Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρουμε τι θα ισχύει στο μέλλον? Επιπροσθετη εσωτερικη υποτιμηση (με αναλογη μειωση κοιν. παροχων) και σταθεροποιηση της οικονομιας σε χαμηλοτερο επιπεδο μεσοπροθεσμα Οσο για τον ts δεν βλέπω να αναφέρει τιποτε για το μέλλον. Ρωτάει για το αν ειναι καλύτερο να πάει σε άλλη ασφαλιστική και να αναφέρει ότι προβληματα υγείας, πράγμα που δεν ειχε κάνει νωριτερα. Ρωταει για το αν ειναι καλυτερο να παει σε άλλη ασφαλιστικη στο μελλον και να αναφερει υπαρχοντα προβληματα υγειας ωστε να εχει καλυτερη ασφαλιστικη καλυψη μελλοντικα. Γενικά ένα συστημα υγείας, δε μπορει να αλλάξει απ τη μια μέρα στην άλλη, ειδικά οπως ειναι δομημένο στην Ελλάδα. Κι εγω θα ηθελα να μη πληρωνω ΙΚΑ και να δινω 500 ευρω σε ιδιωτικη ασφάλεια ωστε να μου κάνουν κωλοτουμπες (οπως λέει ο αστικός μυθος) Η αλήθεια ειναι οτι με 500 ευρώ και χωρις εοπυ στη μέση, ούτε τα βασικά δε θα μου καλύπτουν, διοτι οι ιδιωτικές ασφάλειες στην Ελλάδα ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ στον Εοππυ αυτή τη στιγμη. Στην Ελλαδα ηταν δομημενο ετσι ωστε επι τεσσερις δεκαετιες ολοι οι εμπλεκομενοι να παιρνουν περισσοτερα απο οτι αξιζαν. Τωρα τα δανεικα τελειωσαν, και ο τελευταιος γουρουνα. Εσυ και εγω δηλαδη. Άρα μιλάμε βάση των τωρα δεδομένων και όχι βάση των δεδομένων που θα θέλαμε να ισχύουν. Και ειλικρινά δε καταλαβαίνω που ακριβως διαφωνεις. Εκτός αν έχεις καμια εσωτερικη πληροφορία οτι θα αλλάξει το συστημα υγείας τον άλλο μηνα. Δεν γινεται να παει ο ts τον αλλο μηνα να κανει ακριβη εγχειρηση στη σπονδυλικη στηλη και η ασφαλιστικη (στην οποια δεν εχει υπογραψει και δεν εχει πληρωσει τιποτα) να του δωσει τα λεφτα. Μιλαμε για το μελλον.
fylatos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχουν ασφάλειες υγείας που καλύπτουν φάρμακα στην Ελλάδα; Εγώ είμαι στην interamerican με μεγάλη κάλυψη σε πολλά άλλα όχι σε φάρμακα. 1
Sorath Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εννοείται οτι καλύπτουν, ανάλογα το συμβόλαιο που έχεις κάνει βέβαια. 1
Kostasbrochania Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σας Υπάρχει η δυνατότητα πλέον και για κάλυψη σε προυπάρχουσες παθήσεις μετά από 1 χρόνο μέσω του νέου ΝΝ Hospital for ALL Στις 13/12/2017 στις 2:45 ΜΜ, fylatos είπε Υπάρχουν ασφάλειες υγείας που καλύπτουν φάρμακα στην Ελλάδα; Εγώ είμαι στην interamerican με μεγάλη κάλυψη σε πολλά άλλα όχι σε φάρμακα. Υπάρχουν συμβόλαια τα οποία καλύπτουν τα φάρμακα λόγω ατυχήματος μέσω της παροχής ΙΦΕ (στο δικό σας πρόγραμμα δεν έχετε) καθώς και τα φάρμακα στη νοσηλεία.Η συνταγογράφηση που αυτό μάλλον εννοείται δεν καλύπτεται από καμία εταιρία 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Στις 13/12/2017 στις 2:45 ΜΜ, fylatos είπε Υπάρχουν ασφάλειες υγείας που καλύπτουν φάρμακα στην Ελλάδα; Εγώ είμαι στην interamerican με μεγάλη κάλυψη σε πολλά άλλα όχι σε φάρμακα. Φυσικα και υπαρχουν...Εκανα ομαδικο 1/3 και για φαρμακα (οχι παραφαρμακα) με την ηλεκτρονικη συνταγη φωτογραφια με τα κουπονια και αναλυτικη αποδειξη φαρμακειου , τα σκανιαρουμε και τα στελνουμε και σε 5 μερες τα λεφτα στον λογαριασμο μας.Ετσι λεει τουλαχιστον και θα ξερω σε λιγες μερες ... Με Ευρωπαϊκη Πιστη Ομαδικο χωρις ιστορικο , ιατρικες εξετασεις κλπ . Καλυψεις γαι νοσοκομεια 90% με απαλλαγη τα πρωτα 300 ευρω τον χρονο .
darkmatinee Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Ανασύρω το θέμα για να ρωτήσω αν η Interamerican καλύπτει τις συγγενείς παθήσεις; Γνωρίζει κάποιος;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Ανασύρω το θέμα για να ρωτήσω αν η Interamerican καλύπτει τις συγγενείς παθήσεις; Γνωρίζει κάποιος; Οτι λεει το συμβολαιο ....Ατομικο ειναι ? Για κοιτα εδω https://www.interamerican.gr/online/wcm/connect/www.interamerican.gr-9114/b2aa532e-a14d-43ab-b867-2256fc770391/medisystem-optimum-vivlio-orwn.pdf?MOD=AJPERES&CVID=m6YI-pM https://asfalisi-ygeias.gr/sygkriseis-nosokomeiakwn-programmatwn/item/50-oi-syggeneis-pathiseis-se-diafores-etaireies Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από Γιάννης Platano
darkmatinee Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Ναι τους βρήκα εδώ: https://www.interamerican.gr/online/wcm/connect/www.interamerican.gr-9114/9b675196-a995-433f-aa7d-568f6e5329ad/bewell-vivlio-orwn.pdf?MOD=AJPERES&CVID=mnR.BzJ Αλλά είναι λίγο ασαφές αυτό το κομμάτι.
leonidas_fs Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γενικά αξίζει η ασφάλεια υγείας; Εσείς που έχετε κατα μέσο όρο πόσο δίνεται τον χρόνο; Σκέφτομαι εδω και καιρό να κάνω, αλλα το αναβάλλω συνέχεια..νομίζω οτι είναι πεταμένα λεφτά! ΥΓ: Πιστεύω οτι είναι πεταμένα λεφτά, διότι έχω διαθέσιμα 5-10,000ευρώ σε περίπτωση που κάτι πάθω (χτυπα ξύλο) να τα διαθέσω. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από leonidas_fs
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποτε δεν ειχα αλλα προσφατα μπηκα σε Ομαδικο δωρεαν . Ενα καλο συμβολαιο αν καποιος το αντεχει μπορει να φανει πολυ χρησιμο. Ακομα κι αν μπορει να αντιμετωπισει μονος μια φορα τα εξοδα κανεις δεν εγγυαται οτι δεν θα ξανασυμβει . Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από Γιάννης Platano
prometheas Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Γενικά αξίζει η ασφάλεια υγείας; Εσείς που έχετε κατα μέσο όρο πόσο δίνεται τον χρόνο; Σκέφτομαι εδω και καιρό να κάνω, αλλα το αναβάλλω συνέχεια..νομίζω οτι είναι πεταμένα λεφτά! ΥΓ: Πιστεύω οτι είναι πεταμένα λεφτά, διότι έχω διαθέσιμα 5-10,000ευρώ σε περίπτωση που κάτι πάθω (χτυπα ξύλο) να τα διαθέσω. Εαν (χτύπα ξύλο) σου τύχει κάτι σοβαρό , τα 5-10000 Ευρώ που έχεις διαθέσιμα δεν φτάνουν ούτε για ζήτω.. Σου εύχομαι ολόψυχα να μην βρεθείς σε ανάλογη θέση. Πριν τέσσερα χρόνια η ασφαλιστική του κουμπάρου μου πλήρωσε 97000 Ευρώ για επέμβαση + νοσηλεία + αποκατάσταση σοβαρού περιστατικού που αντιμετώπισε. 2
leonidas_fs Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Κόστος που είδα -χοντρικά- βγαίνει 700-800€ το ζευγάρι (εγω και η γυναίκα μου). Οπότε γενικά λέτε οτι αξίζει; Και εγω σκέφτομαι οτι εαν γίνει κάτι σοβαρό, θέλω να είμαι οσο το δυνατό πιο καλυμμένος γίνεται...
k_w_t Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Γενικά αξίζει η ασφάλεια υγείας; Εσείς που έχετε κατα μέσο όρο πόσο δίνεται τον χρόνο; Σκέφτομαι εδω και καιρό να κάνω, αλλα το αναβάλλω συνέχεια..νομίζω οτι είναι πεταμένα λεφτά! ΥΓ: Πιστεύω οτι είναι πεταμένα λεφτά, διότι έχω διαθέσιμα 5-10,000ευρώ σε περίπτωση που κάτι πάθω (χτυπα ξύλο) να τα διαθέσω. Εγω εχω κανει στο παιδι απο οταν γεννηθηκε... Τωρα ειναι 23μηνων και χρειαστηκε να νοσηλευθει. Πηγα σε ιδιωτικο για 10 μερες μονοκλινο + κρεββατι γευμα συνοδου κτλ. Ολες οι εξετασεις τα παντα δωρεαν.... κοστος για την ασφαλιστικη πανω απο 6.000€ Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από k_w_t 3
Sorath Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εννοείται οτι αξίζει. Έχω ασφαλισμένους όλη την οικογένεια (εμένα, σύζηγο και 2 παιδιά) και όλοι κάποια στιγμή την χρειαστήκαμε. Όχι μόνο γλυτώσαμε τρελά έξοδα που δεν υπήρχε περίπτωση να μπορούσα να πληρώσω χωρίς να χρεωθώ μέχρι το λαιμό, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις έβγαλα και λεφτά, τόσα που είχαν υπερκαλύψει τα ασφάλιστρα που είχα δώσει! Αυτό συνέβει γιατι έχω και ομαδικό και ατομικό συμβόλαιο. Το ομαδικό κάλυψε τα έξοδα και απο το ατομικό πήρα τα επιδόματα. Έτσι όπως έχει η κατάσταση στην Ελλάδα με την ανύπαρκτη δημόσια υγεία, το θεωρώ το πιο βασικό πράγμα να έχεις ιδιωτική ασφάλιση. ΥΓ: Τα 5-10.000€ σε νοσήλεια, είναι για πλάκα, ακόμη και στις πιο απλές-ρουτινιάρικες περιπτώσεις. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από Sorath 2
chill Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Η πιο σωστή κίνηση στον μπανανιστάν είναι η ασφάλεια υγείας. Έχω στην κόρη μου από την ημέρα γέννησης της και είμαι ήσυχος. Πιέζω την γυναίκα μου να της κάνω αρνείται.....δεν τα βγάζεις πέρα με γυναίκα. Εγώ - που δεν έχω ασφάλεια - χειρουργήθηκα πέρσι σε ιδιωτικό και επειδή πήγε ο κούκος αηδόνι και ξέφυγε το θέμα από την αρχική εκτίμηση μεταφέρθηκα σε δημόσιο να συνεχίσω τη νοσηλεία. Από ξενοδοχείο ΑΑ στην εμπόλεμη ζώνη της Καμπούλ . Δεν συγκρίνω γιατρούς μόνο άνεση, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και παροχές. Τα 5-10.000 € για νοσηλεία είναι φραγκοδίφραγκα κυριολεκτικά. Και άμα μπλέξεις μετά το δημόσιο είναι μονόδρομος παρέα με γύφτους, λάθρο και όποιον πιθανό και απίθανο σου φέρουν δίπλα σου. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα