Προς το περιεχόμενο

to xbox paizi antigrafes xoris chip!!!

Eagle_IIz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

molis to ematha oti se gnosti alisida katastimaton exoyn feri xbox opoy eine xoris chip kai paizoyn antigrafes!!!!!ayto mpori na gini???

i eine radioARVILA!!!

akoysa 3 periptosis simera ala den to exo di me ta matiamoy.

exi pesi stin antilipsisas tipota tetio?

Δημοσ.

Τρελοαρβιλο....

Υπαρχει τροπος να παιξουν αντιγραφες χωρις chip με κατι media hacks αλλα με την τιμη του mod τοσο χαμηλα δεν αξιζει τον κοπο.Παντως να παιξει κοπιες κατευθειαν απο το εργοστασιο δεν υπαρχει περιπτωση...

Δημοσ.

Εχω να πω οτι δεν εχω ιδεα απο XBOX και τι παιζει με αυτο και τα τσιπαρισματα του καθως και με τα cd/dvd που παιζει... Απλα σημερα οπως σκαλιζα στο Ιντερνετ βρηκα αυτο εδω και ειπα να σας το κανω ενα copy/paste (βγαζοντας και τις κακες λεξουλες, μην με κυνηγαει κανενας mod :) ) μηπως και σας βοηθησει...(μπορει να ειναι και ασχετο...δεν ξερω):

Ti mporei na kanei to X-box meta to Insall toy Xboot Cd?

1)"ksekleidwma" toy sklhroy diskoy toy Xbox, poy shmainei oti mporeite pleon na bgalete to mikro disko 8gb toy Xbox kai na balete oti megethos disko thelete..

2) mporeite pleon na kanete "Install" ta games kai na ta bazete mesa sto disko kai na ta paizetai apo ekei.Mporeite malista na balete osa Games thelete kai na dialegetai mesw menu pio theletai na paizetai. (panta analoga thn xwrithkotita toy Diskoy poy exete mesa)

3) Exete ton Media Player pleon toy Xbox kai mporeite na "blepete" pleon Cd toy eidoys: MP3-VIDEO CD-SUPER VIDEO CD.

4) Egkatastash se apsogh leitoyrgeia olon twv Emulators poy yparxoyn gia Xbox.

(Mporete na paizetai Games apo palioteres konsoles.Sega-Nidendo ktl..)

5)Mporeite pleon na blepete DVD tainies XWRIS na agorasete to eidiko eksarthma.

Δημοσ.

http://www.xbox-scene.com

Είναι ένα (έχω τσιπάρει δύο X-box χωρίς chip)

Το όλο θέμα είναι να μπορέσεις πρόγραμμα που δεν είναι ελεγμένο από την Microsoft. Να σας πω πως λειτουργεί το όλο θέμα...

Βάζεις το παιχνίδι 007 και μετά σε ένα SAVE βάζεις την Memory card Που έχεις βάλει ένα ειδικό exploit το οποίο πάει στον σκληρό και αλλάζει δυο font τα οποία μετά οδηγούν σε ένα .xbe αρχείο (το ανάλογο .exe στα αρχείο των Windows) και εκείνο το .xbe αρχείο μπορεί να τρέξει τα πάντα. Μετά μπορείς να κάνεις την εκεις μαγκιά, να βάλεις ένα xbe το οποίο θα διαλέγεις ποιό BIOS θες να φορτώνει (πάντα στην μνήμη). Έτσι είναι σαν να έχει το καλύτερο CHIPακι στον κόσμο αφού φορτώνει όποιο BIOS γουστάρεις.

Τώρα αν δεν έχεις το 007 ανοίγεις το X-BOX κάνεις μια ειδική διαδικασία που ονομάζεται Hot Swap και καταφέρνεις να συνδέσεις τον σκήρό δίσκο του XBox στο PC, και με ένα πρόγραμμα ανοίγεις τον σκήρό δίσκο του Xbox και ανεβάζει και αλλάζεις τα 2 fonts και το xbe.......

ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ FONT EXPLOIT

Αφού τρέξεις ansigned code, βάζει ftp και ανεβάζεις τα κέρατα σου..

Υ.Γ. Τα 2 x-box των φίλων μου παίζουν τέλεια εδώ και 5 μήνες!

Δημοσ.
www.xbox-scene.com

Είναι ένα (έχω τσιπάρει δύο X-box χωρίς chip)

Τώρα αν δεν έχεις το 007 ανοίγεις το X-BOX κάνεις μια ειδική διαδικασία που ονομάζεται Hot Swap και καταφέρνεις να συνδέσεις τον σκήρό δίσκο του XBox στο PC' date=' και με ένα πρόγραμμα ανοίγεις τον σκήρό δίσκο του Xbox και ανεβάζει και αλλάζεις τα 2 fonts και το xbe.......

ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ FONT EXPLOIT

Αφού τρέξεις ansigned code, βάζει ftp και ανεβάζεις τα κέρατα σου..

Υ.Γ. Τα 2 x-box των φίλων μου παίζουν τέλεια εδώ και 5 μήνες![/quote']

Ayto me to swap to exeis dokimasei?I esto 3ereis ean ontos ginetai kai pos?

Δημοσ.

Λογικά τώρα που και η κουτσή Μαρία έμαθε και μπορεί να βάζει ADSL θ' αρχίσει και στην Ελλάδα και πιστέψτε με θα γίνει ο ΧΑΜΟΣ!

Δημοσ.
Λογικά τώρα που και η κουτσή Μαρία έμαθε και μπορεί να βάζει ADSL θ' αρχίσει και στην Ελλάδα και πιστέψτε με θα γίνει ο ΧΑΜΟΣ!

Mallon tha enoeis tin plousia koutsi maria giati na dino 70 euro gia 256 kathe mina den ine+oti kalitero...me tetoious misthous.edw aglia 40 euro gia 1mbit ntaxi ti na leme ante geia..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...