jgeorgiou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 τα ΜΑΧ fps θα είναι φανταστικά o μέσος όρος των FPS θα είναι "πολύ καλά" αλλά τα min-FPS θα είναι τραγικά και ουσιαστικά στις δύσκολες σκηνές τα παιχνίδια θα είναι unplayable. 1
Razor333 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 τα ΜΑΧ fps θα είναι φανταστικά o μέσος όρος των FPS θα είναι "πολύ καλά" αλλά τα min-FPS θα είναι τραγικά και ουσιαστικά στις δύσκολες σκηνές τα παιχνίδια θα είναι unplayable. Τιποτα δεν θα ειναι φανταστικο, εκτος και αν μιλαμε για lol, csgo κτλ. το θεμα ειναι σε αυτα τα παιχνιδια τα 60fps τα εχει ευκολα και η 280, που btw ειδη τρωει μπουκαλι απο αυτο το cpu. 2
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ειναι μονο το υπολοιπο συστημα που ειναι για αλλαγη οπως γραφτηκε αλλα και η οθονη. Αν δεν εχεις σκοπο να ακουσεις αυτα που σου λενε οι υπολοιποι τοτε για ποιο λογο ανοιχτηκε το θεμα? Ουτε ο ryzen 1800 σου χρειαζεται,ουτε να πας με το ζορι σε 4κ. Η τσιμπας ενα ryzen 5 1600/intel i5 8400,8/16gb ram και μια b350 μητρικη και τα ρεστα σε gtx 1060/rx 580 οπως ειναι το πιο λογικο και εισαι αρχοντας με την εν λογω οθονη που εχεις ή κανεις μια αγορα που γνωριζεις και εσυ και ολοι οι αλλοι οτι ειναι η χειροτερη που μπορει να γινει και φυσικα ασκοπη. Αν δεν εχεις σκοπο να ακουσεις(με την κυριολεκτικη εννοια)γνωμες των αλλων(που υποτιθεται για αυτο ανοιχτηκε το θεμα)τοτε αγορασε οτι θελεις και ας κλειδωσει το θεμα. 5
Anastazio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Να πω και εγω την αποψη μου που ειχα i3 2100 με 1080ti για κανα μηνα η βολευει οτι φαντάζεστε? 2
alexdjx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια ακουω εννοειται ολες τις αποψεις και σιγουρα οτι εχετε αναφερει βοηθαει. Εννοειται πως αν δεν με συμφερει κατι δεν θα προβω σε κινησεις που αργοτερα θα μετανιωσω. Σιγουρα η καρτα θα τρωει τρελο bottleneck στα περισσοτερα παιχνιδια αλλα ουτως η αλλιως σκοπευω να αναβαθμισω και για αλλους λογους μιας και ασχολουμε ερασιτεχνικα με το video editing και το συστημα αγκομαχαει στα βασικα. Anastazio, πες μας τις εντυπωσεις σου με το συνδυασμο που αναφερες
Anastazio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπον παντα επαιζα με vsync ανοιχτο,τα παιχνιδια που δοκιμασα,ολα με ultra settings σε ultrawide 1440p ηταν το assetto corsa 60ρι σταθερο,overwatch 60ρι σταθερο,project cars με 2-3 αυτοκινητα grid 60ρι με καποια dips σε low 50s με κανα 2-3 καιρικα φαινομενα,divinity original sin 2 60ρι με drops σε 40s σε μεγαλα fights,destiny 2 60ρι με drops στα 40s οταν γινονταν της κακομοιρας,και wolfentstein 2 60ρι σταθερο...φυσικα και δε προτεινω να αραξει με την ti και το σαπακι αλλα να χαμε να λεγαμε...
theo93 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Άκυρη ερώτηση επειδή έχω την r9 280, σε ποια παιχνίδια βλέπεις πολύ χαμηλά fps?
Dr_73 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Το ενδεχόμενο αντί να πάρεις τώρα gtx 1080ti , με σχεδόν τα ίδια λεφτά να πουλήσεις την τωρινή οθόνη όσα πιάσει και να πάρεις gtx 1070ti και μια οθόνη 2Κ , το έχεις σκεφτεί ;;; Κατά τη γνώμη μου , με τα σημερινά games , δεν αξίζει το επιπλέον κόστος για να πας σε 4Κ , έναντι των 2Κ. (από fhd σε 2Κ αξίζει σίγουρα).
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Εγω λεω οτι μολις την πλησιασεις στο κουτι σου την καρτα, δεν θα θελει να μπει μεσα με τιποτα! Της δημιουργεις ψυχολογικα! Βαζεις μια βασιλισσα να κυλιστει στον βουρκο της μιζεριας! Και οταν με τα 1000 ζορια τελικα την βαλεις πανω, το συστημα σου δεν θα ξεκιναει καν γιατι τα υπολοιπα σαβουρακια που εχεις μεσα θα ντρεπονται να παρουν μπροστα για να μην ξεφτιλιστουν κι αυτα! 6
poihths Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 εγώ απότι βλέπω μια χαρά θα πηγαίνει... πιο παλιο cpu έχεις οκ αλλά ψαχτο λίγο θα βρεις και άλλα βίντεο που έχουν ενδιαφέρον old cpu new GPU 1080ti
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Είστε σίγουροι ότι θα παίξει; Έχει η 1080Ti legacy bios support? Μπορεί να "δει" το super legacy bios μιας 775 μητρικής μία UEFI κάρτα από το μέλλον? 1
tolisrx8 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Την Παρασκευή αναβαθμίζω από Radeon R9 280 σε gtx1080ti. Το πρόβλημα είναι οτι το υπόλοιπο σύστημα είναι δεκαετίας. Intel Q9550, 8GB DDR2 RAM, MOBO X38 Chipset, 1500W PSU. Δυστυχώς δεν έχω τα υπόλοιπα χρήματα να κάνω με την μια την αναβάθμιση αλλά σκοπέυω μέχρι το πάσχα να αναβαθμίσω σε AMD Ryzen 1800, γι' αυτο και είπα να κάνω την αρχή με την VGA και βλέπουμε. Κατα πόσο θα αντιμετωπίσω bottleneck σε σύγχρονα παιχνίδια του 2017 σε αναλύσεις FULL HD και με όλα τα settings τέρμα; Προς το παρών θα μείνω με την 27αρα fhd lg που έχω και ίσως αναβαθμίσω σε 4k monitor μεταγενέστερα. ειχα πριν 5 χρονια το ιδιο συστημα.και ετρωγα μπουκαλι απο την 660ti... καλυτερα παρε μια μεταχειρισμενη 660-750 και οταν εχεις ολα τα λεφτα κανε ολικη αναβαθμιση(μεχρι τοτε θα εχει πεσει και η τιμη της 1080ti) 1
Dr_73 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 εγώ απότι βλέπω μια χαρά θα πηγαίνει... πιο παλιο cpu έχεις οκ αλλά ψαχτο λίγο θα βρεις και άλλα βίντεο που έχουν ενδιαφέρον Δεν συγκρίνεται με τον i5 2500 . Αυτός κρατάει (πολύ)καλά ακόμη. 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ξεκινάς το upgrade με το εξάρτημα που πέφτει σε τιμή πιο γρήγορα; ΟΚ, αν ολοκληρώσεις το upgrade πριν βγουν οι Volta. Αν όχι τότε όταν βγει η 2070 θα έχει ίδια απόδοση με την 1080ti αλλά με 300€ λιγότερα. Και περαν αυτου αφου θα ολοκληρωσει την αναβαθμιση προς Πασχα ας περιμενει να παρει και τους νεους Ryzen πρωτα και μετα την καρτα..Ως τοτε ισως να εχει αρχισει να περνει σαρκα και οστα το consumer Volta οπως ειπες και να του στοιχισει πιο φθηνα. Συνηθως δεν ειμαι υπερ του να περιμενει καποιος αλλα στην προκειμενη νομιζω ειναι η σωστοτερη λυση. Αν δεν θελει απαραιτητα AMD τοτε μπορει και απο τωρα να παει σε ενα CL συστημα. Αν και φανταζομαι εχει "κλειδωσει" ο φιλος.. I know the feeling..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα