Fuel7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Στις 12/12/2017 στις 7:42 ΜΜ, tyf είπε το 1000sd παιρνει 2 μπαταριες μεσα δηλαδη θελει 24 βολτ. επισης δεν το βαζεις στο ρευμα αν θελεις να το δοκιμασεις. επισης αν δεν ξερεις τι κανεις μην ασχοληθεις γιατι θα παθεις καμμια ζημια εσυ. αν εισαι κοντα μενιδι μπορω να σε εξυπηρετησω να το φερεις να στο δοκιμασω με παλιες μπαταριες αν δουλευει. δωρεαν. Καλημέρα και καλή χρονια Εχεις καποια ιδέα πως μπαινουν οι μπαταρίες;;Ορθιες;Μπαινουν με συγκεκριμένο τρόπο; Ερώτηση με μια μπαταρία έστω το συγκεκριμένο θα δουλέψει ,ή πρεπει να εχει και τις 2 μπαταριες για να δουλέψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Χρειαζεται δυο (απαραιτητως, ειναι σε σειρα), αν σου φαινεται οτι δεν χωρανε στο πλατος μαλλον θελει τις στενες (50W), οι περισσοτερες στα 7Ah ειναι 150Lx65Wx90H. Μπορεις να το δοκιμασεις με 2 μπαταριες εκτος σασι (αν υπαρχουν προχειρες και αν φτανουν τα καλωδια) αλλα μαλλον ειναι περισσοτερο μπελας απο οτι αξιζει P.S. Οι ενισχυτες Hi Fi δεν εχουν switch-mode αλλα linear PSU που θελει pure sine wave (οπως βγαζει το APC S15 και καποια αλλα για medical/pro audio/mission critical apps) και οχι simulated που βγαζουν τα περισσοτερα PSUs. Καλυτερα να κοιταξεις για power conditioner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά σκέφτομαι να βάλω το ΕΑΤΟΝ Nova 1250,που έχω επάνω σε αυτά! Ερώτηση...τα Watt πώς τα μετατρεπουμε σε VA;; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από Fuel7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 2 hours ago, Fuel7 said: Τελικά σκέφτομαι να βάλω το ΕΑΤΟΝ Nova 1250,που έχω επάνω σε αυτά! Ερώτηση...τα Watt πώς τα μετατρεπουμε σε VA;; δεν υπαρχει standard για την μετατροπη.μπορει να δεις ενα apc 1000va να σου λεει 500 και αλλο να σου λεει 600.τα νουμερα σχετικα.κοιτας τι γραφει ο κατασκευαστης. On 12/12/2017 at 2:38 AM, Fuel7 said: Καλημέρα σε όλους.Ενας φιλος μου έδωσε ένα UPS,μεταχειρισμένο το οποιο δεν το δούλευε καθοτι ειχαν πεθάνει συμφωνα με τα λεγομενα του οι μπαταριες του και δεν τον ενδιέφερε να τις αντικαταστήσει.Εγω το UPS αυτο το προοριζω για να προστατέψει το στερεοφωνικο - home Theater combo μου.Το μοντέλο του UPS ειναι το TURBO X 1000SD.Προσπάθησα να βρω τιποτε πληροφοριες στο σαιτ του πλαισιου,αλλα τίποτα απολύτως.Ετσι αποφασισα να κάνω καποια 2 βασικά τεστ. το πρώτο να το βάλω στο ρευμα να δω οτι δουλεύει και να παρατηρησω τυχον ενδειξεις,και δευτερο να το ανοιξω.Λοιπον το εβαλα στο ρευμα αλλα η συσκευή δεν άναβε,δεν έπερνε μπρος,και ανοιγοντάς το παρατήρησα οτι δεν ειχε μέσα μπαταρίες.Και φτάνουμε στα βασικά και εκει που θέλω την βοήθεια σας!Το οτι δεν δουλεύει το ups χωρις μπαταρία ειναι λογικό;Θα έπρεπε να δουλεύει με ή χωρις την μπαταρία;Που και πώς μπορώ να δώ εαν τυχον το UPS ειναι χαλασμένο;Επιμέρους εάν η επισκευη ενος UPS ειναι δυνατή και εαν συμφέρει.Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά.Ανεβάζω μαζι με το ποστ και φωτογραφίες. Περιμένω τις απαντήσεις σας ουτε 10 ευρω δεν θα χαλαγα για να φτιαξω Ups turbo x.θα το πετουσα/χαριζα και θα παιρνα καμια σοβαρη εταιρεια. On 1/1/2018 at 11:16 AM, #mtsalla11 said: Χρειαζεται δυο (απαραιτητως, ειναι σε σειρα), αν σου φαινεται οτι δεν χωρανε στο πλατος μαλλον θελει τις στενες (50W), οι περισσοτερες στα 7Ah ειναι 150Lx65Wx90H. Μπορεις να το δοκιμασεις με 2 μπαταριες εκτος σασι (αν υπαρχουν προχειρες και αν φτανουν τα καλωδια) αλλα μαλλον ειναι περισσοτερο μπελας απο οτι αξιζει P.S. Οι ενισχυτες Hi Fi δεν εχουν switch-mode αλλα linear PSU που θελει pure sine wave (οπως βγαζει το APC S15 και καποια αλλα για medical/pro audio/mission critical apps) και οχι simulated που βγαζουν τα περισσοτερα PSUs. Καλυτερα να κοιταξεις για power conditioner οι κατασκευαστες τροφοδοτικων και Ups κανονικα λενε Pure sine wave και για τα active pfc τροφοδοτικα αλλα δεν το κανουν και πολλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/10/2018 στις 4:45 ΜΜ, poulinos είπε δεν υπαρχει standard για την μετατροπη.μπορει να δεις ενα apc 1000va να σου λεει 500 και αλλο να σου λεει 600.τα νουμερα σχετικα.κοιτας τι γραφει ο κατασκευαστης. ουτε 10 ευρω δεν θα χαλαγα για να φτιαξω Ups turbo x.θα το πετουσα/χαριζα και θα παιρνα καμια σοβαρη εταιρεια. οι κατασκευαστες τροφοδοτικων και Ups κανονικα λενε Pure sine wave και για τα active pfc τροφοδοτικα αλλα δεν το κανουν και πολλοι. Για 2 ένεργά ηχεία 70w εκαστο τι ειναι καλύτερο δηλαδη διότι σκέφτομαΙ και τα παρακάτω,και αυτο το sine wave τι στην ουσία δημιουργεί;θα έχω προβλημα στην αποδοση του ήχου ή στην λειτουργια της τροφοδοσίας; Accupower eyeon 800/480 output waveform Modified sinewave UPS APC Back-UPS 650VA ΒΧ650CI-GR output waveform (step-approximated to sine wave) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 On 21/1/2018 at 10:21 PM, Fuel7 said: Για 2 ένεργά ηχεία 70w εκαστο τι ειναι καλύτερο δηλαδη διότι σκέφτομαΙ και τα παρακάτω,και αυτο το sine wave τι στην ουσία δημιουργεί;θα έχω προβλημα στην αποδοση του ήχου ή στην λειτουργια της τροφοδοσίας; Accupower eyeon 800/480 output waveform Modified sinewave UPS APC Back-UPS 650VA ΒΧ650CI-GR output waveform (step-approximated to sine wave) καποιοι κατασκευαστες λενε οτι πρεπει να εχεις sinewave για active pfc τροφοδοτικα.στην πραξη κανεις δεν το κανει αυτο γιατι ειναι ακριβα.εχω πετυχει τροφοδοτικο το οποιο οταν επαιρνε απο το Ups σε περιπτωση διακοπης ρευματος σφυριζε λιγο χωρις ομως να παθει κατι.καποιοι αλλοι λενε οτι το sinewave ειναι για τροφοδοτικα ιατρικων μηχανηματων και High end equipment κτλ. Μπορεις να διαβασεις τις διαφορες μεταξυ Sinewave και modified sine wave. https://www.altestore.com/blog/2015/10/pure-sine-wave-vs-modified-sine-wave-whats-the-difference/ οπως και σε αλλα πολλα Links.το καλυτερο ειναι το Pure sinewave αλλα πολλοι βαζουν τα ηχεια τους κανονικα πανο σε Modified sine wave. http://www.tomshardware.co.uk/forum/340854-28-pure-sinewave-active-power-supplies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα