AllNatural Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους, ψαχνω ενα προγραμμα το οποιο θα μου επιτρεπει να γραφω πολλαπλα αρχεια βιντεο σε DVD (τα οποια να μπορουν να παιχτουν απο dvd player) και να συνδεονται μεταξυ τους με καποιο μενου (δηλαδη να μην ειναι ενα ενιαιο αρχειο βιντεο). Σε δευτερη φαση, θελω να βρω ενα προγραμμα το οποιο θα μου επιτρεπει να κανω το ιδιο αλλα και σε ταινιες στις οποιες θελω να βαζω υποτιτλους (ειτε hardcoded ειτε ως επιλογη απο μενου παλι). Ξερω πως υπαρχουν πολλα προγραμματα που κανουν αυτην την δουλεια, απλα μετα απο προσωπικη αναζητηση βρηκα το καθε σαιτ να προτεινει και κατι διαφορετικο οποτε αμα καποιος χρησιμοποιει κατι αντιστοιχο θα του ημουν ευγνωμων αμα μπορει να το προτεινει. (μεχρι τωρα εχω βρει το dvdflick) Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2017 από AllNatural
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Για δωρεάν λύση το flick είναι μια χαρά. Κάνει ότι ζήτησες. Μετά είναι και το freemake το οποίο στη δωρεάν έκδοση δεν έχει επιλογή για αλλαγή μεγέθους στους υπότιτλους και προσθέτει ένα logo στην αρχή και στο τέλος (σε μαύρη οθόνη, όχι πάνω στο βίντεο). Με πληρωμή είναι το convertxtodvd το οποίο είναι πολύ καλό. 1
AllNatural Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Προσπαθω αυτη την στιγμη να γραψω μια ταινια mkv σε dvd μεσω του dvd flick. Το αρχικο αρχείο ειναι 1,12 gb 1ώρα και 15λεπτα και το τελικο που βγαζει ειναι 4,52gb με αποτέλεσμα να μην χωραει σε κατι dvd που χω τα οποια ενω λενε οτι ειναι 4,7 gb στο pc φαινονται σαν 4,4 gb. Στο target size ειχα βαλει dvd (4.3 gb) και το bitrate auto και τελικα καταληγω στο να μην μπορω να το αντιγραψω στο dvd. Υποψιν δεν βαζω καν υποτιτλους καθως δεν χρειαζεται, μηπως γνωριζει κανεις τι να κανω? Να βαλω custom target size σε 4100 mb πχ ή να ριξω το bitrate?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα