lagoudakis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) παιδια τα φωτα σας,μου εδωσαν ενα dell με ubuntu,προσπαθω να κανω φορματ μεσα απο τον δισκο,ειμαι στην διαμορφωση και μου ζηταει πιστοποιηση!!!!!τι στο καλο ειναι αυτο;υπαρχει αλλος τροπος;παω απο λαθος δρομο; Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2017 από lagoudakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Για να κάνεις φορμάτ μέσα από το λειτουργικό πρέπει να βάλεις το root password, αν δεν το ξέρεις δεν μπορείς..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 ποιο ειναι αυτο;δυστυχως δεν το γνωριζω....αλλος τροπος δεν υπαρχει φιλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ti γνώσεις εχεις σχετικά με λινουξ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 δυστυχως καμμια.....χτες μου το εδωσαν το λαπτοπ,ενα dell με περασμενα απο την μαμα τα λινουξ,και ειπα να του κανω ενα φρεσκαρισμα,ευτυχως η δυστυχως τα τελευταια 10 χρονια ειμαι με μακ,φοραει την 16.04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ειναι γκομενα το linux να του κανεις φρεσκαρισμα... Κανενα λειτουργικο που σεβεται τον εαυτο του δεν επιτρεπει να κανεις φορματ τον δισκο που ειναι εγκατεστημενο... Δεν εχω καταλαβει τι θες να κανεις?να ξαναπερασεις ubuntu?windows?Αν ναι , καψε σιντι/στικ και ξεκινα.. Αν οχι , δεν εχει νοημα η ολη φαση... Αυτο που ζηταει 99,999% ειναι το password του χρηστη ..γενικως αν δεν γνωριζεις passwords εκει περα..αστο. Για να μην ξερεις απο λινουξ αλλα δεχτηκες να ασχοληθεις...γκομενα μυριζει...και θα την πληρωσουμε εμεις την δουλεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δες εδώ πως θα αλλάξεις τον κωδικο .... Φρεσκάρισμα και τακτοποιήσεις δεν χρειάζεται... μόνο updates Απλά πρέπει να γνωρίζεις το root password για να κάνεις διεργασίες όπως updateς εγκαταστάσεις προγραμμάτων κλπ @mphxths Δεν παίζεσαι.... :-D :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) φιλε μπηχτη απο περιεργεια θελησα να τα δω απλα και αν μου κανουν γιατι οχι να τα δουλεψω;απλα ηθελα να τα ξαναπερασω απο την αρχη,οταν λες γκομενα;συγνωμη αν σε εβαλα σε μπελα και σου χαλασα την ησυχια,το pass του χρηστη το γνωριζω,σε ευχαριστω Νικο για τα βιντεακια,ηθελα απο το recovery που υπαρχει στον δισκο να τα ξαναπερασω για να φυγει η σαβουρα που ειχε βαλει ο προηγουμενος Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2017 από lagoudakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becoming_I Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δε χρειάζεσαι ούτε recovery ούτε τίποτα, 1ος τρόπος, δώσε στο τερματικό dconf reset -f / και θα είσαι έτοιμος. 2ος τρόπος είναι να κάνεις νέο χρήστη και να σβήσεις τον παλιό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 σε ευχαριστω πολύ φιλε μου,θα το δοκιμασω το βραδυ που θα γυρισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί το θες το φρεσκάρισμα ; Δεν είναι windows να έχει μαζέψει 300gb σαβούρα και να έχει 10πλασιαστεί ο χρόνος που θέλει για να κάνει boot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asinoro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εάν ήταν προ εγκατεστημένο εργοστασιακά, άστο μην το πειράξεις, εάν θέλεις να διαγράψεις εφαρμογές είναι διαφορετικό. Αργά χωρίς βιασύνες και προσεχτικά εάν κάτι δεν το κατέχεις. Εάν έχεις κωδικό root πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στο τι κάνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 σε ευχαριστω φιλε μου,τελικα ειχε dell recovery και ολα πηγαν μια χαρα,απλα λογω ασχετοσυνης μου δεν το ειχα δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα