Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό π λέει ο craven έχει πολύ δίκιο.

Αν δεν έχει την κεφαλή πάνω στα μελάνια θα φάει άκυρο κ από εμένα

Αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει.

Εγώ δεν κάνω και τόσο συχνή χρήση και δεν θέλω να μπουκωσει,να αρχίσει τα δικά του και να το πετάξω μετά.

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω, έχει κανείς να προτείνει συμβατά μελάνια που έχει δοκιμάσει στο συγκεκριμένο μηχάνημα;

Δημοσ.

παιδιά μπορεί να σκανάρει μπρος-πίσω, ή πρέπει να το γυρίζεις ? Από ότι διάβασα στην περιγραφή, αναφέρει μπρος-πισω εκτύπωση και αντιγραφή διπλής όψης, δεν λέει κάτι για το scan (λογικα εννοείται, αλλά ρωτάω για σίγουρα)...

Δημοσ.

Έχω το κατά πολύ ανώτερο Canon MG5350. Δυστυχώς με ελάχιστη χρήση εμφάνισε το γνωστό θέμα των canon error κάτι. Δοκίμασα διάφορα τερτίπια μπας και αλλά τίποτα. Αν και έλεγα ποτέ ξανά canon σκέφτομαι να το πάρω το συγκεκριμένο μπας και χρησιμοποιήσω και τα χρώματα από το άλλο ή μπορέσω και πάρω το ανταλλακτικό που εμφανίζει το πρόβλημα. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο.

Δημοσ.

Αυτό π λέει ο craven έχει πολύ δίκιο.

Αν δεν έχει την κεφαλή πάνω στα μελάνια θα φάει άκυρο κ από εμένα

Αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει.

Εγώ δεν κάνω και τόσο συχνή χρήση και δεν θέλω να μπουκωσει,να αρχίσει τα δικά του και να το πετάξω μετά.

Τα μελάνια δεν έχουν κεφαλή

παιδιά μπορεί να σκανάρει μπρος-πίσω, ή πρέπει να το γυρίζεις ? Από ότι διάβασα στην περιγραφή, αναφέρει μπρος-πισω εκτύπωση και αντιγραφή διπλής όψης, δεν λέει κάτι για το scan (λογικα εννοείται, αλλά ρωτάω για σίγουρα)...

δεν σκανάρει αυτόματα μπρός-πίσω αλλά εκτυπώνει μπρός - πίσω

Έχω το κατά πολύ ανώτερο Canon MG5350. Δυστυχώς με ελάχιστη χρήση εμφάνισε το γνωστό θέμα των canon error κάτι. Δοκίμασα διάφορα τερτίπια μπας και αλλά τίποτα. Αν και έλεγα ποτέ ξανά canon σκέφτομαι να το πάρω το συγκεκριμένο μπας και χρησιμοποιήσω και τα χρώματα από το άλλο ή μπορέσω και πάρω το ανταλλακτικό που εμφανίζει το πρόβλημα. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο.

τα μελάνια που χρησιμοποιεί είναι τα 750/751 και αν ακολουθούν τους κωδικούς τα δικά σου πρέπει να είναι τα 350/351

Δημοσ.

Βάζω τον κωδικό OFFER1749 όταν είμαι στο καλάθι αλλά δεν παίρνει την έκπτωση.

Έληξε ή κάνω κάτι λάθος;

Δημοσ.

χρησιμοποιησε το λινκ από το newsletter που είναι στο πρώτο ποστ, περνάει αυτόματα το κουπόνι, αν δεν παίζει τότε μάλλον εξαντλήθηκε.

Δημοσ.

Καλημέρα, με κινητο android πως γίνετε η συξευση,συνδεδη μεταξύ τους;

Κατεβάζεις και κάποια ειδική εφαρμογή canon!

Αυτο με το cloud?

Πως τι και σε τι χρησιμεύει για εκτυπωτή;

Αποθηκευεις τι;φωτο; Εικόνες γενικά;

Δημοσ.

Και εγω ειχα τον 5350 και μολις εληξε η εγγυηση εβγαλε το γνωστο σφαλμα. Δοκιμασα καθε αλχημεια που βρηκα αλλα τελικα δεν δουλεψε. Ισως να εφταιγε οτι επαιρνα δυμβατα μελανια. Απο τοτε αποφασισα οτι δεν ξαναπαιρνω καλο εκτυπωτη γιατι χαλανε ολοι για πλακα. Διαλεξα εκτυπωτη με βασικο κριτιριο την τιμη μελανιων και πηρα τον φθηνοτερο που βρηκα Εννοειται οτι ξαναγυρισα σε hp με ενσωματωμενες κεφαλες.

Δημοσ.

Μετά απο Hp που χάλασε ακριβώς μετα τη λήξη της εγγυησης, πήρα  έναν brother .. Δουλευει απροβλημάτιστα επί 4 έτη, και με 15 ευρώ αγοράζω 20 συμβατά μελάνια που το καθένα βγάζει καμιά 500αριά σελίδες .. 

Έχει ενσωματωμένη κεφαλή, οπότε όσα λέγονται παραπάνω τα βλέπω με μικρη επιφύλαξη.. Ναι μεν στεγνώνουν τα μελάνια, αλλά από προσωπική εμπειρία και με εκτύπωση 3-4  φορές τον μήνα (άλλες φορές 5 σελίδες, άλλες 500) δεν παθαίνει τίποτα. Ναι μετά τα 4 χρόνια και μετά τη διάρκεια των διακοπών όπου δε χρησιμοποιήθηκε για 30 μέρες ένα χρώμα δεν έβγζε τόσο καλά,  αλλά αλλά με μερικούς καθαρισμούς (από τον ίδιο τον εκτυπωτη) επανήλθε, και επίσης υπάρχουν και άλλοι τρόποι καθαρισμού αν ξεραθεί το μελάνι..Δε το πετάς.

Οπότε με βάση τα παραπάνω θεωρώ ότι ο εκτυπωτής του θέματος είναι καλό Value for Money ακόμα και για κάποιους που δεν εκτυπώνουν καθημερινά.. Το μόνο θέμα είναι ενδεχομένως αυτό με το error...

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ ποτέ ξανά Canon ή τουλάχιστον ποτέ ξανά εκτυπωτή με κεφαλή που δεν είναι ενσωματωμένη στο μελανοδοχείο.

Ομοιοπαθής πέταξα 200 ευρώ σε εκτυπωτή ελάχιστης χρήσης

επειδή στέγνωσε το μελάνι στην κεφαλή.

Όσο κι αν προσπάθησα,η κεφαλή δεν επανήλθε

και στο τέλος με τις πατέντες που δοκίμασα με απόγνωση και αγανάκτηση,

η κεφαλή έπαψε κιόλας να αναγνωρίζεται.

Κόστος κεφαλής 90-100 ευρώ. (!!!!)

Επίσης τα κανονικά μελανοδοχεία με 12-13 ευρώ είναι ακριβούτσικα

όταν άλλοι κατασκευαστές πουλάνε μελανοδοχεία με ενσωματωμένες κεφαλές φτηνότερα ακόμα.

Δημοσ.

Επειδή κλασικά πρώτα αγοράζουμε και μετά ρωτάμε έχω τις εξής απορίες.

Αν φτιάξω ένα προγραμματάκι με scheduler να τυπώνω μια έγχρωμη σελίδα κάθε βδομάδα θα είναι εντάξει;

Όσον αφορά τα μελάνια προτείνετε να βάζουμε γνήσια ή παίζουν και τα συμβατά;

Αυτό με το error στους canon που λέτε τι είναι;

Δημοσ.

δεν έχω ξαναγοράσει πολυμηχάνημα ... αξίζει το συγκεκριμένο ;;; για πολύ απλή χρήση σπιτιού τον θέλω .... με έβαλε σε σκέψεις αυτό που διάβασα , : Ναι καλό, αλλά προσοχή θέλει συχνά εκτυπωσεις για να μην στεγνώσει γιατί μετά παπαλα ..

αν κάνω καιρό να τον χρησιμοποιήσω χαλάει ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...