Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2-3 χρόνια τον έχω και δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Απλή χρήση, όχι επαγγελματική. Είναι καλό να εκτυπώνετε κάτι κάθε βδομάδα για να μη χαλάσει η κεφαλή.

Την 5άδα, όχι γνήσια μελάνια, την αγοράσω στα 15 €. Επίσης, κανένα πρόβλημα δεν έβγαλε.

Δημοσ.

2-3 χρόνια τον έχω και δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Απλή χρήση, όχι επαγγελματική. Είναι καλό να εκτυπώνετε κάτι κάθε βδομάδα για να μη χαλάσει η κεφαλή.

Την 5άδα, όχι γνήσια μελάνια, την αγοράσω στα 15 €. Επίσης, κανένα πρόβλημα δεν έβγαλε.

Φωτο τυπώνει Ώραια δοκίμασες;

Δημοσ.

Εγω παντως πιστος οπαδος της canon δεν θα ξαναπαρω την μαρκα .

Εχει οριο ζωης , εμενα ο τελευταιος που χαρισα το μηχανημα και πουλησα τα μελανια ηταν ο MG5550 που στα 2 χρονια με απαλη / ελαχιστη / οικιακη χρηση , ξεκινησε να μην λειτουργει και να βγαζει error B200 αλλα ηταν ψευδης , γιατι  μια επαίζε για λίγο καιρό ( με αλχημειες απο το youtube - ανοιγμα καπακι - τράβηγμα μελάνια - κλείσιμο κλπ trick ) ..... και μια οχι .

Google it : Canon B200

Υγ παντως η τιμη ειναι καργα δελεαστικη

• Like 2
Δημοσ.

τα μελάνια δεν λέει αν περιλαμβάνονται. Ξέρει κάποιος ;

επίσης έχει 1 χρόνο εγγύηση αντί για 2 είναι λογικό;

την  εγγύηση τη φοβάμαι κάπως καθώς οι σύγχρονοι εκτυπωτές αυτής της κατηγορίας χαλάνε αρκετά συχνά και εύκολα χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Λογικά θα έχει demo μελάνια μέσα

Προς όσα χρόνια παίρνω πολυμηχανηματα κτλπ δεν είναι άδεια πάντα εχουν μέσα.

Το hp 4500envy που είχα πάρει κιόλας είχε σχεδόν γεμάτα :)

Επειδή η τιμή είναι χώμα έριξα μια παραγγελία και εγώ. Χρήσιμο είναι.

Δημοσ.

5 μελάνια μόνο 15€; Έχεις κάποιο λίνκ;

Δημοσ.

τα μελάνια δεν λέει αν περιλαμβάνονται. Ξέρει κάποιος ;

επίσης έχει 1 χρόνο εγγύηση αντί για 2 είναι λογικό;

την  εγγύηση τη φοβάμαι κάπως καθώς οι σύγχρονοι εκτυπωτές αυτής της κατηγορίας χαλάνε αρκετά συχνά και εύκολα χωρίς λόγο.

Ναί ,έχει μελάνια και δεν υποστηρίζει fax.

Δημοσ.

Η κεφαλή δεν είναι πάνω στα μελάνια? αν όχι τότε μακριά για μένα μιας και ψάχνω ένα για συγγενή που θα το χρησιμοποιεί μια στο τόσο.

Δημοσ.

Τον έχω και εγω 2-3 χρόνια από αντίστοιχη προσφορά. Πολύ καλό πολυμηχάνημα για οικιακή χρήση.

Πρόσφατα αγόρασα και έναν hp deskjet 3635 αλλά ο canon είναι αρκετά καλύτερος.

Σε αυτή την τιμή αν ψάχνετε πολυμηχάνημα αγοράστε άφοβα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...