Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 3 [PC/2019]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

index.php?ct=news&action=file&id=24748

Battlefield: Bad Company 3 is Coming in 2018

Έρχεται το Bad Company 3 επιτέλους. Θα κυκλοφορήσει το 2018 απ' ότι λέγεται και θα διαδραματίζεται στα μέσα και μετά τον πόλεμο του Βιετνάμ. Conquest, Rush, Operations, Domination και Team Deathmatch θα είναι διαθέσιμα στο BC3. Επίσης λένε ότι θα υπάρξει mode παρόμοιο με το Squad Obliteration.

• Like 4
Δημοσ.

πλακα κανεις, τελευταιο bf που επαιξα ηταν το bad company 2, τι παιχνιδαρα νομιζω απο τα καλυτερα που εχω παιξει ποτε

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως άμα δούμε όλα τα τελευταία βίντεο από τους "μεγάλους" youtubers κολληταρια της EA, levelcap,jackfrags,matimio,xfactor,westie μας βομβάρδιζαν με "throwback" videακια από Bad Company, Bf 3/4 άρα πάνω κάτω επί πλαγίως φαίνεται ότι δεν θα ήταν απευθείας συνέχεια του BF1, σε Ww2 θεματολογία ( για να χτυπήσουν και το Cod ww2). Άρα για να είμαστε όσο πιο προσγειωμένοι γίνεται θα έλεγα 70% Bad Company 3 και κατά 30% συνέχεια του BF3/4

Σίγουρα περισσότερο ποντάρω να είναι αληθινό το leak για BadCompany 3 καθώς το θέμα Vietnam/Cold war είχε ξανα-αναφερθει σε leak αλλά είναι και θεματολογία που δεν έχουν "εξερευνήσει" ακόμα πολλά παιχνίδια. Με εξαίρεση το αγαπημένο πρώτο Black Ops ( Cod)

Μετά τα όποια θέματα του BF1 θέλουν ένα δυνατό χαρτί για να ξαναγυρίσει ο κόσμος στο παιχνίδι αλλά και να τραβήξουν πάλι τα μάτια των παιχτών στο Bf franc. τι καλύτερο από το all-scholl favorite Bad company

• Moderators
Δημοσ.

Agreed on BF2 για την εποχή του και πιστεύω ότι είναι το παιχνίδι που έκανε Peak την σειρά, αλλά αν πηγαίναμε να το παίξουμε τώρα, θα βρίζαμε. :P

• Like 3
Δημοσ.

Σημεία κλειδιά από το βίντεο (ελπίζω να μη ξέχασα τίποτα):

• Ψυχρός Πόλεμος & Βιετνάμ χωρίς ιστορική ακρίβεια
  • Οχήματα (και παραμετροποίηση αυτών) της εποχής
  • Κλασσικά BF modes + Operations + ένα νέο 5v5 όπως το Squad Obliteration
  • Εστίαση στην δράση με μικρότερες πίστες απ' ότι στο BF1 (π.χ Harvest Day, Oasis, Grand Bazaar κλπ)
  • Customization παρόμοιο όπως BF4
  • Classes: Engineer, Support, Assault και Recon
  • Fast paced gameplay & skill gap
  • ΟΧΙ microtransactions (ίσως μόνο στην αρχή)
Δημοσ.

Νέο 5v5 λέει :D Ειλικρινά ακόμα και το 32v32 είναι ντροπή για σήμερα και είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που έχω να ασχοληθώ από BF3. Either way δεν σκάω δραχμή στην EA. Ίσως άμα βγει απίστευτα καλο το Anthem τότε maybe...

Δημοσ.

What's an "all-scholl", precious?

Χαχαχα ήμουν στο δρόμο και με τον ήλιο να χτυπάει την οθόνη δεν έβλεπα καλά. Οκ. "old school"

BC2 το καλύτερο BF?! Puny casuals :P Παρα πολύ καλο αλλα χωρίς οχήματα it aint BF, BF2 the best hands down.

Οχήματα είχε το Bad Company 2
Δημοσ.

Νέο 5v5 λέει :D Ειλικρινά ακόμα και το 32v32 είναι ντροπή για σήμερα και είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που έχω να ασχοληθώ από BF3. Either way δεν σκάω δραχμή στην EA. Ίσως άμα βγει απίστευτα καλο το Anthem τότε maybe...

Υπολογίζω αυτό το 5v5 είναι το αντίστοιχο competitive mode (Incursions) που δοκιμάζεται στο BF1. Το 32v32 είναι λόγω netcode και επεξεργαστικής ισχύος κυρίως, δεν είναι εύκολο να έχεις 64v64 με υψηλό tickrate.

Δημοσ.

Θέλεις να πιστέψω ότι εδώ και μια δεκαετία δεν μπορούν να φτιάξουν καλύτερο netcode?! Συγγνώμη αλλα μου είναι δύσκολο, πέφτει όλη η δουλειά στα graphs και το teamplay πάει περίπατο με κάθε release όπως και το destruction. Όσο για οχήματα ξέρω ότι έχει απλά είναι παρα πολύ μικρότερα σε αριθμό και δεν έχει jets.

Δημοσ.

Agreed on BF2 για την εποχή του και πιστεύω ότι είναι το παιχνίδι που έκανε Peak την σειρά, αλλά αν πηγαίναμε να το παίξουμε τώρα, θα βρίζαμε. :P

Noμίζεις...

Μια φορά στο 2μηνο μαζευόμαστε 8-12 άτομα, παλιά παρέα, και τραβάμε ένα 4/5ωρο (φωνάζουν σύζυγοι-παιδιά-γκόμενες, μετά) '42-Vietnam-2 (ανάλογα τί παίζει στο κάθε cafe).

Να σε φωνάξω την επόμενη φορά?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...