Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος ήρθε η στιγμή να αποχωριστώ την Asus GTX-970 Strix. Έχω κάνει μια έρευνα αγοράς ανάμεσα σε GTX-1070-1080 αλλά είμαι στους αναποφάσιστους και θα πάρω την βοήθεια του κοινού :-) . Οι 1070 παίζουν στα 500-510Ε και η 1080 στα 600. Δεν έχω πρόβλημα και από έξω. Από υλοποιήσεις όμως δεν έχω ασχοληθεί και πολύ σχετικά με το ποιες αξίζουν και έχουν τα λιγότερα θέματα από coin whine και κρεμάσματος.

Από έξω βρίσκω την Asus Strix GTX1070 στα 459Ε και την Asus ROG Strix GTX1080 στα 580Ε.

Δημοσ.

1070 και 1070ti δεν εχουν λογω υπαρξεις πλεον. Παρε τη 1080 στα 565€ https://www.amazon.de/GeForce-1080-SC-3-0-Kühlung-Express-Grafikkarte/dp/B01GBX8X5S/ref=sr_1_8?s=computers&ie=UTF8&qid=1513082655&sr=1-8&keywords=1080

Υπαρχει και πιο φθηνη σε αλλες μαρκες

και επειδη εχεις ηδη την 970, αν πας στην 1070 δεν κανεις και τοσο μεγαλη αναβαθμηση

Δημοσ.

Απο την στιγμη που η οθονη ειναι στα 60hz γιαυτο ανεφερα την απλη 1070. Ουτως ή αλλως του χρονου ερχονται οι volta αρα δεν υπαρχει λογος με τετοια οθονη να δωσεις μια περιουσια για καρτα γραφικων.

• Like 1
Δημοσ.

Άρα μένω όπως είμαι και περιμένω εκτός και αν πετύχω κάποια 1080 σε καλή τιμή  (κοντά στα 500). Η οθόνη δεν την έχω ούτε 2,5 χρόνια και θεωρείται παλιά ?

Δημοσ.

Άρα μένω όπως είμαι και περιμένω εκτός και αν πετύχω κάποια 1080 σε καλή τιμή  (κοντά στα 500). Η οθόνη δεν την έχω ούτε 2,5 χρόνια και θεωρείται παλιά ?

Παλιο δεν θεωρειται, αλλα δεν το λες και gaming monitor

Δημοσ.

το μαρτιος/μαιος για βολτα (ειδικα για non reference μοντελα) ειναι πολυ δυσκολο

Αναφέρομαι στην ανακοίνωση. Η κυκλοφορία συνήθως είναι μετά από ένα μήνα. Παράδειγμα οι Pascal ανακοινώθηκαν τέλη μαϊου και τέλη Ιουνίου φίλος μου είχε πάρει την Evga sc 1070 του στις 30 ακριβώς που άνοιξαν τα order
Δημοσ.

Μονο χαμενη δεν παει η 1080 για 2Κ/ultra/60fps, ισα ισα για πολλα games ειναι το minimun πλεον, μαζι με την vega 64, σε αλλα πιο light θα καθεται, δεν εγινε και κατι, υποθετω δεν την θελεις μονο για 1 χρονο, αλλα να βγαλει και 2-3 χρονια πριν ξεπεσεις στο medium.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...