Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι αποτελεί μια καλή προσφορά και τίμια πρόταση της κατηγορίας (skroutz χαμηλότερο ιστορικό 302, τώρα στα 329), αν κάποιος την έχει μπορεί να ενημερώσει αν αξίζει σε αυτά τα χρήματα. Price match από public.

http://www.plaisio.gr/fotografia-video/action-cam/gopro/Gopro-Hero-5-Session-CHDHS-502.htm

Δημοσ.

Τι λετε ρε κουτι μου ηρθε .. εψαχνα καιρο να την αγορασω ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα "κυβικα" και με 220ε δεν βγαζει κανεις τετοια specs και εικονα...

Δημοσ.

Και από το επίσημο site της Gopro στα ίδια χρήματα, οπότε η τιμολόγηση της πλέον μάλλον πάει προς αυτά τα χρήματα. Την ίδια διακύμανση στην τιμή είχε και η Gopro Session 4, από 349 στα 219.

Τελικά, μήπως είναι μια αναμενόμενη πτώση τιμής λόγω της νέας Gopro 6 και όχι προσφορά?

• Like 2
Δημοσ.

Εχω μια κινεζια αλλα πολυ τρεμουλο ρε παιδι μ... Χρις gimbal τι λεει η go pro 5 κανενας εντυπσεις?

Ε ναι αυτο το βασικο χαρακτηριστικο που τι κανει να ξεχωριζει απο τις κινεζικες ,οτι εχει ενα αξιολογο συστημα σταθεροποιησης...δεν δουλευει σαν της χιροου6 αλλα ειναι καλυτερο απο των κινεζων...δειτε βιντεακια να κρινεται μονοι σας..

Και από το επίσημο site της Gopro στα ίδια χρήματα, οπότε η τιμολόγηση της πλέον μάλλον πάει προς αυτά τα χρήματα. Την ίδια διακύμανση στην τιμή είχε και η Gopro Session 4, από 349 στα 219.

Τελικά, μήπως είναι μια αναμενόμενη πτώση τιμής λόγω της νέας Gopro 6 και όχι προσφορά?

Ναι αναμενομενη πτωση ειναι ..παιζει να βγει και Session 6 αμεσσα..

Δημοσ.

Τι λετε ρε κουτι μου ηρθε .. εψαχνα καιρο να την αγορασω ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα "κυβικα" και με 220ε δεν βγαζει κανεις τετοια specs και εικονα...

xiaomi yi 4k. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...