Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!

Έχω ένα παλιό σύστημα με: i52500k, Asrock Z68 pro3gen3, 16Gb DDR3, AMD Radeon HD6960 2 Gb 2SSD samsung, 1HDD 2Tb Caviar black, PSU 650W . Δεν διαθέτω χρήματα για νεό σύστημα και σκέφτομαι την αγορά μιας GTX 1060 6 Gb για αναβάθμιση. Αξίζει τον κόπο ή θα την "πνίξω" λόγω παλιάς CPU και, γενικότερα, συστήματος; Ασχολούμαι με τον εξομoιωτή πτήσης Χ-plane 11. Αν αξίζει τον κόπο, υπάρχει κάποια vfm πρόταση; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Επεξ/σία από spookytooth
Δημοσ.

μια χαρα εισαι.Και αν χρονίσεις και λιγο τον επεξεργαστη σου ακομα καλυτερα.

Εννοείς μιά χαρά είμαι χωρίς τίποτε ή ότι θα είμαι ΟΚ με την νέα GPU Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλημέρα!

Έχω ένα παλιό σύστημα με: i52500k, Asrock Z68 pro3gen3, 16Gb DDR3, AMD Radeon HD6960 2 Gb 2SSD samsung, 1HDD 2Tb Caviar black, PSU 650W . Δεν διαθέτω χρήματα για νεό σύστημα και σκέφτομαι την αγορά μιας GTX 1060 6 Gb για αναβάθμιση. Αξίζει τον κόπο ή θα την "πνίξω" λόγω παλιάς CPU και, γενικότερα, συστήματος; Ασχολούμαι με τον εξομειωτή πτήσης Χ-plane 11. Αν αξίζει τον κόπο, υπάρχει κάποια vfm πρόταση; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

βαλε και εναν ssd 120gb ssd στο pc soy να δεις π θα πηγαινει σφαίρα το μηχάνημα σου 

Δημοσ.

βαλε και εναν ssd 120gb ssd στο pc soy να δεις π θα πηγαινει σφαίρα το μηχάνημα σου

Εχει 2,να βαλει και τριτο λες; οσο περισσότεροι τοσο το καλυτερο...κανεις δυναμικο come back στις προτασεις.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...