Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Την Παρασκευή αναβαθμίζω από Radeon R9 280 σε gtx1080ti.

Το πρόβλημα είναι οτι το υπόλοιπο σύστημα είναι δεκαετίας. Intel Q9550, 8GB DDR2 RAM, MOBO X38 Chipset, 1500W PSU. Δυστυχώς δεν έχω τα υπόλοιπα χρήματα να κάνω με την μια την αναβάθμιση αλλά σκοπέυω μέχρι το πάσχα να αναβαθμίσω σε AMD Ryzen 1800, γι' αυτο και είπα να κάνω την αρχή με την VGA και βλέπουμε.

Κατα πόσο θα αντιμετωπίσω bottleneck σε σύγχρονα παιχνίδια του 2017 σε αναλύσεις FULL HD και με όλα τα settings τέρμα;

Προς το παρών θα μείνω με την 27αρα fhd lg που έχω και ίσως αναβαθμίσω σε 4k monitor μεταγενέστερα.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά θέλω να ξεκινήσω από την κάρτα και σιγά σιγά θα προχωρήσω και στην υπόλοιπη αναβάθμιση, το θέμα είναι κατα πόσο θα μπορώ να παίζω με full settings τα περισσότερα παιχνίδια μέχρι να αναβαθμίσω cpu,mobo,ram.

Δημοσ.

Μπουκαλι Τζουλιας θα φας.. :P Απο κει και περα τι να σου πω καντο και πες μας εντυπωσεις εχω περιεργεια και εγω, στην 1080ti δεν θα εβαζα τιποτα πιο κατω απο εναν 2700k.

• Like 14
Δημοσ.

Καταλαβαινεις οτι και μονο η ddr2 και η pci-e 1.1 θα ειναι τρελο bottleneck ετσι?? :P :P

Μαγκας παντως αν το κανεις δεν θα εχω ξαναδει τετοιο συστημα, να ανεβασεις και pics.. :P

• Like 3
Δημοσ.

Θα ναι τρελο bottleneck ,αλλα εφοσον σκοπευεις να αναβαθμισεις παλευεται.

Δυσκολο να εχει βγει και κατι αλλο στα γραφικα μεχρι το πασχα.

Απλα θα ελεγα κρατα τα λεφτα ζεστα για προσφορες σε καρτα,μπας και πετυχεις τιποτα καλο.

Κατι σιγουρα θα εχει παιχτει μεχρι το πασχα.

Δημοσ.

Πρόσφατα είδα gtx 980ti σε xeon (χωρίς oc) σε 775. Σε ROTR . Avg fps>>60 , κάπου 90 αν θυμάμαι καλά (fhd όλα ultra)

αλλά min fps=1 .  Είχε όμως 6gb ram . Λογικά θα είσαι καλύτερα. Θα είναι playable , με μικρά στιγμιαία frame drops .

Με oc στον q9550 θα είναι πολύ καλύτερα.

Δημοσ.

Πρόσφατα είδα gtx 980ti σε xeon (χωρίς oc) σε 775. Σε ROTR . Avg fps>>60 , κάπου 90 αν θυμάμαι καλά (fhd όλα ultra)

αλλά min fps=1 .  Είχε όμως 6gb ram . Λογικά θα είσαι καλύτερα. Θα είναι playable , με μικρά στιγμιαία frame drops .

Με oc στον q9550 θα είναι πολύ καλύτερα.

Τον εχω stable τον cpu στα 3,4ghz οπότε ίσως, σε μερικά να είναι playable με full hd.

Δημοσ.

Τον εχω stable τον cpu στα 3,4ghz οπότε ίσως, σε μερικά να είναι playable με full hd.

Αυτό που αναφέρθηκα είχε X5430 (2,67ghz χωρίς oc) και 6gb ram . Οπότε θα είσαι πολύ παραπάνω.

Επίσης είναι πολύ ανώτερη και η gtx1080ti από την gtx 980ti .

Αργότερα βάλε έναν i5 8600K και θα πετάει με την 1080ti !!!!!!!

Δημοσ.

Σε οτι δεν ειναι cpu intensive ισως τα 60fps να ειναι εφικτος στοχος, με αρκετα drops σε διασπαρτα σημεια, σε κατι watch dogs 2, mafia iii, ac origins, gta v κτλ ετοιμασου για το μπουκαλι του αιωνα.

Δημοσ.

φιλε μην πεταξεις τα λεφτα σου ετσι.Παρτα ολα μαζι ή πρωτα μητρικη ,επεξεργαστη,μητρικη ωστε να παρει αερα το συστημα και μετα αγοραζεις την ti.Αν το κανεις τωρα θα χασεις ,καθως δεν ξερεις ποσο θα εχει πεσει η τιμη της ti την στιγμη που θα αγοραζεις τα υπολοιπα κομματια ωστε να παρεις το 100% απο αυτη.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι θα δεις τραγικα νουμερα εως γελοια με τον q να συνοδευει την ti και μετα θα εχεις χασει και λεφτα αφου θα εχει πεσει η τιμη της και εσυ δεν θα την εχεις εκμεταλλευτει τοσο καιρο.

• Like 2
Δημοσ.

Ξεκινάς το upgrade με το εξάρτημα που πέφτει σε τιμή πιο γρήγορα; :) ΟΚ, αν ολοκληρώσεις το upgrade πριν βγουν οι Volta. Αν όχι τότε όταν βγει η 2070 θα έχει ίδια απόδοση με την 1080ti αλλά με 300€ λιγότερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...