akisk79 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 . https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-xz-premium/20366058/ . . . .
Innersense Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Πραγματικά έπαιξε με τα όρια αυτό το κινητό
twindrop Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Πραγματικά έπαιξε με τα όρια αυτό το κινητό κέρδισε ή έχασε?
ziaba Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 το xz1 στα 400€ ήτανε προσφορά αυτό εδώ δε νομίζω 2
techm Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Γενικά η Sony έχει διαφορετική φιλοσοφία στο design από τις περισσότερες εταιρίες που ακολουθούν την μόδα.Πολλές γωνίες,πολλά bezels.Ακόμη και η σειρά Z που ήταν ίσως από τις κορυφαίες συσκευές,ήταν αποκρουστική ως προς το συγκεκριμένο κομμάτι.
Dim-sat Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Είναι καθαρά υποκειμενικο. Εγω τα θεωρώ όμορφα τα Sony κ επίσης σίγουρα τα πιο ποιοτικά (συνολικά) σε σχέση τιμης - αποδοσης. Γενικά εμπιστεύομαι χρόνια τα κινητά της.
vairass Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Υπόψιν μαζί με θήκη το βάρος του θα φτάνει πάνω από 200 γραμμάρια, σημαντικό για μερικούς.
duende Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 θα το ειχα τιμησει αν δεν ειχαν ολα προβλημα με τη καμερα με τη sony να σφυριζει αδιαφορα. την οποια ιδια καμερα βαλανε και στο xz1 χωρις καμια διορθωση
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Είναι καθαρά υποκειμενικο. Εγω τα θεωρώ όμορφα τα Sony Και εγω τα θεωρω ομορφα τα sony αλλα απο ενα σημειο και μετα το ιδιο design εδω και ποσα χρονια χτυπαει ασχημα στο ματι(οπως και στην apple μερια)γιατι ζηταει πολλα χρηματα για αλλαγες μονο στο εσωτερικο που ειναι κοροιδια.
George! Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Και εγω τα θεωρω ομορφα τα sony αλλα απο ενα σημειο και μετα το ιδιο design εδω και ποσα χρονια χτυπαει ασχημα στο ματι(οπως και στην apple μερια)γιατι ζηταει πολλα χρηματα για αλλαγες μονο στο εσωτερικο που ειναι κοροιδια. Εδώ νομίζω ότι είσαι λάθος γιατί κοροϊδία θα ήταν αν άλλαζε μόνο η εμφάνιση και όχι η ουσία. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει αλλάξει το design προ πολλού.
majnun Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 θα το ειχα τιμησει αν δεν ειχαν ολα προβλημα με τη καμερα με τη sony να σφυριζει αδιαφορα. την οποια ιδια καμερα βαλανε και στο xz1 χωρις καμια διορθωση Έχει δωθεί επίσημο update για την κάμερα για όλα τα κινητά με το θέμα. Έχω το κινητό 5 μήνες και είναι υπέροχο. Ήδη έχει oreo εδώ και ένα μήνα. Αν κάποιος είναι στο μεταίχμιο, να το πάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα