*nenya* Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας! Αποφάσισα να κάνω δώρο στον πατέρα μου ένα καινούργιο ηχοσύστημα για τ'αμάξι του μιας που το παλιό βλέπω ότι έχει αρχίσει και τον εκνευρίζει [κάποια πλήκτρα έπαυσαν να λειτουργούν κλπ.]. Στα ζητούμενα: ~εκτός από CD να παίζει και αρχεία mp3 μέσω USB ~φωτισμός: κόκκινος ή κίτρινος ή λευκός ~πλήκτρα αρκετά μεγάλα/άνετα ώστε να τα πατάει στα τυφλά ~στο κάτω μέρος οπωσδήποτε πλήκτρα με νούμερα ώστε να βάζει τους αγαπημένους του σταθμούς [5-6 τέτοια πλήκτρα θα ήταν το ιδανικό] ~μάρκα: μόνο γνωστές όπως Pioneer, Sony, Kenwood κλπ., κάτι να του κρατήσει χρόνια πάλι ~αγορά: από κάποιο ελληνικό κατάστημα (δεν μπορώ να περιμένω τώρα παραλαβή από εξωτερικό γιατί γιορτινές περιόδους πάντα μου καθυστερούν τα δώρα) ~τιμή: έως 70€ Καμιά ιδέα; Κοιτάζω τώρα μερικά σε eshop και σκρουτζομάγαζα αλλά υπάρχει απουσία κριτικών.. Bonus ερώτηση: τί είναι αυτό το 1 din, 2 din; Πού να ξέρω ποιό ταιριάζει στ'αμάξι; [μιλάμε για μια Alfa Romeo 156 του '98] Αυτό σαν σχέδιο μ'αρέσει: https://www.skroutz.gr/s/10122158/Sony-CDX-G1201U.html
Haldol Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τι λες για το Pioneer DEH 1900UB; Τα 1-DIN / 2-DIN είναι το "ύψος" του συστήματος, εάν πιάνει 1 ή 2 θέσεις στην κονσόλα. Η Alfa 156 νομίζω παίρνει μόνο 1-DIN. 2
mclein Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 το Pioneer αν η καλωδιωση ειναι παλια κ φαγωμενη θα εχει παρασιτα.
Haldol Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 το Pioneer αν η καλωδιωση ειναι παλια κ φαγωμενη θα εχει παρασιτα. Γιατί; Ή μάλλον, γιατί το συγκεκριμένο και όχι όλα;
mclein Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 τα pioneer για καποιο λογο που δε γνωριζω αλλα μονο εμπειρικα μετα απο αρκετα ηχοσυστηματα βγαζουν παρασιτα σε κακομονωμενες περιπτωσεις. η neny ομως δεν εχει ηχοσυστημα αλλα την εργοστασιακη καλωδιωση οποτε No-prob ! 2
koulouri Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Φιλε μου ηθελα να σε ρωτησω αν τελικα αγορασες κατι και αν ναι, τι αγορασες και αν εισαι ευχαριστημενος! θελω να αλλαξω κι εγω στην μητερας μου το peugeot 206 επειδη το χρησιμοποιω κι εγω
panos2171 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Ότι και να πάρεις από 70-90€ από pioneer, jvc, kenwood είναι καλό,ποιοτικό και δε θα καταλάβεις διαφορές. Εξαρτάται βέβαια και το τι απαιτήσεις έχεις. Επίσης αν δεν έχεις καλά ηχεία αλλά απλά χάρτινα ότι και να βάλεις δε θα ακούγεται καλά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα