Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Καλυτερα διατηρωντας το αρχικο 450w και τη διαφορα των μνημων που σου εβαλα να πας στην 6αρα https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=9643013%2C9707935
ilos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις τους. Κατέληξα στο παρακάτω αφού με το ... μπουρου μπουρου, ανέβασα το μπάτζετ (το ήξερα από πριν πως θα γίνει!!). CPU Intel Core i5-8400 Box MOBO Asrock Z370 Killer SLI/ac RAM Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3000MHz SSD Samsung 850 Evo 250GB PSU Corsair CX Series 550M GPU Gigabyte GeForce GTX1060 OC (3GB, GDDR5, 192bit) MONITOR Dell SE2717H CASE Aerocool Aero-800 Άντε και καλές γιορτές σε όλους. Τα λέμε το 2030 ξανά (13 χρόνια!!!). Μια χαρά vfm σύνθεση είναι για 1080p. Την κάρτα γραφικών μόνο θα χρειαστεί να την αλλάξεις σε 3-4 χρόνια και είσαι jet.
Mr. Painless Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Έγινε η παραγγελία και περιμένω τον ... Αγ. Βασίλη!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Με'γειες! Θα εντυπωσιαστείς από το πόσο αθόρυβο και αποδοτικό θα είναι το σύστημα! Ακόμα και την ώρα που θα παίζεις, το κουτί μετά βίας αν θα είναι λίγο χλιαρό! Επειδή έχω τη συγκεκριμένη γραφικών, μόνο σε απαιτητικά παιχνίδια ανάβουν τα ανεμιστηράκια. Με παλαιότερα, ούτε καν... Έχω μια αμφιβολία για το CX PSU, παλαιότερα είχαν ακουστεί διάφορα για τη σειρά αυτή της Corsair, αλλά νομίζω τα βελτίωσε αρκετά με τα χρόνια. Αν υπήρχαν μητρικές H310 και γλύτωνε ο κόσμος ένα επιπρόσθετο 50ρικάκι, το ήδη μειωμένο VFM των AMD θα πήγαινε εντελώς στράφι.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Με'γειες! Θα εντυπωσιαστείς από το πόσο αθόρυβο και αποδοτικό θα είναι το σύστημα! Ακόμα και την ώρα που θα παίζεις, το κουτί μετά βίας αν θα είναι λίγο χλιαρό! Επειδή έχω τη συγκεκριμένη γραφικών, μόνο σε απαιτητικά παιχνίδια ανάβουν τα ανεμιστηράκια. Με παλαιότερα, ούτε καν... Έχω μια αμφιβολία για το CX PSU, παλαιότερα είχαν ακουστεί διάφορα για τη σειρά αυτή της Corsair, αλλά νομίζω τα βελτίωσε αρκετά με τα χρόνια. Αν υπήρχαν μητρικές H310 και γλύτωνε ο κόσμος ένα επιπρόσθετο 50ρικάκι, το ήδη μειωμένο VFM των AMD θα πήγαινε εντελώς στράφι. Το βελτιωσαν. Bronze semi modular 5 χρονια εγγυηση. Στο 50αρικο ειναι vfm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα