Προς το περιεχόμενο

Huawei P10 ή Samsung Galaxy S7 Edge ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ημουν και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2 τελικα αγορασα το p10 που δε θεωρω οτι ειναι χειροτερο απο το s7 edge η πιο σημαντικη διαφορα τους πιστευω ειναι οι νυχτερινες ληψεις και η οθονη λογο οτι το s7 edge εχει amoled.Εγω παντως πιστευω καλυτερα s7 edge

• Like 1
Δημοσ.

Ημουν και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2 τελικα αγορασα το p10 που δε θεωρω οτι ειναι χειροτερο απο το s7 edge η πιο σημαντικη διαφορα τους πιστευω ειναι οι νυχτερινες ληψεις και η οθονη λογο οτι το s7 edge εχει amoled.Εγω παντως πιστευω καλυτερα s7 edge

δεν εισαι ευχαρηστημενος ? το π10 τι λεει απο επιδοσεις ?

Δημοσ.

δεν εισαι ευχαρηστημενος ? το π10 τι λεει απο επιδοσεις ?

Δε μασαει πουθενα, τεραστιος χωρος απο τα 4 ram εχω παντα ελευθερη 2,7 εχω δοκιμασει full multitasking δε κολλησε σε καμια εφαρμογη και επειδη εχω δοκιμασει και παιχνιδια και εκει ειναι τουμπανο.Εμενα με εχει κερδισει πολυ και το p10 αλλα και η Huawei το εχω 5 μηνες και εχω παρει γυρω στα 4-5 update + οτι σε λιγο καιρο θα παρει και το Oreo και EMUI 8. Το μονο παραπονο που εχω ειναι η μπαταρια, ποτε δε του κανω full χρηση και αντεχει 2 μερες αλλα με full χρηση και gaming ουτε 1 μερα SOT πρεπει να ειναι γυρω στις 5 ωρες και κατι

• Like 1
Δημοσ.

Δε μασαει πουθενα, τεραστιος χωρος απο τα 4 ram εχω παντα ελευθερη 2,7 εχω δοκιμασει full multitasking δε κολλησε σε καμια εφαρμογη και επειδη εχω δοκιμασει και παιχνιδια και εκει ειναι τουμπανο.Εμενα με εχει κερδισει πολυ και το p10 αλλα και η Huawei το εχω 5 μηνες και εχω παρει γυρω στα 4-5 update + οτι σε λιγο καιρο θα παρει και το Oreo και EMUI 8. Το μονο παραπονο που εχω ειναι η μπαταρια, ποτε δε του κανω full χρηση και αντεχει 2 μερες αλλα με full χρηση και gaming ουτε 1 μερα SOT πρεπει να ειναι γυρω στις 5 ωρες και κατι

και μενα σαν εμφανιση το π10 μου αρεσει πιο πολυ, περιργο μου ακουγετε για την μπαταρια γιατι εγω ακουσει πολυ καλα λογια.

Δημοσ.

και μενα σαν εμφανιση το π10 μου αρεσει πιο πολυ, περιργο μου ακουγετε για την μπαταρια γιατι εγω ακουσει πολυ καλα λογια.

Παιζει ρολο και τι εφαρμογες τρεχει ο καθενας καποιες τρωνε πολυ ενεργεια καποιες οχι....Εμενα δε με νοιαζει να σου πω την αληθεια με τη γρηγορη φορτιση εχω σωθει

Δημοσ.

Εδώ και κανα 2 εβδομάδες είμαι κάτοχος του P10 μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό. Γρήγορο και χωρίς κολλήματα. Η μπαταρία καλούτσικη, εμένα μου κρατάει 1 μέρα άνετα και αν δεν το ζορίσω κρατάει 2. Με την γρήγορη φόρτιση το κινητό φορτίζει σε 1 ώρα και 30' περίπου. Από θέμα μνήμης που αναφέρατε, είναι θέμα τύχης απότι λένε, αλλά εγώ στάθηκα τυχερός διότι με το τέστ που του έκανα έχω την 2.1. Βραδινές φωτό δεν το έχω τεστάρει και τόσο αλλά είμαι ικανοποιημένος. Σαφώς το s7  θα έχει καλύτερες ωυχτερινές φωτό λόγω διαφράγματος. Από θέμα βίντεο καλό, αλλά το περίμενα καλύτερο . (Μου κάνει κάτι θεματάκια όταν τραβάω βίντεο, θα ανοίξω νήμα περί αυτού).

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει ρολο και τι εφαρμογες τρεχει ο καθενας καποιες τρωνε πολυ ενεργεια καποιες οχι....Εμενα δε με νοιαζει να σου πω την αληθεια με τη γρηγορη φορτιση εχω σωθει

ο quick charger ειναι εντος η τον αγοραζεις εξτρα ?

https://www.xda-developers.com/huawei-hardware-lottery-holding-back/

Ενώ είμαι ο μεγαλύτερος hater της Samsung, μόνο και μόνο για τον παραπάνω λόγο, θα προτιμούσα το S7 Edge. Με το P10 παίζεις τζόκερ για το τι θα σου τύχει.

αν καταλαβα καλα εχει αλλ τεχνικα χαρακτηριστικα απο οτι λενε σε καποια μοντελα σωστα ?

Δημοσ.

Είναι στην συσκευασία. Μαζί με ακουστικά, καλώδιο, μια θήκη της κακιάς ώρας και 'βελόνα' για την κάρτα sim. Επίσης το κινητό έχει pre install ζελατίνα και καλό είναι να μην αφαιρεθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι στην συσκευασία. Μαζί με ακουστικά, καλώδιο, μια θήκη της κακιάς ώρας και 'βελόνα' για την κάρτα sim. Επίσης το κινητό έχει pre install ζελατίνα και καλό είναι να μην αφαιρεθεί.

A ωραια γιατι σε πολλες συσκευες ειναι εκτος, δεν θα ηταν καλυτερο να βγει η ζελατινα και να μπει ενα glass ?

Δημοσ.

Η ζελατίνα φαίνεται καλή σε πάχος και ποιότητα. Η Huawei λέει στο manual να μην αφαιρεθεί. Εγώ θα την αφήσω μέχρι να αρχίσει να τα φτύνει και τότε θα βάλω glass. Πάντως να ξέρεις η οθόνη μαζεύει δαχτυλιές. Και να πάρει θήκη γιατί όπως είπα η μαμίσια είναι αισχρή.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα με την πιο γρήγορη, 2.1. Η πλάκα είναι ότι δεν ήξερα για το θέμα αυτό πριν το αγοράσω. Ήμουν τυχερός όμως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...