Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιφάνεια εργασίας ----> δεξί κλικ ----> nvidia control panel -----> στις 3d ρυθμίσεις κάπου έχει το βέλτιστη ισχύς, ρύθμισε το σε προσαρμογή ή μέγιστες επιδόσεις. Σε εμένα έπιασε 

Δημοσ.

Δεν ειναι κακη η μητρικη. Αν ειχες z170 θα σου εφταιγαν μετα οι ram και ο κλειδωμενος επεξεργαστης. Η διαφορα τιμης τοτε που εγινε το συστημα θα ηταν παραπανω απο 100 ευρω τουλαχιστον λογω καταστηματος, συν το γεγονος οτι δεν θα ζητησες στην φορμα επιλογες για oc και ειχες αναλογη προταση. Το ενεργοποιημενο xmp θα σου προσφερει καλυτερες τιμες σε low fps οταν εχςι σημαντικη διαφορα σε συχνοτητα και cas αλλα σε καμμια περιπτωση διαφορα της ταξης που ζητας. Στο ειπα απτο πρωτο μηνυμα 2133 σε 2400 ερμηνευεται ως κλαιν μαιν.

Αν είχα z θα δούλευαν σωστά οι μητρικές και απλά ο cpu θα ήταν κλειδωμένος που το πρόβλημα; Θα έπαιρνα Κ μετά από κάτι μήνες.

βαλε 4 threads. πανω απο 4 χανεις επιδοσεις. Δοκιμασε,,

Είναι ουτοπικές κάποια settings στο launch options bro, το έβαλα, δεν άλλαξε κάτι, ευχαριστώ πάντως.

Επιφάνεια εργασίας ----> δεξί κλικ ----> nvidia control panel -----> στις 3d ρυθμίσεις κάπου έχει το βέλτιστη ισχύς, ρύθμισε το σε προσαρμογή ή μέγιστες επιδόσεις. Σε εμένα έπιασε 

Το έχω κάνει αυτό φίλε μου δεν έχω δει διαφορά. Γενικά δεν έχω θέμα με το game απλά αρκετές φορές εκεί που πρέπει να δείξει οτι τρέχει σωστά, δεν τρέχει.

Δημοσ.

Επειδη θα με τρελανεις, οσοι οπως λες εχουν χειροτερα pcs και τρεχουν με 1600αρες ddr3 πως γινεται να εχουν περισσοτερα fps; Δεν μπορει να ειναι ολοι με 3666 ddr4 και 1050ti (δικα σου λογια).

Δημοσ.

Επειδη θα με τρελανεις, οσοι οπως λες εχουν χειροτερα pcs και τρεχουν με 1600αρες ddr3 πως γινεται να εχουν περισσοτερα fps; Δεν μπορει να ειναι ολοι με 3666 ddr4 και 1050ti (δικα σου λογια).

Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...