Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Παρεδωσαν πνεύμα όλα τα ηχεία του αυτοκινήτου,μπρος πισω + το ηχοσύστημα που έχουν χαλάσει τα περισσότερα κουμπιά,το οποίο σημαίνει στην καλύτερη περίπτωση κάνα 250αρι για κάτι αξιοπρεπές.Αυτη την στιγμή δεν παίζουν τόσα χρήματα ούτε στο άμεσο μέλλον δλδ.Ετσι σκέφτηκα να πάρω ένα bluetooth ηχείο και να το βάλω στο αμάξι να ακούω τουλάχιστον λίγο μουσική.

Οχι κάτι μεγάλο, αλλά να είναι αξιοπρεπές στον ήχο και κυρίως στο μπάσο του.

Με αρκετή αυτονομία εννοείται.

Κάνα 50αρι μπορώ να δώσω.

Πως σας φαίνεται σαν ιδέα και τι ηχείο θα προτείνατε;

Δημοσ.

Να χάλασαν ταυτόχρονα όλα τα ηχεία μαζί με την πηγή είναι εντελώς απίθανο.

Εκτός κ αν το αμάξι σου έκανε καμμιά βαρκάδα με τις τελευταίες βροχές.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα με ηχητικά αυτοκινήτου να τα ελέγξουν.

Για πηγή ηχου, αν το αμάξι σου πέρνει τις κλασσικές και όχι τίποτα ενσωματωμένο στο ταμπλό βρίσκεις στα μεταχειρισμένα.

Ακόμα και αν η πηγή είναι περίεργη, ενσωματωμένη δηλαδή, πάλι βρίσκεις σε μάντρες με ανταλλακτικά.

Δημοσ.

Δεν χάλασαν ταυτόχρονα, απλά συνέβη.

Το πήγα και μου είπαν,80 ευρώ για 2 μεγάφωνα μπροστά + tweeter και 20 ευρώ η εργασία.

Τα πίσω επειδή πρέπει να βγουν καθίσματα και είναι πιο δύσκολη η τοποθέτηση 50 ευρώ η εργασία + 60 τα μεγάφωνα.Και το ραδιόφωνο πήγα,δεν φτιάχνεται.Γι αυτό ψάχνομαι για κάτι πρόχειρο, όπως ένα bluetooth speaker

Δημοσ.

Το πήγα και μου είπαν,80 ευρώ για 2 μεγάφωνα μπροστά + tweeter και 20 ευρώ η εργασία.

Τα πίσω επειδή πρέπει να βγουν καθίσματα και είναι πιο δύσκολη η τοποθέτηση 50 ευρώ η εργασία + 60 τα μεγάφωνα.Και το ραδιόφωνο πήγα,δεν φτιάχνεται.Γι αυτό ψάχνομαι για κάτι πρόχειρο, όπως ένα bluetooth speaker

Μπα καποια στιγμη που χαλασε η πηγη μου και περιμενα να ερθει η καινουρια απ εξω το ειχα κανει,εκει που οδηγουσα επεφτε η μπαταρια,,συνεχεια στο φορτισμα ημουν,βρες αλλη λυση καλυτερα

Δημοσ.

Μπα καποια στιγμη που χαλασε η πηγη μου και περιμενα να ερθει η καινουρια απ εξω το ειχα κανει,εκει που οδηγουσα επεφτε η μπαταρια,,συνεχεια στο φορτισμα ημουν,βρες αλλη λυση καλυτερα

Ποίο ηχείο είχες?
Δημοσ.

Ένα καλό bt ηχείο.

Δηλαδή αρκετά δυνατό ώστε να ακούγεται καλά πάνω από τους θορύβους σε ένα αυτοκίνητο αλλά να έχει και μεγάλη μπαταρία νομίζω ότι κοστίζει αρκετά κοντά στο ποσό της επισκευής που σου είπαν.

Επιπλέον αν το έχεις μόνιμα στο αμάξι κινδυνεύεις να στο κλέψουν.

Πήγαινε και πάρε προσφορά και από άλλο κατάστημα για την επισκευή του ηχοσυστήματος σου καλύτερα.

Δημοσ.

Ένα καλό bt ηχείο.

Δηλαδή αρκετά δυνατό ώστε να ακούγεται καλά πάνω από τους θορύβους σε ένα αυτοκίνητο αλλά να έχει και μεγάλη μπαταρία νομίζω ότι κοστίζει αρκετά κοντά στο ποσό της επισκευής που σου είπαν.

Επιπλέον αν το έχεις μόνιμα στο αμάξι κινδυνεύεις να στο κλέψουν.

Πήγαινε και πάρε προσφορά και από άλλο κατάστημα για την επισκευή του ηχοσυστήματος σου καλύτερα.

Έχω ρωτήσει 3-4 εκεί κυμαίνονται οι τιμές.

Θέλω δλδ ένα 150αρι για εργατικά και πηγή για αρχή..

Καλά δεν είπα ότι ψάχνω bt για να αντικαταστήσω το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, προφανώς θα κάνω υποχωρήσεις.

Δεν θα το αφήνω συνέχεια στο αυτοκίνητο,μια diy βάση που έχω σκεφτεί θα είναι μόνιμη.

Τεσπά λέω να το ρισκάρω μιας και δεν έχω άλλη επιλογή.

Οποίος μπορεί ας προτείνει κάποιο ηχείο που να το έχει ακούσει.

Αντε να ανέβω και ένα 20αρικο, έτσι κι αλλιώς και το ηχοσύστημα να φτιάξω μετά δεν πάει χαμένο.

Δημοσ.

Αυτά τα νούμερα δεν θεωρούνται κόστος βασικού setup σήμερα.

Μια  πηγή κοστίζει γύρω στα 60.00€ (Mp3 & Aux - USB) Pioneer-Kenwood- Sony και ενα ζευγάρι ηχεία μπροστά να κάνει αλλά 40.00€??

Βέβαια δεν μας είπες ακόμα τι αυτοκίνητο έχεις και αν η πηγή είναι κάποια περίεργη ΟΕΜ.

Τώρα αν έχεις ήδη ΒΤ ηχείο, φρόντισε να το έχεις μόνιμα μαζί με το κινητό στον αναπτήρα, αλλά μιλάμε για πολύ προσωρινή λύση αλλά ανέξοδη. Αν δεν έχεις και σκοπεύεις να αγοράσεις το ξεχνάς, δεν αποτελεί καν λύση στο πρόβλημά σου.

Έχω ρωτήσει 3-4 εκεί κυμαίνονται οι τιμές.

Θέλω δλδ ένα 150αρι για εργατικά και πηγή για αρχή..

Καλά δεν είπα ότι ψάχνω bt για να αντικαταστήσω το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, προφανώς θα κάνω υποχωρήσεις.

Δεν θα το αφήνω συνέχεια στο αυτοκίνητο,μια diy βάση που έχω σκεφτεί θα είναι μόνιμη.

Τεσπά λέω να το ρισκάρω μιας και δεν έχω άλλη επιλογή.

Οποίος μπορεί ας προτείνει κάποιο ηχείο που να το έχει ακούσει.

Αντε να ανέβω και ένα 20αρικο, έτσι κι αλλιώς και το ηχοσύστημα να φτιάξω μετά δεν πάει χαμένο.

Δεν παίζουν αυτά τα νούμερα πουθενά σήμερα. Το κατάστημα κερδίζει και απο τη πώληση εκτός απο την εγκατάσταση, χαζοί είναι?

Ρώτα και αλλού.

Δημοσ.

BT ηχειο σε αμαξι? Γιατι οχι.

Εχω εγω ενα JBL με 30 γροσια.

Επειδη καβαλαω καθε μερα διαφορετικο οχημα, δε γινεται να φτιαξω ολα τα ρημαδια της εταιριας που δουλευω.

Πηρα ενα μικρουλι JBL κι εκανα δουλεια μου.

Εχει πλουσια μπασα. Πριμα καλα. Ακουω μουσικη οταν ταξιδευω. Δεν καλυπτεται απο τους ηχους του κινητηρα/δρομου/αερα.

Οταν το συνδεω με καλωδιο ειναι αγνωριστο. Καμια σχεση, με αδυναμο ηχο και ποιοτητα (παραλειπουν να αναφερθουν σε αυτο το γεγονος τα review).

Μην περιμενεις αριστη ποιοτητα ηχου σε ασυρματο. Λογω περιορισμενου bandwith/μπαταριας.

Τσιμπα ενα review

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα ως "φθηνή" λύση αυτό το ηχείο https://www.skroutz.gr/s/10533735/Xiaomi-Mi-Bluetooth-Speaker.html Το αγόρασε φίλος πρόσφατα και για το μέγεθος του βγάζει πολύ δυνατό ήχο με πλούσια μπάσα και πολύ καλά πρίμα. Είναι πολύ βολικό λόγω του μικρου μεγέθους του, το βάζεις στην τσέπη του μπουφάν και το έχεις οχι μόνο στο αυτοκίνητο αλλά παντού! Επίσης στο φουλ της έντασης δεν έχει παραμορφώσεις στον ήχο και μπουκώματα.

Με λίγα παραπάνω χρήματα βέβαια μπορείς να πας σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/11436794/Sony-SRS-XB20.html το οποίο βγάζει ποιοτικότερο ήχο και με περισσότερα μπάσα και ένταση (σε δωμάτιο σπιτιού αν το ακούσεις θα εντυπωσιαστεις από την ένταση του) αλλά είναι αρκετά πιο ογκώδες από το xiaomi και έτσι χάνεις σε φορητότητα.

Αν μπορείς πήγαινε σε κάποιο κατάστημα να τα δεις από κοντά και αποφασίζεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...