστε ένα σετ με τα χρώματα και σύριγγες και με αυτά θα τη βγάλετε για χρόνια. Στο χύμα μελάνι κυκλοφορεί πολύ καλύτερη ποιότητα γιατί απευθύνεται σε κόσμο που ξέρει.Στα συμβατά βάζουν ότι σαβούρα.

Εγώ θέλω να το κάνω αυτό, αλλά σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τα χύμα μελάνια της canon. Ας είναι ποιο ακριβά.
Δημοσ.

Εγώ θέλω να το κάνω αυτό, αλλά σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τα χύμα μελάνια της canon. Ας είναι ποιο ακριβά.

Αυτό κάνω κι εγώ από perfect print.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...