Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Θα προσπαθήσω να μοιραστώ μαζί σας το πρόβλημα του pc μου μήπως μπορεί κάποιος να με κατευθύνει προς τη λύση. Εχω μια σύνθεση 8ετιας περίπου που καλύπτει τις ανάγκες μου μέχρι τώρα. Πρόσφατα όμως χωρίς hardware αλλαγή εκεί που σερφαρω αρχίζουν να δουλεύουν οι ανεμιστήρες της γραφικών στο τέρμα (ati hd5870) η οθόνη σβήνει και δεν επανέρχεται αν δεν κλείσω το pc με παρατατεταμενο πάτημα power button. Άλλες φορές το κάνει από εκείνο το σημείο μερικές φορές ακόμα, άλλες πάλι με την επόμενη εκκίνηση δουλεύει πάλι "κανονικά". Το μυαλό μου πάει σε τροφοδοτικό η σε αυτή καθεαυτή την κάρτα γραφικών. Υπάρχει κάποιος που έχει αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα; ευχαριστώ προκαταβολικά! Edit την κάρτα γραφικών την έχω αλλάξει πριν 4-5 χρόνια από την 5770 που είχα αρχικά.

Δημοσ.

Πήρα το κουτί σαν πρώτη αντιμετώπιση και το φυσηξα σε κομπρεσέρ οπότε είναι πεντακάθαρο. Πάστα cpu έχω να αλλάξω από το μοντάρισμα του υπολογιστή. Το τροφοδοτικό είναι ένα coolermaster 700watt

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα μου θυμίζει λίγο την GTX 470 μου, που τα είχαν παίξει οι σένσορες και έδειχναν θερμοκρασία -65c/0c εναλλάξ. Άντεχε να δουλεύει λίγα λεπτά, μετά μαύρη οθόνη με ανεμιστήρες στο full και restart.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το πράγμα μου θυμίζει λίγο την GTX 470 μου, που τα είχαν παίξει οι σένσορες και έδειχναν θερμοκρασία -65c/0c εναλλάξ. Άντεχε να δουλεύει λίγα λεπτά, μετά μαύρη οθόνη με ανεμιστήρες στο full και restart.

Άρα μπορεί να είναι και από το bios της μητρικής; της έχω κάνει και reset αλλά χωρίς αποτέλεσμα

Δημοσ.

Εχει bios κ η καρτα γραφικων αλλα οπως ειπε κ ο φιλος απο πανω το flashing συνηθως δε λυνει τετοιου ειδους θεματα. Δοκιμασε καλυτερα μια αλλη καρτα να σιγουρευτεις.

Δημοσ.

Πήρα ήδη κάρτα γιατί φοβάμαι ότι δε θα βγάλω άκρη με τις γνώσεις που έχω... Αν και σκέφτομαι να πάρω και ένα τροφοδοτικό. Ελπίζω απλά να μην είναι κάτι άλλο γιατί τότε θα έχω θέμα

Δημοσ.

Απλά να αναφέρω ότι όντως το πρόβλημα λύθηκε με την αλλαγή κάρτας γραφικών. Τώρα το τι ακριβώς είχε η παλιά δε θα μάθουμε ποτέ :) ευχαριστώ για τη βοήθεια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...