Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Κατοχος εδω και περιπου 2 χρονια μιας Dell U2414H εχοντας τις καλυτερες των εντυπωσεων για την οθονη και χωρις το παραμικρο προβλημα θελω να κανω την μεταβαση σε κατι πιο Gaming μιας και το τελευταιο καιρο εχω λιγο παραπανω χρονο να ασχοληθω με αυτο.Λοιπον να πω αρχικα πως θα ηθελα μια πιο Overall Οθονη και οχι μονο για σκληροπυρηνικο Gaming αλλα να εχει την δυνατοτητα να τα πηγαινει πολυ καλα και σε αυτο.Το Budget ειναι βαρια μεχρι τα 250ευρω και οι διαστασεις που προτιμω ειναι απο 24-27 ιντσες.Δεν με απασχολει εαν εχει ηχεια η Usb Ports θα ηταν συν ομως να διαθετει Displayport.Τo συστημα που θα παιξει ειναι ενας 7700Κ με μια RX580-8GB οποτε η παρουσια του Freesync στην οθονη ειναι το βασικοτατο χαρακτηριστικο των προτασεων σας.Για να μην σας βαζω στον κοπο αποκλειω τις Lg για τον λογο του οτι εχουν περασει 3 απο τα χερια μου και οι 3 ειχαν θλιβερο Backlight Bleeding οποτε δεν το ρισκαρω και με μια ακομα.Τελος για να μην μακρυγορω αλλο θα ηθελα αν ειναι δυνατον να εχετε ιδια αποψη για την οθονη που θα προτεινετε ειτε απο εσας ειτε απο καποιον φιλο η γνωστο σας.Ευχαριστω εκ το προτερων για τον χρονο σας παιδια.

Δημοσ.

Λυπαμαι που θα σε σταναχωρησω αλλα για τα χρηματα που διαθετεις δεν υπαρχει κατι καλυτερο οσον αφορα τις οθονες στα χρηματα αυτα.

Και λογικο ουτως ή αλλως μιας και οι απλες καλες 24αρες 1080p 60hz οθονες παιζουν στα 200-220ευρω πανω κατω αρα οποιος θελει κατι καλυτερο σε gaming με freesync,ips και 144hz πρεπει να βαλει βαθια το χερι στην τσεπη.

Δημοσ.

Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση.Οπως γραφω παραπανω ομως θα ηθελα μια Overall οθονη αλλα σχετικα καλυτερη απο αυτην που εχω στο Gaming το λεω αυτο γιατι θεωρω οτι τα 144hz που ανεφερες ειναι αφενος Too much(εξαλλου πια παιχνιδια φτανουν αυτα τα Frames περα του Overwatch-CSGO-LoL-Wow αντε και κανα Evo η Fifa) και αυτα με 1070 καρτες και πανω.Δεν νομιζω δηλαδη να δω ποτε αυτα τα Fps με την 580 που εχω σε ΑΑΑ τιτλους σε Ultra-High οποτε δωρο-αδωρο τα 144hz για εμενα.Freesync χαμηλο Response και 75hz θα μου ηταν λουκουμι.

Δημοσ.

Οι IPS-144Hz-Freesync επιλογές όπως ανέφεραν παραπάνω ξεφεύγουν οικονομικά. Μπορείς να πας στη παρακάτω AOC:

https://www.skroutz.gr/s/8021121/AOC-G2460PF.html

Είναι 144Hz και θα δεις διαφορά στο gaming σίγουρα. Το ζήτημα είναι πως είναι ΤΝ panel με χειρότερη απόδοση απεικόνισης από τη Dell σου. Επομένως πρέπει να αποφασίσεις εσύ αν αξίζει η αλλαγή.

Δημοσ.

Αυτη σε σχεση με αυτην που εχω στο θεμα παιχνιδιου δεν θα δω διαφορα?εχει και καλη τιμη εχει και καλο Support.

Δημοσ.

Δεν αξιζει να πας απο την οθονη που εχεις σε μια τετοια.

Η μονη ουσιαστικη διαφορα ειναι απο τα 60 στα 75 hz.

Εχει διαφορα,αλλα να δωσεις 200αρι μονο για αυτο ,δεν αξιζει.

Δημοσ.

Αυτη σε σχεση με αυτην που εχω στο θεμα παιχνιδιου δεν θα δω διαφορα?εχει και καλη τιμη εχει και καλο Support.

Έχεις καλή οθόνη αδερφέ αν και 4ετίας περίπου και το κόστος της τότε ήταν στα χρήματα που διαθέτεις Την υποτιμάς αρκετά. Οπότε όπως υπώθηκε για να πας σε κάτι καλύτερο πρέπει να δώσεις αρκετά περισσότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...