matheostsik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδια,πρόσφατα (ξανα)εβαλα dual boot linux με w10 και ενώ το laptop δουλεύε κανονικά πάτησα restart από τα Linux για να μπω στα windows,και απλά όταν ξανάνοιξε το φάνακι άρχισε να δουλευει τέρμα για λίγο και μετά χαμηλώσε η ταχύτητα κατά πολυ,μετά από 1-2 δευτερόλεπτα αρχίζει να αναβωσβηνει το caps lock (χωρίς να ανταποκρίνεται στο πάτημα του) και ψάχνοντας στο Google το συγκεκριμένο μοτίβο σημαίνει corruption failure bios.Ειχα πάθει ακριβώς το ίδιο πράγμα πριν από κανέναν μήνα όμως επειδή βιαζομουν για εργασία το πήγα σε τεχνικό και μου είπε ότι απλά έκανε update στα bios. **Έχω δοκιμάσει ,hard reset Ειναι όντως το ίδιο; Από ότι προκαλείται; Και το κυριότερο,πως μπορώ να το λύσω; Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Γράφεις το θέμα σου αλλά ποιο είναι το laptop ??? δε το γράφεις
matheostsik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Γράφεις το θέμα σου αλλά ποιο είναι το laptop ??? δε το γράφεις Ισχυει,το ξεχασα συγγνωμη HP ENVY TouchSmart 15-j100 Notebook
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καταρχήν έχεις ενημερώσει το bios με τη τελευταία έκδοση που έχει διαθέσιμη η HP? Δες ποια είναι ανάλογα με το ποιο επεξεργαστή έχεις.. και όταν γράφεις ότι έκανες "hard reset" τι εννοείς ότι έκανες?
matheostsik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καταρχήν έχεις ενημερώσει το bios με τη τελευταία έκδοση που έχει διαθέσιμη η HP? Δες ποια είναι ανάλογα με το ποιο επεξεργαστή έχεις.. και όταν γράφεις ότι έκανες "hard reset" τι εννοείς ότι έκανες? Αν επρεπε να κανω Manual δεν εχω κανει κατι ,αλλιως θα το ξερα. Hard reset αναφερουν στα forum της HP να βγαλεις μπαταρια,πατησεις power button για μερικα secs και μετα εκκινηση κανονικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ωραια καταλαβα γνωριζεις πως θα μπεις στο bios και να δεις ποια εκδοση εχεις?
matheostsik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ωραια καταλαβα γνωριζεις πως θα μπεις στο bios και να δεις ποια εκδοση εχεις? Δεν εχω καμια εμφανιση,η οθονη μου ειναι μαυρη,δοκιμασα σε εξωτερικη με hdmi αλλα και παλι τιποτα
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Επομένως το πήρες απο τεχνικό που το εδωσες και το laptop αυτη τη στιγμη οταν το ενεργοποιεις ακους να ενεργοποιηται αλλα η οθονη παραμενει μαυρη σωστα?
matheostsik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Επομένως το πήρες απο τεχνικό που το εδωσες και το laptop αυτη τη στιγμη οταν το ενεργοποιεις ακους να ενεργοποιηται αλλα η οθονη παραμενει μαυρη σωστα? Σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα