Προς το περιεχόμενο

Αξίζει η μετάβαση από την Η212 σε A.L freezer 120?

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, για ψύξη του 2500k μου έχω την Hyper 212 Evo.
Σκεφτόμουν να αλλάξω και να πάω στην arctic liquid freezer 120
Το κουτί είναι το coolermaster k380
θα χωρέσει την artic liquid?

Μιας και προσπαθώ πλέον να ελαττώσω αρκετά τον θόρυβο που κάνει το pc μου.
(τα noctua fans αποδείχτηκαν fail μιας και κάνουν φασαρία ακόμα και στο low noise setup τους και κόστισαν πανάκριβα)
όπως και θα τα αλλάξω με τα SILENCIO της coolermaster,που τα έχω βάλει στου πατέρα μου το pc και είναι πραγματικά αθόρυβα.
και το τροφοδοτικό αλλάχτηκε.

το θέμα είναι ότι διαβάζοντας το review εδώ,δεν ξετρελάθηκα και ιδιαίτερα..ειδικά στα επίπεδα θορύβου.
Θα αξίζει να κάνω την μετάβαση από την αερόψυκτη στην υδρόψυκτη ψύξη της cpu?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, για ψύξη του 2500k μου έχω την Hyper 212 Evo.

Σκεφτόμουν να αλλάξω και να πάω στην arctic liquid freezer 120

Το κουτί είναι το coolermaster k380

θα χωρέσει την artic liquid?

Μιας και προσπαθώ πλέον να ελαττώσω αρκετά τον θόρυβο που κάνει το pc μου.

(τα noctua fans αποδείχτηκαν fail μιας και κάνουν φασαρία ακόμα και στο low noise setup τους και κόστισαν πανάκριβα)

όπως και θα τα αλλάξω με τα SILENCIO της coolermaster,που τα έχω βάλει στου πατέρα μου το pc και είναι πραγματικά αθόρυβα.

και το τροφοδοτικό αλλάχτηκε.

το θέμα είναι ότι διαβάζοντας το review εδώ,δεν ξετρελάθηκα και ιδιαίτερα..ειδικά στα επίπεδα θορύβου.

Θα αξίζει να κάνω την μετάβαση από την αερόψυκτη στην υδρόψυκτη ψύξη της cpu?

καλυτερα βαλε την arctic freezer 33 plus αρκετα καλη και αθόρυβη 

Στο review τα db που αναφέρονται είναι για το 100% των στροφών. Σε αυτές τις στροφές κανένα fan δεν είναι αθόρυβο. Από απόδοση είναι καλύτερη η arctic αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Και επειδή θέτεις θέμα θορύβου είναι μονόδρομος μια καλύτερη αερόψυκτρα. Δεν σε βοηθά όμως το κουτί. Έχει αρκετό περιορισμό στο ύψος. Ανέφερε όμως ποια μνήμες/επεξεργαστή έχεις.

• Like 1

Στο review τα db που αναφέρονται είναι για το 100% των στροφών. Σε αυτές τις στροφές κανένα fan δεν είναι αθόρυβο. Από απόδοση είναι καλύτερη η arctic αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Και επειδή θέτεις θέμα θορύβου είναι μονόδρομος μια καλύτερη αερόψυκτρα. Δεν σε βοηθά όμως το κουτί. Έχει αρκετό περιορισμό στο ύψος. Ανέφερε όμως ποια μνήμες/επεξεργαστή έχεις.

αν και αναφέρω cpu,(δε τα διαβάζεις όλα μου φαίνεται),δεν χρειάζονται παραπάνω κουβέντα αλλά οκ, hyperx 1600mhz fury blue 16gb(4x4)

αχα στο 100% είναι,μάλιστα..ε και πάλι πιο πάνω από την Η212 πάει,γιαυτό αν την έχει κανείς θα ήθελα τα φώτα του.

Το θέμα είναι και σε idle φάση ή έστω με χρήση συγγραφής εργασιών/web surfing κτλ να γλυτώνω τον θόρυβο,και στο gaming όσο μπορώ. Αν είναι να έχω ίδια επίπεδα θορύβου να μην κοιτάξω καν την αλλαγή και να μείνω με την Η212.

Ειλικρινά χωρίς να είμαι στο pc και να το λειτουργώ,έκανε σαν αεροπλάνο.

VGa και psu έχουν ήδη πάρει πόδι.

Αν και είμαι πεπεισμένος ότι την φασαρία την κάνουν τα υπερεκτιμημένα fans της noctua.

Εκτός και έπεσα τόσο έξω και τα κακολογώ τζάμπα και ήταν το PSU.

Το κουτί εννοείς δε θα την χωρέσει την freezer 120?

καλυτερα βαλε την arctic freezer 33 plus αρκετα καλη και αθόρυβη 

δηλαδή να μείνω σε αερόψυκτη.. και αυτή οριακά θα μπαίνει στο κουτί :P

Γιατί το προτείνεις αυτό;

Πάμε με το σκεπτικό ότι μια φθηνή υδρόψυξη=το ίδιο με μια καλή αερόψυξη;

-----------

φίλος που έχει την AL freezer 240 που είναι 4φανσ,πραγματικά κάνει λίγο θόρυβο,μόνο αν πας από πάνω από το κουτί την ακούς.Βέβαια παίζουν πολλοί παράγοντες για τον θόρυβο.

αν και αναφέρω cpu,(δε τα διαβάζεις όλα μου φαίνεται),δεν χρειάζονται παραπάνω κουβέντα αλλά οκ, hyperx 1600mhz fury blue 16gb(4x4)

αχα στο 100% είναι,μάλιστα..ε και πάλι πιο πάνω από την Η212 πάει,γιαυτό αν την έχει κανείς θα ήθελα τα φώτα του.

Το θέμα είναι και σε idle φάση ή έστω με χρήση συγγραφής εργασιών/web surfing κτλ να γλυτώνω τον θόρυβο,και στο gaming όσο μπορώ. Αν είναι να έχω ίδια επίπεδα θορύβου να μην κοιτάξω καν την αλλαγή και να μείνω με την Η212.

Ειλικρινά χωρίς να είμαι στο pc και να το λειτουργώ,έκανε σαν αεροπλάνο.

VGa και psu έχουν ήδη πάρει πόδι.

Αν και είμαι πεπεισμένος ότι την φασαρία την κάνουν τα υπερεκτιμημένα fans της noctua.

Εκτός και έπεσα τόσο έξω και τα κακολογώ τζάμπα και ήταν το PSU.

Το κουτί εννοείς δε θα την χωρέσει την freezer 120?

δηλαδή να μείνω σε αερόψυκτη.. και αυτή οριακά θα μπαίνει στο κουτί :P

Γιατί το προτείνεις αυτό;

Πάμε με το σκεπτικό ότι μια φθηνή υδρόψυξη=το ίδιο με μια καλή αερόψυξη;

-----------

φίλος που έχει την AL freezer 240 που είναι 4φανσ,πραγματικά κάνει λίγο θόρυβο,μόνο αν πας από πάνω από το κουτί την ακούς.Βέβαια παίζουν πολλοί παράγοντες για τον θόρυβο.

ανετα σου χωραει η arctic freezer 33 plus πρωτον ειναι αθορυβη και δευτερων ερχεται στο κουτι μεσα με διο φανακια συν οτι εχει 6 χρονια εγγυηση 

Σόρρυ φίλε μου αλλά αρνούμαι να συνεχίσω στο θέμα. Όσο υπάρχει αυτός που χώνεται συνεχώς και έχει καταντήσει αηδία όλα τα θέματα. Και αυτό θα κάνω σε όλα τα θέματα που θα χώνεται. Έχει καταντήσει κουραστικό πλέον και οι υπεύθυνοι του φόρουμ αρνούνται από ότι φαίνεται να πάρουν δραστικά μέτρα. Δυστυχώς είμαι ο μόνος που αντιδρώ. Καμιά βοήθεια από κανέναν άλλον. Ας σε βοηθήσει κάποιος άλλος.

• Like 1

Να σημειώσω,δεν κάνω oc ότι ανεβάζει από μόνη της η cpu.

Απλώς θέλω καλή ψύξη και ησυχία είτε όταν παίζω είτε όταν εργάζομαι στο pc.

ανετα σου χωραει η arctic freezer 33 plus πρωτον ειναι αθορυβη και δευτερων ερχεται στο κουτι μεσα με διο φανακια συν οτι εχει 6 χρονια εγγυηση

Ok να ξεχάσω τελείως δηλαδή την υδρόψυξη?

Τόσο πιο ήσυχη από την Η212 ε?

Το θέμα είναι ότι δεν μου απαντάει κανείς γιατί την αερόψυκτη και όχι την υδρόψυξη..

Εγώ ρώτησα αν με συμφέρει η μετάβαση, όχι προτάσεις για ψύξη.

Σόρρυ φίλε μου αλλά αρνούμαι να συνεχίσω στο θέμα. Όσο υπάρχει αυτός που χώνεται συνεχώς και έχει καταντήσει αηδία όλα τα θέματα. Και αυτό θα κάνω σε όλα τα θέματα που θα χώνεται. Έχει καταντήσει κουραστικό πλέον και οι υπεύθυνοι του φόρουμ αρνούνται από ότι φαίνεται να πάρουν δραστικά μέτρα. Δυστυχώς είμαι ο μόνος που αντιδρώ. Καμιά βοήθεια από κανέναν άλλον. Ας σε βοηθήσει κάποιος άλλος.

Δε βοηθάς έτσι όμως.

( Υπάρχει και το ignore)

Όχι εγώ βοηθάω όσο μπορώ και μάλιστα καθημερινά. Άλλοι δεν βοηθάνε. Καλές επιλογές.

Τώρα αν νομίζεις ότι αν απλώς ποσταρεις ότι αρνήσε να συνεχίσεις το ποσταρισμα βοηθάς, οκ! Είναι και αυτό μια άποψη.

Ασχέτως αν νευριάζεις με ποστς.κ γω νευριάζω όταν ξεφεύγει το θέμα αποτί ρωτώ συνήθως :3

Θα ζητήσω σε γειτονικό φόρουμ βοήθεια, πού δε γίνεται αυτό.

Όσοι είναι πρόθυμοι να μου δώσουν τα φώτα τους,τους είμαι υπόχρεος.

Την έχω σε εναν 2600Κ την 120αρα της Arctic. Για τα λεφτά της δε θα βρεις κάτι καλύτερο. Ο θόρυβος ειναι ανεκτός. Μόνο σε βαριές εργασίες/gaming ακούγονται λίγο. Πιο πολύ θόρυβο να φανταστείς παίζει να κάνουν τα φανακια της gpu

• Like 1

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...