aris73 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Στην υπογραφη μου το PC2 υπερκαλυπτει τις αναγκες ενος μαθητη για πληροφοριες σχολικες εργασιες και ψυχαγωγια και δεν προτεινω φορητο υπολογιστη για ευνοητους λογους.
Sadako Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Επιστρέφω στο τόπικ μετά από 9 μήνες μιας και φέτος θα πραγματοποιηθεί τελικά το project. Δεδομένα δεν έχουν αλλάξει πολύ, αρκετά απλή χρήση, πράγματα που μπορεί να χρειαστεί η μικρή για το σχολείο, αλλά και χρήση από τους γονείς, ίντερνετ, office κλπ, γενικά χρήση "γραφείου" και λίγο multimedia, καμία ταινία, μουσική κλπ. Τα κομμάτια θα αγοραστούν από φυσικό κατάστημα Θεσσαλονίκη, έχω στο μυαλό μου Visionstudio που το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά και Πλαίσιο ίσως. Νομίζω καλύτερα τα εξαρτήματα του PC να αγοραστούν όλα από το ίδιο μαγαζί, οθόνη/περιφερειακά ας αγοραστούν και από αλλου. Ως προς την οθόνη ο γαμπρός μου είπε ότι θέλει καλή οθόνη επειδή θα του μείνει, είδε την δική μου που είναι 21,5" και είπε ότι θέλει μίνιμουμ τόση, ίσως και 24άρα (ξέρει το μέγεθος, υπάρχει 24άρα τηλεόραση στο σπίτι). Κάρτα γραφικών σε αυτήν την φάση δεν νομίζω ότι χρειάζεται ντε και καλά, παιχνίδια βαριά δεν θα παίζει το μηχάνημα, αν τίποτα απλά παιχνιδάκια καλύπτονται από την onboard (προφανώς και οι ταινίες να μην έχουμε θέμα αν είναι κανένα ψιλοβαρύ αρχείο κλπ) μπορούμε να αφήσουμε την κάρτα γραφικών για μετά ΑΝ χρειαστεί. Μπάτζετ ξεκινάμε από τα 500€ για τα πάντα και βλέπουμε.
Leleouras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 κοιτάξτε σε κάνα refurbish οικονομικό ,του βάζετε και έναν ssd και την βγάζετε οικονομικά και με low risk σαν πρώτο pc. 1
Sadako Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι, αγορά καινούριου θα γίνει, όπως ανέφερα θα χρησιμοποιείται και από τους γονείς, άλλος σταθερός δεν υπάρχει στο σπίτι, με τα κινητά/τάμπλετς την βγάζουν. Το μπάτζετ μπορεί και να ανεβεί ελαφρώς, απλά κοιτάω τι μπορεί να πάρει με 500€ για αρχή, όλα μέσα, και οθόνη και περιφερειακά. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από Sadako
tanasen01 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από visionstudio. Αντί του Α8-9600 θα περίμενα να έρθει ο Athlon 200GE. Μπορεί να βγει και πιο φθηνό βάζοντας φθηνότερο ssd Κingston -20€ και αν δεν χρειάζονται επίσης το dvd-rom. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από tanasen01 1
Sadako Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραίος, ευχαριστώ. Κάποια πρόταση και σε Intel CPU; DVD-ROM να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τώρα, παίζει και να έχω να τους βάλω εγώ. Πέρα από τον SSD νομίζω θα χρειαστεί κι ένας μηχανικός για αποθήκη, έστω και 1TB.
life is music Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Sadako είπε Ωραίος, ευχαριστώ. Κάποια πρόταση και σε Intel CPU; DVD-ROM να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τώρα, παίζει και να έχω να τους βάλω εγώ. Πέρα από τον SSD νομίζω θα χρειαστεί κι ένας μηχανικός για αποθήκη, έστω και 1TB. αν ειναι μονο γ δουλειες γραφειου δες αυτο το λαπτοπ που πραγματικα ειναι καλο γ τα λεφτα του https://www.skroutz.gr/s/15489349/Asus-VivoBook-S15-S510UA-BR126T-i3-7100U-4GB-1TB-W10.html
Sadako Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ, αλλά θα αγοραστεί σταθερός και όχι laptop.
tanasen01 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Sadako είπε Ωραίος, ευχαριστώ. Κάποια πρόταση και σε Intel CPU; DVD-ROM να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τώρα, παίζει και να έχω να τους βάλω εγώ. Πέρα από τον SSD νομίζω θα χρειαστεί κι ένας μηχανικός για αποθήκη, έστω και 1TB. Kαι το visionstudio και το πλαίσιο δεν έχουν καλές τιμές για intel επεξεργαστές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα