Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας γίνεται ο κακός χαμός στη γειτονιά, έχουν σκάψει τα πάντα και περνάνε οπτικές ίνες. Ρώτησα έναν τύπο εκεί μια μέρα και είπε ότι η Vodafone τις περνάει.

Μετά έκανα και μιά βόλτα και είδα αυτό:

Είναι αυτό που νομίζω; ε; ε;

AF1QipNhyD0MZWQGFhCxsRCBEP9Xqh6yGINRC3yE

post-56025-0-37214800-1513015365_thumb.jpg

Δημοσ.

Κοίταξε, στην περιοχή στα 300 μέτρα έχουμε καμπίνες απο ΟΤΕ, βέβαια εγώ είμαι στα όρια του Α/Κ ΝΥΜΑ/ΑΡΗΣ και εκεί είναι Α/Κ ΔΑΓΚΛΗ. Απο την συγκεκριμένη οριογραμμή και πέρα όχι δεν υπάρχουν καμπίνες  VDSL απο άλλο πάροχο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιοχών (Ανά Α/Κ) αναλαμβάνει μόνο ένας πάροχος να βάλει νέες καμπίνες για FTTC.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mDiPB0wHyVtkrSpzS5ypq0J8qGyMJERbrPP5xWM9a5U/edit#gid=390961627

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν και δεν απαγορευεται να βαλει και ενας εναλλακτικος kv διπλα στο Kv του οτε οσο ξερω και εχει γινει απο εναν παροχο δοκιμαστικα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι  σε μια περιοχή. Ν.Ιωνία νομίζω, Voda κι ΟΤΕ.

Δεν απαγορεύεται, αλλά γιατί να πετάει λεφτά? :P

Δημοσ.

ναι αν ειναι να πας σε ftth,fttb ειναι πεταμενα λεφτα πραγματι.παλι εξαρτασε απο χαλκο του οτε.πολλα τα εξοδα απλα γλυτωνεις το dslam σου να το διαχειριζεται αλλος.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν και δεν απαγορευεται να βαλει και ενας εναλλακτικος kv διπλα στο Kv του οτε οσο ξερω και εχει γινει απο εναν παροχο δοκιμαστικα.

Μιας και αναφέρθηκες σε συνύπαρξη, έχω δύο πρόχειρα παραδείγματα, ένα στη Βούλα (ΟΤΕ-Wind) και ένα στη Γλυφάδα (ΟΤΕ-Cyta) και φωτο μόνο από την πρώτη ενώ η 2η είναι στην Καράγιωργα-Δασκαρόλη.

Voula.JPG

Δημοσ.

ξερω οτι εχει γινει σε αμπελοκηπους αυτο απο forthnet .ισως να εγινε πιλοτικα τοσο στο δικο σου παραδειγμα οσο και στο δικο μου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χθές μόλις μετά απο 3 μήνες εθεάθη και καμπίνα. Δεν βλέπω σφραγίδα κάποιας εταιρείας....εκτός κι αν αυτό το μικρούλι που δεν φαίνεται καλά είναι κάτι. Δεν έχει πάντως αριθμό καμπίνας ακόμα:

IMG_20180218_181707.jpg

Δημοσ.

Η Vodafone τα βάζει αυτά. Δεν έχουν λογότυπο πάνω, αλλά ξεχωρίζουν από αυτά τα σχέδια με τα μπιμπίκια που έχει παντού.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 18/2/2018 at 6:44 PM, ZAKKWYLDE said:

Χθές μόλις μετά απο 3 μήνες εθεάθη και καμπίνα. Δεν βλέπω σφραγίδα κάποιας εταιρείας....εκτός κι αν αυτό το μικρούλι που δεν φαίνεται καλά είναι κάτι. Δεν έχει πάντως αριθμό καμπίνας ακόμα:

IMG_20180218_181707.jpg

της wind και του οτε οσα εχω πετυχει εχουν πανω λογοτυπο συν οτι στο 99 τις 100 αμα δεις ενα Kv απο εναν παροχο ειναι ολα τα ιδια (του ιδιου παροχου)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

UPDATE: Ναι τα πράγματα προχωράνε σφαίρα στον Δ. Αθηναίων. Απρίλη εθεάθη η καμπίνα. Την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε να βουίζει κιόλας! Άντε να δούμε θα αποκτήσουμε VDSL εντός του 2018;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...