Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις μου ηρθε ο επεξεργαστης στο σπιτι ! πριν τον βαλω επανω στην μητρικη, η παστα που εχει επανω του ο ιδιος ειναι αρκετη ???

Δημοσ.

Nαι τι το πέρασες τζατζίκι;

:P

και με καμια πατατα για βουτες στο τζατζικι δεν θα ηταν ασχημο !!!

το λεω γιατι εμεις τις παλιας σχολης βαζαμε σε ολη την επιφανεια του επεξεργαστη μια πολυ λεπτη στρωση παστας. ετσι λοιπον μου φαινεται οτι αυτη που εχει επανω δεν θα καλυψει ολη την επιφανεια του επεξεργαστη με την ψυχτρα,

Δημοσ.

και με καμια πατατα για βουτες στο τζατζικι δεν θα ηταν ασχημο !!!

το λεω γιατι εμεις τις παλιας σχολης βαζαμε σε ολη την επιφανεια του επεξεργαστη μια πολυ λεπτη στρωση παστας. ετσι λοιπον μου φαινεται οτι αυτη που εχει επανω δεν θα καλυψει ολη την επιφανεια του επεξεργαστη με την ψυχτρα,

Όσο έχει είναι κομπλέ.

Δημοσ.

μολις μου ηρθε ο επεξεργαστης στο σπιτι ! πριν τον βαλω επανω στην μητρικη, η παστα που εχει επανω του ο ιδιος ειναι αρκετη ???

ναι φιλε μου εφαρμοσε τον επεξεργαστη και την ψυκτρα και τελειωσες . σε βαθος 2-3 χρονων θα χρειαστεις αλλη παστα οταν αρχισει να ξηραινει η δικη του

Δημοσ.

εγώ πάντως είχα θέμα με αυτή την πάστα.Έτρωγα συνέχεια freeze και restart,κάποια στιγμή τον βγάζω και η πάστα είχε περάσει από κάτω στα pins.Υπάρχει περίπτωση να μπήκε λίγο δηλαδή και στις τρύπες της μητρικής.Με χίλια ζόρια κατάφερα να καθαρίσω την περισσότερη από το socket και τον ξαναέβαλα με δική μου.Δεν κατάλαβα ποτέ αν έφταιγε αυτό σίγουρα για τα restarts,αλλά από τότε έχει κάνει μόνο 1-2 φορές ενώ έφτασα στο σημείο να πάω τη μητρική στο κατάστημα για έλεγχο αφού το έκανε συνέχεια.Όπως και νά'χει,δεν είναι λογικό να είχε περάσει από κάτω πάστα,και στο πλάι φυσικά.Η μαμίσια ήταν,όπως τον έβγαλα από το κουτί τον κούμπωσα.

Δημοσ.

ναι φιλε μου εφαρμοσε τον επεξεργαστη και την ψυκτρα και τελειωσες . σε βαθος 2-3 χρονων θα χρειαστεις αλλη παστα οταν αρχισει να ξηραινει η δικη του

μετά απο 5 χρόνια θέλει αλλαγή πάστας και όχι 2-3

• Like 3
Δημοσ.

για να περασει απο κατω η παστα που εχει ηδη επανω ο επεργαστης που εχω στα χερια μου ειναι 100% αδυνατον. και μαλιστα μιλαω για δυο επεξεργαστες και δυο μητρικες γιατι στηνω δυο ιδια μηχανακια.

αντε στην καλυτερη περιπτωση να φτασει στα ορια του επεξεργαστη. τωρα για τον φιλο που του ετρεξε στα pin-ακια, ισως να ειχε πεσει πολυ παστα απο τον καταστκευαστη.

ευχαριστω παντως. ρωτησα για να ειμαι βεβαιως οτι δεν επρεπε να βαλω και εγω στην περιπτωση που αυτη που ειχε δεν ηταν αρκετη.

τους εβαλα επανω και τους δυο και προχωραω....

Δημοσ.

για να περασει απο κατω η παστα που εχει ηδη επανω ο επεργαστης που εχω στα χερια μου ειναι 100% αδυνατον. και μαλιστα μιλαω για δυο επεξεργαστες και δυο μητρικες γιατι στηνω δυο ιδια μηχανακια.

αντε στην καλυτερη περιπτωση να φτασει στα ορια του επεξεργαστη. τωρα για τον φιλο που του ετρεξε στα pin-ακια, ισως να ειχε πεσει πολυ παστα απο τον καταστκευαστη.

ευχαριστω παντως. ρωτησα για να ειμαι βεβαιως οτι δεν επρεπε να βαλω και εγω στην περιπτωση που αυτη που ειχε δεν ηταν αρκετη.

τους εβαλα επανω και τους δυο και προχωραω....

η τον πατησε με τοση δυναμη που απο κατω δεν εμεινε κολυμπηθροξυλο

Δημοσ.

Μήπως η πάστα είναι στη ψήκτρα και όχι στον επεξεργαστή ?

Σωστοοοοοοοος!

Αυτο θα εννοουσε λογικα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...