pluss Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με τη διαφορά πάντως ότι η AXA τις καλύπτει εφόσον δεν τις γνωρίζεις κατά την έναρξη της ασφάλισής σου, ενώ το πρόγραμμα που ανέφερε καλύπτει ακόμα και τις γνωστές προϋπάρχουσες/συγγενείς παθήσεις. Βέβαια, δεν υπάρχει μόνο το πρόγραμμα της NN, γιατί και τα προγράμματα Medical Prime/Medical Select της Generali, το Sante Selection της Groupama και το πρόγραμμα Βασική Προστασία της Εθνικής Τράπεζας, καλύπτουν ανθρώπους με προϋπάρχουσες/ (ή/και συγγενείς) παθήσεις. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από pluss
gatoulis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, pluss είπε Με τη διαφορά πάντως ότι η AXA τις καλύπτει εφόσον δεν τις γνωρίζεις κατά την έναρξη της ασφάλισής σου, ενώ το πρόγραμμα που ανέφερε καλύπτει ακόμα και τις γνωστές προϋπάρχουσες/συγγενείς παθήσεις. Βέβαια, δεν υπάρχει μόνο το πρόγραμμα της NN, γιατί και το πρόγραμμα Medical Prime/Medical Select της Generali καλύπτει ανθρώπους με προϋπάρχουσες/συγγενείς παθήσεις. Δεν την γνωρίζω την λεπτομέρεια αυτή ούτε τα υπόλοιπα προγράμματα διότι δεν είμαι ασφαλιστής . θεωρω παντως ότι από τις χιλιάδες παθήσεις που μπορούν να θεωρηθούν συγγενείς από τις ασφαλιστικές ,λίγοι ξέρουν ποιες είναι και φυσικά αν πάσχουν από κάποια .
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 8/9/2019 στις 10:16 ΠΜ, ΜΙΧ.ΓΕΩΡ. είπε Η ΝΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ‘HOSPITAL FOR ALL’ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΕ ΤΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ.6974377651 ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ‘’HOSPITAL FOR ALL’’ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.Η ΚΑΛΥΨΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.ΣΕ ΤΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ .ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 60 ΚΟΣΤΟΣ 1260 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ.ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 60-70 ΚΟΣΤΟΣ 1512 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ. Και μετά, ξύπνησες. Ή μάλλον, θα κάνεις το συμβολαιάκι σου θα πληρώσεις και μετά θα διαπιστώσεις οτι δεν υπάρχει συνεργασία με πάρα πολλά νοσοκομεία.
pluss Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωπικά, όντας άτομο με κάποιες παθήσεις, βρήκα ότι είναι πολύ λίγες οι ασφαλιστικές εταιρίες (Groupama, Generali, Εθνική Ασφαλιστική, NN) που έχουν ειδικά προγράμματα υγείας με κάλυψη ασθενειών που προϋπήρχαν της ασφάλισης. Όποιος το ξεψαχνίζει το πράγμα (δηλαδή έχει ψάξει και διαβάσει τους όρους) και δεν μένει σε ό,τι του πλασάρει ο ασφαλιστής και η εκάστοτε εταιρία, θα παρατηρήσει ότι προφανώς και αυτά τα προγράμματα έχουν ορισμένες ελλείψεις σε επίπεδο πλούτου καλύψεων, καθώς και σε επίπεδο συνεργαζόμενων νοσοκομείων, αλλά έστω κι έτσι είναι κι αυτά τα προγράμματα μία λύση για κάποιον που έχει θέματα υγείας και δεν θέλει να έχει πολλές και ισόβιες εξαιρέσεις. Επομένως, άχρηστα δεν τα λες σε καμία περίπτωση αυτά τα προγράμματα, δεδομένου μάλιστα του γεγονότος ότι παλαιότερα όλες οι ασφαλιστικές εταιρίες είχαν ως κόκκινο πανί τη λέξη "προϋπάρχουσα" [πάθηση], με αποτέλεσμα τον πλήρη αποκλεισμό αρκετού κόσμου από το ιδιωτικό σύστημα υγείας. Τουλάχιστον τώρα, υπάρχουν μερικά προγράμματα -με ό,τι "θέματα" μπορεί να έχει το καθένα- που απευθύνονται σε αυτό το ειδικό κοινό. Κάποιος όμως που είναι υγιής και θέλει να κάνει ασφάλεια υγείας, προφανώς θα πρέπει να στραφεί σε άλλα προγράμματα. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από pluss
Danai18 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Στις 11/12/2017 στις 9:56 ΜΜ, mix@lis είπε Καλησπέρα σε όλους, λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στο θέμα χωρίς να μακρηγορώ! Έχω νοσοκομειακη ασφάλιση στην MetLife εδώ και 2,5 χρόνια. Η εν λόγω εταιρεία όμως δεν μου καλύπτει ένα πρόβλημα στη μέση που έχω (δισκοκήλη) διότι όταν είχα ασφαλιστεί δεν το είχα δηλώσει! Όχι επίτηδες βέβαια, απο άγνοια, διότι τότε ήταν η αρχή του προβλήματος και είχα κάνει μαγνητική (πριν την ασφάλιση) για να δώ τι θα δείξει. Κάποια στιγμή έκανα ένα χειρουργείο το οποίο, όπως μου είχε πει ο ασφαλιστής δεν θα μου το κάλυπταν, διότι φαινόταν, λόγω μαγνητικής, οτι προυπήρχε το πρόβλημα χωρίς να το έχω δηλώσει. Σώστο το βρίσκω αυτό! Εγώ έκανα την μαλακία! Το θέμα ειναι οτι ίσως χρειαστεί κάποια στιγμή να κάνω και δεύτερο χειρουργείο! Έχω ενημερώσει τον ασφαλιστή μου , προτείνοντας του να το δηλώσουμε στην ασφαλιστική και να πούμε οτι είχα ένα πρόβλημα και το διόρθωσα μήπως και με καλύψει απο εδώ και πέρα στο πρόβλημα αυτό. Γένικα όμως βλέπω οτι μου τα μασάει ο ασφαλιστής και δεν είμαι ευχαριστημένος με την συμπεριφορά του! Οπότε θέτω τα εξής ρωτήματα. Υπάρχει περίπτωση να πάω σε άλλη ασφαλιστική (σκέφτομαι allianz ή axa) δηλώνοντας τους εξ' αρχης το ιστορίκο με την μέση μου και να το δεχτούν?Να με καλύπτει δηλαδή.... Εάν πάω στην άλλη ασφαλιστική χάνω κάποια δικαιώματα απο το προηγούμενο συμβόλαιο? θα έχω “ποινές”? Γενικά, πόσο εύκολο είναι να μεταβώ σε άλλη ασφαλιστική με τους όρους του τρέχοντος συμβολαίου? Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει γιατι είναι αρκετά σημαντικό για μένα. Ευχαριστώ! Υπαρχει περιπτωση καλυψης αναλογως βεβαια με το προυπαρχον ιστορικο ! Και αναλογα τι εχεις ηδη κανει απο χειρουργεια την κατασταση κ.λ.π.. Καθε περιπτωση ειναι μοναδικη και εξατομικευμενη. Βλεπω βεβαια η δημοσιευση εχει χρονια που την εκανες, οποτε τολμω να ρωτησω τι εγινε με αυτο το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα