Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα μια νεα Sony 55αρα 4k και θελω να αγορασω ενα επιπλακι με ροδακια για το ΥΔ, να μπορω να τη μετακινω (Γιατι θα την εχω μπροστα απο τη ντουλαπα λογω ελλειψης χωρου)

-Σε τι υψος πρεπει να βρισκεται το τραπεζακι για να ακουμπαει η τηλεοραση, δεδομενου οτι θα ειμαι καθιστος/ξαπλωμενος στο κρεββατι

-Τι μηκος πρεπει να εχει ο παγκος που θα ακουμπαει πανω (μεγεθος επιφανειας συνολικα) και πως ασφαλιζω με απολυτη σιγουρια, βαζω πχ μπαρες να την κρατανε πανω τι κανω

-Ροδακια απο κατω να το μετακινω μπορω να βαω ο ιδιος αν σε ποδια επιπλου δεν εχει? Οσα ειδα στο ΙΚΕΑ κανενα δεν ηταν με ροδακια

• Like 1
Δημοσ.

Κανενα συγχρονο τραπεζακι τηλεορασης δεν εχει ροδακια ακριβως για τον λογο που ειπες, να μην θελει εξτρα στηριξη. 40-50 εκατ υψος ειναι τα περισσοτερα ωστε να ερχεται η οθονη στο υψος των ματιων. Μηκος παιρνεις οσο και η βαση της τουλαχιστον.

Δημοσ.

Στην περιπτωση μου ειναι αναγκαστικα τα ροδακια. Οποτε θελω να μαθω καταρχας με ποιο τροπο μπορω να ασφαλισω την τηλεοραση πανω στο επιπλο και επειτα πως μπορω να σιγουρεψω πως τα ροδακια θα μπορεσουν να αντεξουν το βαρος , και να μην λυγισει κανα ποδαρακι και τουμπαρει ολοκληρο το επιπλο

Δημοσ.
Μέτρα το ύψος από το πάτωμα μέχρι τα μάτια σου όταν είσαι μισοξαπλωμένος. Αυτό είναι το ύψος που πρέπει να έχει το ΚΕΝΤΡΟ της τηλεόρασης. Αλλά επειδή πολλές φορές θα είσαι και καθιστός καλύτερα να υπολογίσεις 15 πόντους παραπάνω. Να είσαι λίγο κάτω από την τηλεόραση δεν πειράζει, πιο ψηλά να μην είσαι! πχ αν το ύψος που σου ανέφερα είναι 80 πόντους τότε θα πρέπει το κέντρο της τηλεόρασης σου να είναι στους 80+15=95 πόντους. Η 55αρα έχει 70 πόντους ύψος άρα στους 35 είναι το κέντρο της. Οπότε πρέπει 35+5(βάση τηλεόρασης στο περίπου)+Χ(ύψος επίπλου)=95 άρα Χ=55 πόντους!! Επίσης πάρε έπιπλο με μήκος >120 εκ. για να μην δείχνει περίεργα η 55αρα πάνω. Τουλάχιστον να έχουν τα ίδια μήκη.

Για μένα καλύτερες λύσεις στα ΥΔ είναι η βάση τοίχου γιατί σε ένα ΥΔ πότε θα βλέπεις όρθιος, πότε καθιστός, πότε ξαπλωμένος κτλ και δεν μπορείς να παντρευτείς ένα συγκεκριμένο ύψος θέασης.

Άσε τα ροδάκια καλύτερα, μην γίνει κάνα ατύχημα και φύγει τσουλήθρα η TV.

Δημοσ.

Ευψαριστω για την απαντηση αγορινα, και εγω ετσι προσπαθησα να το υπολογισω το υψος

Οσο για τη βαση, δεν εχω καπου να την βαλω, μπροστα μου εχω εντοιχιζομενη ντουλαπα για αυτο θελω τραπεζακι που να το σπρωχνω απο την μεση, αλλιως θα πρεπει να βαλω στο πλαινο ντουβαρι και να εκτυλισσεται μπροστα

Εχεις κατι να προτεινειες σε βαση για να μαι προετοιμασμενος

Δημοσ.

Βαση τοιχου VESA mount που να αναδιπλωνεται μηπως τη βαλω στο πλαινο τοιχο, αλλα αμα ξερεις και βαση με ροδακια που ηταν και η αρχικη μου σκεψη ναι πες μου και για εκει

Δημοσ.

Πλάτος βάσης
Περίπου 51,9 cm
Ύψος οπής VESA® (Π x Υ)
30 x 20 cm
Βάρος τηλεόρασης χωρίς βάση
Περίπου 17,7 Kg
Βάρος τηλεόρασης με βάση
Περίπου 18,6 Kg
Βάρος κιβωτίου συσκευασίας (μικτό)
Περίπου 26 kg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...