panalazo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 καλησπέρα διαθυετω ενα samsunG j5 2016 και έχω ξεχάσει τον κωδικό ξεκλειδώματος καθως η κορη μου μου εκανε <<πλακα>> και τον αλλαξε.διαθετω κουτι παρελκομενα αλλα όχι αποδειξη αγορας.καταφερα του εκανα wipe data Και factory reset απλά τωρα μου ζηταει google verification Και εχω ξεχάσει τον κωδικό.τι μπορώ να κανω?
saruman123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Πάρε τηλέφωνο το επίσημο service και πες τους ότι έχεις το IMEI με το κουτί και δεν έχεις την απόδειξη και αν μπορούν να κάνουν κάτι. Αλλά πρώτα δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/606096-πέντε-τρόποι-για-να-ξεκλειδώσεις-τη-συσκευή-σου/?fromsearch=1
GetGankNow Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Υπαρχουν πολα bypass αναλωγα το κινητο και τι android φοραει. Κανε ενα youtube search FRP Bypass Samsung j5 (like this )
dkmaster Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Πλέον το software bypass είναι σχεδόν αδύνατα. Άσχετα με την έκδοση Android παίζει ρόλο και το security patch που έχει το κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα