Pavlos1995 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 και εμενα τη 2.1 ειχε και το τσεκαρα μετα απο 3 μηνες οταν ετυχε και το διαβασα.Εγω το προστατευτικο το αφαιρεσα μετα απο 3-4 μερες και εβαλα αλλο
Glikos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εντάξει βάζεις ένα καλό glass αν δεν θες να κρατήσεις την ζελατίνα. Να σε ρωτήσω, από θέμα βίντεο έχεις παρατηρήσει stutter-lag / artifacts / jello effect, κάτι φορές? Ειδικά σε 1080 /30 fps.
georgesalo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 ειχα το p10 τουμπανο πραγματικα μειονεκτιμα στα games και στην μπαταρια κατα τα αλλα η καμερα καλυτερη απο s7 .
Anorymous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 ειχα το p10 τουμπανο πραγματικα μειονεκτιμα στα games και στην μπαταρια κατα τα αλλα η καμερα καλυτερη απο s7 . γιατι τι εχει στα παιχνιδια εχει σκαλωματα ?
le_bron Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 ειχα το p10 τουμπανο πραγματικα μειονεκτιμα στα games και στην μπαταρια κατα τα αλλα η καμερα καλυτερη απο s7 Για κανενα λογο η καμερα του p10 δεν είναι καλυτερη απο του s7. S7 ανώτερο σε καμερα οθόνη μπαταρια και ειναι και αδιάβροχο. 1
Glikos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Σε Low light μόνο. Σε καλό φωτισμό το Ρ10 σπέρνει.
Glikos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 'Εχουν διαφορές όμως. Το Ρ10 βγάζει πιο φυσικά χρώματα σε σχέση με το s7.
Abudi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Η ζελατίνα φαίνεται καλή σε πάχος και ποιότητα. Η Huawei λέει στο manual να μην αφαιρεθεί. Εγώ θα την αφήσω μέχρι να αρχίσει να τα φτύνει και τότε θα βάλω glass. Πάντως να ξέρεις η οθόνη μαζεύει δαχτυλιές. Και να πάρει θήκη γιατί όπως είπα η μαμίσια είναι αισχρή. Επειδή ψήνομαι κι εγώ για το P10 αλλά είναι 2-3 πραγματάκια που με χαλάνε, να σε ενημερώσω για τη ζελατίνα που διάβασα. Η οθόνη από κάτω ΔΕΝ έχει oleophobic coating με αποτέλεσμα να γεμίζει δαχτυλιές όσο δεν φαντάζεσαι. Γι'αυτό και η Huawei προτείνει να μην αφαιρεθεί. Η άλλη λύση που έχω δει είναι να βάλεις μόνος σου αυτήν την στρώση (υπάρχουν απ'ότι είδα κατι kit με ένα υγρό που βάζεις και απλώνεις και το αφήνεις να σταθεί αλλά δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι.) Αυτό που με χαλάει λίγο στο τηλέφωνο είναι η έλλειψη αδιαβροχοποίησης και αυτό που με προβληματίζει πολύ είναι αυτό που διάβασα εδώ για τις διαφορετικές μνήμες. Ζήτημα σημαντικό αυτό. Μια ερώτηση, επειδή λέτε για την κάμερα. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Galaxy S5. Στα χαρτιά τουλάχιστον, πώς συγκρίνεται με του P10 σε νυχτερινές λήψεις;
Glikos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Επειδή ψήνομαι κι εγώ για το P10 αλλά είναι 2-3 πραγματάκια που με χαλάνε, να σε ενημερώσω για τη ζελατίνα που διάβασα. Η οθόνη από κάτω ΔΕΝ έχει oleophobic coating με αποτέλεσμα να γεμίζει δαχτυλιές όσο δεν φαντάζεσαι. Γι'αυτό και η Huawei προτείνει να μην αφαιρεθεί. Η άλλη λύση που έχω δει είναι να βάλεις μόνος σου αυτήν την στρώση (υπάρχουν απ'ότι είδα κατι kit με ένα υγρό που βάζεις και απλώνεις και το αφήνεις να σταθεί αλλά δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι.) Αυτό που με χαλάει λίγο στο τηλέφωνο είναι η έλλειψη αδιαβροχοποίησης και αυτό που με προβληματίζει πολύ είναι αυτό που διάβασα εδώ για τις διαφορετικές μνήμες. Ζήτημα σημαντικό αυτό. Μια ερώτηση, επειδή λέτε για την κάμερα. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Galaxy S5. Στα χαρτιά τουλάχιστον, πώς συγκρίνεται με του P10 σε νυχτερινές λήψεις; Το ίδιο λέμε για την ζελατίνα. Δυστυχώς δεν έχει oleophobic coating αλλά με ένα καλό glass μελλοντικά θα είσαι οκ. Όσο αφορά τις μνήμες εγώ δεν το ήξερα όταν πήρα το κινητό και του έκανα το τεστ μετέπειτα και ευτυχώς έχει τις πιο γρήγορες, 2.1. Τώρα η κάμερα του S5 δεν συγκρίνεται. Το Ρ10 έχει πολύ καλό pro mode απλά θέλει λίγο να το μάθεις και να μην βαριέσαι να το χειρίζεσαι αν θές μια γρήγορη φωτό το βράδυ πχ. Δεν είναι το καλύτερο στην κατηγορία του σε low light αλλά τα καταφέρνει. Δεν έχει τεράστιες διαφορές με το s7 πχ. Οι φωτό γενικά έχουν πολύ φυσικά χρώματα. 1
ziaba Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ενας φιλος ειναι αναμεσα σε αυτα τα 2, το μονο που ξερω ειναι το s7 ειναι καλυτερο με διαφορα στην οθονη Εσύ τλκ τι πήρες? Sorry για off topic
Anorymous Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Εσύ τλκ τι πήρες? Sorry για off topic ακομα τιποτα ψαχνω να βρω τι θα παρω εχω μπερδευτει λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα