doctorser Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εγω εχω κάνει μηνιαία συνδρομη για να βλεπω ultra και 4k ετσι νομιζω λεει βλεπω και είμαι ευχαριστημένος και μκα χαρα σειρές εχει και ταινιες σαν το στρεμιο δεν ειναι βεβαια αλλα οκ.... Οτι πληρωσεις περνεις!!!
pinwouza Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Επειδή πολλά γράφονται για το τι συμφέρει, το αντιγράφω γιατί πολλοί δεν έχουν το καταλάβει: "ενώ για τη χρήση οικογενειακού πακέτου στην "ευρεία έννοια" του ανέφερε ότι είναι κάτι που δεν απασχολεί το Netflix αφού το κρίνει απόλυτα φυσιολογικό". Συνεπώς το Netflix μας αφήνει να μοιραζόμαστε τη συνδρομή εν γνώση του και σχεδόν μας προτρέπει, οπότε αυτό που συμφέρει είναι η συνδρομή των 12 ευρώ δια του 4 (3 ευρώ το μήνα!), ακόμα και αν δεν υπάρχει δυνατότητα για UHD. Τέλος, όντως πολλοί μπορεί να μην έχουν καλή σύνδεση, όμως ξεχνάτε τη δυνατότητα που σου δίνει να κατεβάζεις το περιεχόμενο (το μόνο που δεν ξέρω είναι τι σε αφήνει να κατεβάσεις και τι όχι). Οπότε, με λίγη υπομονή, όλα γίνονται!
Dark-o-phobia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μην μιλάς υποκειμενικά. Οι περισσότεροι πιάνουμε πάνω κάτω 5-6 MBps στην Ελλάδα κατά μέσο όρο όπως και εγώ και δεν είναι για άλλα πράγματα η γραμμή αν μπορέσεις και δεις κάτι με 720p Είμαι μόνιμα σε 5,5 mbps (πρώτα η ΔΕΗ από Ιανουάριο πάμε σε vdsl!) και η μόνη υπηρεσία που παίζει αποβλημάτιστα στα 1080 είναι το netflix. Με το kodi όταν το χρησιμοποιώ (γιατί κακά τα ψέματα από ταινίες το netflix δεν παλεύεται και πολύ) μέχρι 720 και αυτά με buffering ανα διαστήματα, και μάλιστα με real-debrid όχι τα free sites.
De@th L0rd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Στρεμιο, ποπκορν, torrents μέχρι να φυγει η κρίση ούτε εν ευρώ σε κανέναν. 2
De@th L0rd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Και μόλις τα κλειδωσουν όλα, ακύρωση συνδρομής και σπασμένο γειτονετ. Απλά τα πράγματα μπας και στρώσουν επιδερμίδα. Οι έχοντες να δίνετε. Οι υπόλοιποι στο "δωρεάν" 2
alekoskaiyao Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Όλα τα είχαμε η συνδρομή του Netflix μας μάρανε χαχαχα
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Όλα τα είχαμε η συνδρομή του Netflix μας μάρανε χαχαχα Αμα δεν σ΄αρεσει μην το βαλεις. Ελεος
Rockavlon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι μόνιμα σε 5,5 mbps (πρώτα η ΔΕΗ o Kαλογριτσας από Ιανουάριο πάμε σε vdsl!) και η μόνη υπηρεσία που παίζει αποβλημάτιστα στα 1080 είναι το netflix. Με το kodi όταν το χρησιμοποιώ (γιατί κακά τα ψέματα από ταινίες το netflix δεν παλεύεται και πολύ) μέχρι 720 και αυτά με buffering ανα διαστήματα, και μάλιστα με real-debrid όχι τα free sites. 3
Dark-o-phobia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 [offtopic]Όχι εντάξει @Rockavlon τον διώξαμε αυτόν εδώ και λίγες ημέρες, ήρθαν νέοι δουλευταράδες (μέχρι και Κυριακές δουλεύουν)[/offtopic]
opcorsa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 νταξει για 8 ευρω τον μηνα γιατι οχι το τσαμπα ομως ειναι καλυτερο, θα το χρησιμοποιησω 4-5 μηνες δωρεαν με τις διαφορες καρτες μου και τα διαφορα μαιλς μου its not being cheap, its about sending a message
glamprou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Για έλεγχο της γραμμής σας στην σελίδα fast.com. μπορείς να δεις την σύνδεση που έχεις με servers του netflix
Agony Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ναι μόνο αυτά τα κρατάει. Όσοι δεν βλέπουν όμως αθλητικά.... Βέβαια σε αυτή την χώρα είμαστε φανατικοί με την μπάλα, από την στιγμή που θα αρχίσει ο μπαμπάς να ασχολείτε μαζί μας. Ευτυχώς εγώ δεν είμαι... Άλλωστε τι πιο λογικό από το να βλέπεις ανθρώπους να κλωτσάνε ένα στρογγυλό πράγμα να πληρώνοντε να αγαπιουντε και να θαυμάζοντε περισσότερο από αυτούς που δημιουργούν πχ αρχιτέκτονες μηχανικούς κτλ.κτλ... Αν υπήρχαν εξωγήινοι και έβλεπαν από ψηλά με τι ασχολούμαστε σοβαρά θα τράβαγαν τις κεραίες τους. Πιο πιθανό είναι οι Έλληνες να ξέρουν τον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό από τον επιστήμονα Παπανικολάου. Οπότε? Άστα να πάνε....
led zeppelin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα αν γυρίσετε την γλώσσα σε ελληνικά, αφαιρεί το περιεχόμενο που δεν έχει ελληνικό υπότιτλο. Αν έχετε ελληνικά δεν υπάρχει το breaking bad, το the last of the Mochicans όπως και η τρίτη σεζόν του izombie. 1
aggelos87 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Διάβασα σε group στο Facebook οτι το πρόβλημα αυτό είναι προσωρινό και θα επιλυθεί σε λίγες μέρες Αν ισχύει ή όχι θα δείξει..
De@th L0rd Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δε μας ενδιαφέρουν οι υπότιτλοι. Καταλαβαίνουμε Αγγλικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα