special_ta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Γνωρίζω ότι για ένα καλό 5.1 σύστημα για τη τηλεόραση θέλει αρκετά χρήματα,δυστυχώς δε μπορώ να καλύψω το ποσό. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Αποφάσισα να αγοράσω ηχομπάρα για τη τηλεόραση για να αναβαθμίσω τον ήχο της.Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ακούσει ποτέ και δε ξέρω αν αξίζει αυτού του είδους η αναβάθμιση. Θέλω να αναβαθμιστεί ο ήχος στα netflix, youtube, nova κ.τ.λ . Το απόλυτο ταβάνι είναι τα 300 ευρώ. Διάβασα στο φορουμ για την ηχομπάρα της επικεφαλίδας. Είναι η καλύτερη ηχομπάρα της αγοράς σε αυτά τα χρήματα; Να πάω για αγορά ηχομπάρας ή δεν αξίζει το κόπο; Υ.Γ. Μήπως να κοτσάρω τίποτα ηχεία τύπου logitech z625; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ηχομπαρα με sub. Κοιτα της samsung που εχουν hdmi arc για να την ελεγχεις με το τηλεχ της tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
special_ta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Η τηλεοραση μου ειναι panasonic. Βγάζει θήρα hdmi με arc υποστηριξη. Έχεις κάποια γνώμη σε αυτά τα χρήματα; Αξίζει τελικά η ηχομπάρα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/4853167/Panasonic-SC-BTT465.html https://www.skroutz.gr/s/6904318/Samsung-HT-J5150.html?from=recommendations#specs πιστεύω οτι με κάτι τέτοιο θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. δεν έχω ασχοληθεί με αυτά τα HT και δεν ξέρω τι παίζει από συνδέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα