Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω το dell 5567 με amd radeon r7 m445 και ενσωματωμένη intel graphics 620. πως μπορώ να το κάνω να χρησιμοποιεί την r7 και όχι την ενσωματωμένη ?  Ευχαριστώ !

Δημοσ.

Καλημέρα. Για ποιο λόγο να λειτουργεί συνέχεια με την r7; Θα έχεις αυξημένες θερμοκρασίες, σε σχέση με την 620. 'Όρισε όσες εφαρμογές θέλεις να τρέχουν με την r7 και όλα τα υπόλοιπα να γίνονται με την intel.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 11/12/2017 at 10:07 PM, GiannisWalker said:

Καλησπέρα σας, έχω το dell 5567 με amd radeon r7 m445 και ενσωματωμένη intel graphics 620. πως μπορώ να το κάνω να χρησιμοποιεί την r7 και όχι την ενσωματωμένη ?  Ευχαριστώ !

Δεν μπορει να λειτουργησει καλα μονο με την r7 και γενικοτερα δεν εχεις λογο να το κανεις. Αυξημενες θερμοκρασιες,αυξημενη καταλανωση μπαταριας. Μια χαρα ειναι η 620.Οποιαδηποτε εφαμοργη εχει απαιτησεις, θα ενεργοποιηθει μονη της οταν χρειαστει.

Δημοσ.

επειδη εγω καιγω παρομοιο θεμα

πως καταλαβαινουμε ποτε χρησιμοποιει την amd radeon και ποτε οχι?

για παραδειγμα οταν δουλευω το photoshop ποια χρησιμοποιει?

οταν παιζω παιχνιδι ποια?

και που το βλεπω ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 1/31/2018 at 11:52 AM, aledjo said:

και που το βλεπω ?

Κοιταξε,μπορει να το δεις στο task manager, ωστοσο , αν λειτουργει αλλα δεν χρησιμοποιειται αρκετα ,για παραδειγμα GPU load 1% ανα λεπτο κλπ, δεν διακρινεται ευκολα. Οταν χρησιμοποιειται απο καποια εφαρμογη, το αναφερει στις ρυθμισεις radeon . Αλλη επιλογη που εχεις, ειναι , αμα εχεις καποια εφαρμογη τυπου HWmonitor(κατεβασε την αμα θες, ειναι βολικη), καταλαβαινεις πολυ ευκολα εαν ειναι σε χρηση η gpu , αν σου εμφανιζει τις θερμοκρασιες της καρτας.Αν δεν τις εμφανιζει, σημαινει οτι η καρτα σου ειναι ανενεργη.

Να επισημανω για την τελευταια περιπτωση, οτι οταν ειναι ενεργη η radeon, τοτε δειχνει και τους βαθμους της intel 620,αλλιως δεν δειχνει τις θερμοκασιες καμιας απο τις δυο.

On 1/31/2018 at 11:52 AM, aledjo said:

και που το βλεπω ?

Οταν χρησιμοποιεις photoshop by default την ενεργοποιει. Λογικα το ιδιο θα ειναι και στα παιχνιδια. Νομιζω δεν αξιζει να μπεις στη διαδικασια να επιλεξεις εσυ ποτε θες να λειτουργει. Στις εφαμοργες που πραγματικα ειναι αχρηστη η r7, δεν σου δινει την δυνατοτητα να την επιλεξεις να λειτουργει, και εκει που πραγματικα χρειαζεται, παντα ενεργοποιειται.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...