Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

¨Εχω ένα pc στο σπίτι με επεξεργαστη g3258 σε μια z97, και σκέφτομαι να κρατήσω την μητρική(ναι με πονάει να την πουλήσω) και να βάλω έναν i5(ή i7 αν βρω) για το σπίτι, και στο γραφείο να φτιάξω ενα αρκετά budget με τον G3258 ..

Στον budget υπολογιστη υπάρχει μόνο ενας σκληρός (οπότε σίγουρα θέλω ένα ssd και ας είναι και 120GB) και ο G3258

Χρήση υπολογιστή :διαχείρηση  eshop,browsing +youtube  

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:ΟΧΙ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ΝΑΙ μεχρι τώρα ήμουν με λάπτοπ 15αρι,οπότε θα προτιμούσα να ανέβω λίγο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?ΟΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΑΘΗΝΑ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω πρόβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν είναι σημαντική η διαφορα το συναρμολογώ κ γω 

Δημοσ.

Όχι ότι συμφωνώ στην αγορά νέων parts για επεξεργαστή σχεδόν τετραετίας, αλλά στην προκειμένη μπορεί να βγει κάτι πάρα πολύ φθηνά οπότε οκ.

Φαντάζομαι θες κάτι όσο πιο οικονομικό γίνεται.

5QTLhmh.jpg

Ρώτα τους όμως αν η μητρική έχει τουλάχιστον την έκδοση P1.20 του bios για να υποστηρίξει τον g3258.

Δημοσ.

Όχι ότι συμφωνώ στην αγορά νέων parts για επεξεργαστή σχεδόν τετραετίας, αλλά στην προκειμένη μπορεί να βγει κάτι πάρα πολύ φθηνά οπότε οκ.

5QTLhmh.jpg

Και για το άλλο pc τι επεξεργαστή λες να του βάλω? 

Δημοσ.

Και για το άλλο pc τι επεξεργαστή λες να του βάλω? 

Συμπλήρωσε τη φόρμα αναβάθμισης για το άλλο. Τι να σου προτείνω αν δεν γνωρίζω τίποτα; 

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 200-250

Χρήση υπολογιστή : τίποτα το τρελό απλά παίζω lol και hs 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:-

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Εχω μια lg M2852D και δεν έχω παράπονο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?ΟΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).ΑΘΗΝΑ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ας είναι και απο διαφορετικά

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Θα το συναρμολογήσω εγώ
Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .ΟΧΙ

Nα είναι χαμηλής κατανάλωσης! Kαθώς το Pc μένει αρκετές ώρες ανοιχτό 

motherboard:Asus Z97 

Ram: 2 x 4g

Gpu: Sapphire r9 280 

koυτί : corsair air 240

ssd: Samsung 840 evo 250gb

oθόνη; lg 27d kati..

Δημοσ.

Τροφοδοτικό ποιο; Χαμηλή κατανάλωση δεν θα χεις όσο είσαι με την R9 280 (πληροφοριακά έχει 200w tdp και η gtx1050ti που είναι ισοδύναμη έχει 75w tdp). Πάντως για τη χρήση που θες το σύστημα αυτό θα ταν οκ και με έναν i3 (που είναι και χαμηλής κατανάλωσης). Ψάξε αν βρεις από καμιά αγγελία κάποιον i3 ή i5 4ης γενιάς σε καλή τιμή. 

Δημοσ.

Τροφοδοτικό ποιο; Χαμηλή κατανάλωση δεν θα χεις όσο είσαι με την R9 280 (πληροφοριακά έχει 200w tdp και η gtx1050ti που είναι ισοδύναμη έχει 75w tdp). Πάντως για τη χρήση που θες το σύστημα αυτό θα ταν οκ και με έναν i3 (που είναι και χαμηλής κατανάλωσης). Ψάξε αν βρεις από καμιά αγγελία κάποιον i3 ή i5 4ης γενιάς σε καλή τιμή. 

tο έχω 2-3 χρόνια το pc.. 

λες να βρώ κανα ξεκλειδωτο i5 για να αντέξει περισσοτερο στο χρόνο?

Ο i3 φοβάμαι οτι μόλις παω να παίξω κανα σοβαρό παιχνιδι θα τρώει τα σκαλόματα του

Δημοσ.

Δεν ανέφερες ότι θες να παίξεις και ΑΑΑ παιχνίδια. Ξεκλείδωτο να πάρεις αν κλοκάρεις και θα χρειαστεί να πάρεις και ανάλογα καλή ψύκτρα. Τελικά σε ενδιαφέρει να καίει λίγο το σύστημα ή θες να το έχεις περισσότερο για gaming;

Δημοσ.

Τον 4590 αγόρασα εγώ σε παρόμοιο σύστημα κ μπορώ να πω πως έμεινα ευχαριστημένος.Σε συνδιασμό με μια 1050ti.

Βέβαια δεν είμαι και κανένας τρελός gamer.

Σε σχέση με τον i3 4170 είδα διαφορά και σε min και σε avg fps.

Υγ.84€ από ebay με μεταφορικά.Την θεωρώ πολύ καλή τιμή

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ανέφερες ότι θες να παίξεις και ΑΑΑ παιχνίδια. Ξεκλείδωτο να πάρεις αν κλοκάρεις και θα χρειαστεί να πάρεις και ανάλογα καλή ψύκτρα. Τελικά σε ενδιαφέρει να καίει λίγο το σύστημα ή θες να το έχεις περισσότερο για gaming;ε

ε πειραματίζομαι που κ που..

Τον 4590 αγόρασα εγώ σε παρόμοιο σύστημα κ μπορώ να πω πως έμεινα ευχαριστημένος.Σε συνδιασμό με μια 1050ti.

Βέβαια δεν είμαι και κανένας τρελός gamer.

Σε σχέση με τον i3 4170 είδα διαφορά και σε min και σε avg fps.

Υγ.84€ από ebay με μεταφορικά.Την θεωρώ πολύ καλ

Καλη τιμή..στείλε μου λίνκ 

Δημοσ.

5QTLhmh.jpg

Ρώτα τους όμως αν η μητρική έχει τουλάχιστον την έκδοση P1.20 του bios για να υποστηρίξει τον g3258.

Κατι τέτοιο θα άξιζε?και μια refurbished οθόνη των 30-50 ευρω? http://www.cosmodata.gr/product/291420

Δημοσ.

Κατι τέτοιο θα άξιζε?και μια refurbished οθόνη των 30-50 ευρω? http://www.cosmodata.gr/product/291420

Ακριβό είναι. Έχει μεν καλύτερο επεξεργαστή από τον g3258 αλλά μόνο 4gb ram. Αν ήταν στα 260€ ενδεχομένως να άξιζε.

Το build που σου κανα έχει και πολύ μεγαλύτερη εγγύηση ανά part, υπόψιν. 5 χρόνια το τροφοδοτικό και 2 χρόνια μητρική και 3 o ssd.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβό είναι. Έχει μεν καλύτερο επεξεργαστή από τον g3258 αλλά μόνο 4gb ram. Αν ήταν στα 260€ ενδεχομένως να άξιζε.

Το build που σου κανα έχει και πολύ μεγαλύτερη εγγύηση ανά part, υπόψιν. 5 χρόνια το τροφοδοτικό και 2 χρόνια μητρική και 3 o ssd.

τωρα μόλις βρ΄ηκα αυτο

CPU : i5 4440 (stock cooler) , 

MOTHERBOARD : asus H87M-E , 

RAM: 4gb DDR3 corsair (1 stick) , 

φαίνεται καλο πακέτο κ ταιριάζει με τα δικα μου Parts

Δημοσ.

τωρα μόλις βρ΄ηκα αυτο

CPU : i5 4440 (stock cooler) , 

MOTHERBOARD : asus H87M-E , 

RAM: 4gb DDR3 corsair (1 stick) , 

φαίνεται καλο πακέτο κ ταιριάζει με τα δικα μου Parts

Σε τι τιμή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...