dproductionz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους! Θεωρώ πολύ καλή προσφορά το Forza Horizon 3 που έβγαλε σήμερα το cdkeys.com στα 20.49 € https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/forza-horizon-3-xbox-one-digital-code Μπαίνοντας στη σελίδα τους στο Facebook και κάνοντας like, σας βγάζει στα αριστερά ένα κουπόνι 5% κάνοντας το στα 19.47 € Ο κωδικός που θα λάβετε παίζει και στο Xbox One αλλά και στο PC ταυτόχρονα απ'ότι ξέρω Και αν θέλετε ένα φθηνό (αλλά όχι και τόσο καλό παιχνίδι) υπάρχει και το Crew για Xbox one στα 5.69 € (-5% από το Facebook) https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/the-crew-xbox-one 3
Shadowjump Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, το παιχνιδι ειναι και PC και XBOX. Πολυ καλη τιμη!
panos7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Εγω το πηρα 21 λιρες απο αμαζον (για xbox) αλλα ειναι αγνωστο ποτε θα ερθει γιατι ειναι out of stock Μπορω να το ακυρωσω δηλαδη. Τι λετε; Να περιμενω ωστε να εχω το δισκακι;
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Στο black friday που μας περασε ειχε το συγκεκριμενο site το forza 3 με το hot wheels στα 25ευρω αρα δεν το θεωρω προσφορα. Επισης να τονισουμε βεβαια οτι μιλαμε για ανεπισημο κλειδαδικο με οτι αυτο συνεπαγεται.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Επισης να τονισουμε βεβαια οτι μιλαμε για ανεπισημο κλειδαδικο με οτι αυτο συνεπαγεται. Τι εννοουμε με αυτό?Εχω παρει ξανα από CDkeys χωρις πρόβλημα. 1
dproductionz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Στο black friday που μας περασε ειχε το συγκεκριμενο site το forza 3 με το hot wheels στα 25ευρω αρα δεν το θεωρω προσφορα. Επισης να τονισουμε βεβαια οτι μιλαμε για ανεπισημο κλειδαδικο με οτι αυτο συνεπαγεται. Όντως τι σημαίνει αυτό? το κλειδί το βάζεις στο shop της Microsoft κανονικά... Και το πακέτο είναι στα 26 με το κουπόνι από Facebook οπότε όποιος το θέλει υπάρχει ακόμα σε καλή τιμή https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/forza-horizon-3-hot-wheels-xbox-one
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Τι εννοουμε με αυτό?Εχω παρει ξανα από CDkeys χωρις πρόβλημα. Και εγω εχω αγορασει αλλα δεν ειναι επισημος πωλητης κλειδιων με οτι αυτο συνεπαγεται. Το αναφερουν ξεκαθαρα ουτως ή αλλως και στο θεμα των προσφορων http://www.insomnia.gr/topic/345863-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD/
greengr21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Οι κωδικοί πάντως του cdkeys είναι legit και ας είναι ανεπίσημο site,καμία σχέση με G2A πχ που κάνουν φουστιες.Και αν παρατηρήσετε κιόλας οι περισσότεροι κωδικοί για παιχνίδια τουλάχιστον για xbone είναι από console bundles.
panagiotis54 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δεν θελω να ειμαι ενας ακομα που φερνει αντιρρησεις αλλα....Απο το Νομιμότητα/Ασφάλεια πηγών cd keys για Steam και όχι μόνο - [cd key stores] αν πας στο τελευταιο σχολιο, το site εβγαζε μεχρι χθες τουλαχιστον προβληματα
dproductionz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μου έτυχε και εμένα πριν ένα μήνα να αγοράσω κάτι μεγάλης αξίας από Γαλλικό site και να μου χρεώσουν την κάρτα, το μαγαζί να έχει βγάλει άκυρο και η Πειραιώς να θεωρεί ότι η συναλλαγή πέτυχε. (είναι η δεύτερη φορά μέσα στο 17 που μου τυχαίνει αλλά για μικρότερο ποσό) Έπρεπε να περιμένω 15 μέρες απλά να αποδεσμευτεί το ποσό και να το πάρω πίσω. Αυτό είναι πρόβλημα που συναντάμε γενικά με τις κάρτες...
bilythekid Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Να ήταν το 7 να το χτύπαγα,καλό κι αυτό από το demo που είχα κατεβάσει,αλλά από κλειδαδικο,ένα παιχνίδι που έχω αγοράσει,παίζει αλλά όταν ξεκινάει βγάζει πέντε σφάλματα,και μην πείτε φορμάτ,γιατί έχω κάνει πέντε.τεσπα είναι ρίσκο με τα κλειδαδικα βεβαια έχω πάρει κι άλλα παιχνίδια και παίζουν.
k_dinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ έχω πάρει και από cd keyes αλλά αν φοβάται κάποιος μπορεί να το πάρει από ξένο store της microsoft. Πχ βλέπω ότι στο κινέζικο το έχει κάτω από 25€ και στην Αίγυπτο περίπου 21€ αλλά από εκεί δεν έχω βρει κάρτες 1
aslanG7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Αγορα black friday απο cd keyes κανενα προβλημα απο εμενα.
billeiros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Βρε παιδια μην το τραβατε απο τα μαλλια. Μια χαρα ειναι τα κλειδια. Εξαλλου με paypal δεν πληρωνετε? 1
dproductionz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Και συνεχίζουνε δίνοντάς το μαζί με το πακέτο Hot wheels στα 23.89 (-5% με τον κωδ. από το Facebook = 22.70 ) και δίνουν για περιορισμένα κομάτια και το Assassin's Creed Unity δώρο (το λέει με κόκκινα γράμματα στη σελίδα...) https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/forza-horizon-3-hot-wheels-xbox-one
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα