Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1) Το ποσό που διαθέτουμε:max 250

2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): netflix,σειρες ταινιες,σερφαρισμα,στοιχημα live,

3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε:10''

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.):

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;δεν εχω θεμα

6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; δεν εχω θεμα

7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ;

8) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot;δεν εχω θεμα

10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία;

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;για αμμεση αγορα ελλαδα

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο;καινουργιο

εχω δει οτι προτεινουν αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/180196-chuwi-hi10-pro-2in1-z8350/4gb/64gb/fhd αλλα με προβληματιζει το android που ειναι η εκδοση 5.θα περνει update?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πως το Chuwi Hi10 Pro είναι όντως μια πολύ καλή επιλογή που μπορείς να κάνεις. Η έκδοση Android 5.1 θα τρέχει απροβλημάτιστα . Απο εκεί και μετά , οι Κινέζοι δεν κάνουν κάποιο update, δυστυχώς.

Επεξ/σία από d_crazy
Δημοσ.

Για βάση χρόνου λεω γιατί μετα απο λιγο καιρο καποια πραγματα στο android δν τρέχουν λόγω οτι θέλουν την νέα έκδοση.γι αυτό το σκεφτομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Samsung Galaxy Tab A SM-T580 που έχει πάρει και 7.0 (Nougat).

Αλλά νομίζω ότι μπορείς να πάρεις και καλύτερο από έξω γιατί είσαι οριακά με αυτό το τάμπλετ.

Δηλαδή από τα 16 gb θα σου μείνουν τα μισά όπως επίσης και στην ram από τα 2 θα έχεις 1.5 το πολύ.

Μπορείς να κοιτάξεις το Teclast T10(από έξω) που έρχεται ήδη με Android 7.0 Nougat αλλά έχει δύο αρνητικά.

Το πρώτο είναι ο επεξεργαστής(mtk) του που δεν είναι και ότι καλύτερο και δεύτερον δεν ξέρουμε άμα πάρει άλλη αναβάθμιση.

Το Banggood το έχει 203€ και από εκεί δεν περνάει τελωνείο.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...