GoDRiC- Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια! PC SPECS OS : Windows 10 Pro x64 CPU : Intel Core i7-6700 3.4-4.00 GHz GPU : EVGA Geforce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 RAM : 2x HyperX Fury Black DDR4 8 GB 2400 MHZ MOTHERBOARD : Gigabyte H170-HD3 STORAGE : 1) Western Digital 1TB - Patriot Blast 240 GB (SSD) PSU : Super Flower Leadex Gold 650w CPU Cooler Be Quiet! Shadow Rock 2 Case : Nzxt Source 340 θα ηθελα τα φωτα σας διοτι το θεμα αρχιζει και κουραζει και σκεφτομαι αλλαγες εχω το παρακατω συστημα αξιας 800+ ευρω (με την καρτα παει 1300+) 1 χρονο περιπου κομματι κομματι απο eshop (μου το χτισανε αυτοι) και καρτα γραφικων απο ekos.gr skroutzoμαγαζο. Παιζω cs:go και εχω 400-500 fps σε καποια απλα map αλλα σε free for all και αρκετες φορες μπορει να εχω και 120-200 fps τα οποια ειναι πολυ λιγα για τετοιο συστημα σε ενα τετοιο παιχνιδι! Εγω περιμενα να εχω 300 σταθερα και δεν εχω πανω απο 250 πολλες φορες και ειναι κουραστικο οταν βλεπω αλλους με 1050ti ή με 970 να εχουν τα ιδια fps με μενα ειδικα σε servers με αρκετο κοσμο αλλα και γενικοτερα σε φυσιολογικα maps που θα επρεπε να ειχα 400+!! Το pc μου το ειχε προτεινει ενα παιδι απο'δω μεσα πριν 1 χρονο και απο οσο εμαθα τωρα η μητρικη μου ειναι παρα πολυ κακη για το συστημα αυτο (να φανταστειτε δεν εχει καν xmp) Και ελεγα μηπως αλλαζα μητρικη και αργοτερα cpu και εβαζα i7-8700K ή i5-8600K .. Εσεις τι μου προτεινετε να κανω και τι πιστευετε οτι φταιει γενικα?? Πραγματα που εχω δοκιμασει : 1) format 2) bios update 3) user benchmark : μου βγαζει οτι oi ram μου δε τρεχουν σωστα λογω του οτι δεν εχει ενεργοποιηθει το xmp, και αυτα αλλα γενικα οχι πολυ καλα αποτελεσματα) 4) updated gpu drivers
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Αν ειχες xmp θα τρεχανε απο 2133 στα 2400 δλδ κλαιν μαιν. Τουμπανο συστημα σου εκανε οποιος ηταν.
tanasen01 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Το σημαντικότερο δεν μας είπες. Σε τι ανάλυση παίζεις και τι refresh rate.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ο καλυτερος που μπορεις να βαλεις ο οποιος ειναι αχρειαστος αφου κανεις bios update ειναι ο 7700 ο απλος η ο k. Coffee δεν μπαινει με τις μλκιες της intel Ξαναλεω ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ.
Qless Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Aν θέλεις να αλλάξεις μητρική για να πας σε coffe lake -K είναι μέσα στις επιλογές σου για ενδεχόμενη αναβάθμιση του συστήματος σου, ΟΜΩΣ αυτά είναι παντελώς άσχετα με το ερώτημα σου. ΟΙ βασικές σου οι επιλογές είναι οι εξής -Τσεκάρεις την ταχύτητα του ίντερνετ από τον πάροχο σου -το router αν είναι σεταρισμένο και δουλεύει σωστά -Την καλωδίωση τόσο του σπιτιού όσο και το patch καλώδιο από το router στον υπολογιστή. Αν όλα είναι εντάξει με την ταχύτητα της σύνδεσης του internet Πας τον υπολογιστή είτε σε τεχνικό ή με κάποιον που γνωρίζει και κοιτάτε την συμπεριφορά των διαφόρων υποσυστημάτων του και μετράτε τάσεις θερμοκρασίες κλπ. και όχι σε ένα μόνο on line game Δεν έχει νόημα να σε μπλέξω παραπάνω ούτε να συζητάς παραπάνω σε φόρουμ από την άποψη ότι ο βαθμός γνώσης σου είναι περιορισμένος και τηλέ διάγνωση δεν γίνεται
GoDRiC- Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Αν ειχες xmp θα τρεχανε απο 2133 στα 2400 δλδ κλαιν μαιν. Τουμπανο συστημα σου εκανε οποιος ηταν. θα τρεχανε σωστα ομως, στο userbenchmark μου βγαζει αθλια αποτελεσματα για τις ram!!! Το σημαντικότερο δεν μας είπες. Σε τι ανάλυση παίζεις και τι refresh rate. εδω θα κλαψεις, σε 4:3 παιζω 144 hz, και 16:9 να βαλω τα ιδια fps θα εχω. παιζω σε 4:3 γιατι πολλοι παιζουν ετσι και με βολευει, το cs ειναι ιδιαιτερο παιχνιδι δεν ειναι ΑΑΑ τιτλος και θα επρεπε να εχω 300 fps σταθερα σε καθε σημειο του map οπου κι αν κοιταω, και εχω τρομερα drops και το game δεν ειναι smooth οπως ειναι σε ενα internet cafe πχ που εκει εχει gtx 1060 και i5 και τρεχει καλυτερα απο μενα... Γι'αυτο λεω κατι δε παει καλα. Aν θέλεις να αλλάξεις μητρική για να πας σε coffe lake -K είναι μέσα στις επιλογές σου για ενδεχόμενη αναβάθμιση του συστήματος σου, ΟΜΩΣ αυτά είναι παντελώς άσχετα με το ερώτημα σου. ΟΙ βασικές σου οι επιλογές είναι οι εξής -Τσεκάρεις την ταχύτητα του ίντερνετ από τον πάροχο σου -το router αν είναι σεταρισμένο και δουλεύει σωστά -Την καλωδίωση τόσο του σπιτιού όσο και το patch καλώδιο από το router στον υπολογιστή. Αν όλα είναι εντάξει με την ταχύτητα της σύνδεσης του internet Πας τον υπολογιστή είτε σε τεχνικό ή με κάποιον που γνωρίζει και κοιτάτε την συμπεριφορά των διαφόρων υποσυστημάτων του και μετράτε τάσεις θερμοκρασίες κλπ. και όχι σε ένα μόνο on line game Δεν έχει νόημα να σε μπλέξω παραπάνω ούτε να συζητάς παραπάνω σε φόρουμ από την άποψη ότι ο βαθμός γνώσης σου είναι περιορισμένος και τηλέ διάγνωση δεν γίνεται ολα οκ με το ιντερνετ φιλε μου δε μιλησα καν για ιντερνετ εγω... btw εχω powerline το οποιο το συνδεω με τον υπολογιστη μου επειδη το ρουτερ ειναι λιγο πιο μακρια, αλλα γενικα δεν εχω θεμα με ping και αυτα και τα powerline δε νομιζω να κανουν fps drops.
tanasen01 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή τρέχεις σε 1024x768 ή 1280x960, 1280x1024 κτλ.... Περίεργο όντως αφού είναι πολύ μικρή η ανάλυση. Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω είναι πολύ οι παράγοντες που μπορεί να φταίνε. Σαν specs συστήματος είσαι τούμπανος πάντως. Η ραμ στα 2133mhz είναι επαρκής ταχύτητα. Το userbench βλέπει το περιθώριο που έχει η μνήμη σου να τρέξει, που μπορεί να είναι και 2800mhz. Για αρχή θα κοίταζα το λειτουργικό και τι τρέχει στο background. Επίσης εκκαθάριση δίσκου, ανασυγκρότηση(αν είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι στον HDD).
GoDRiC- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή τρέχεις σε 1024x768 ή 1280x960, 1280x1024 κτλ.... Περίεργο όντως αφού είναι πολύ μικρή η ανάλυση. Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω είναι πολύ οι παράγοντες που μπορεί να φταίνε. Σαν specs συστήματος είσαι τούμπανος πάντως. Η ραμ στα 2133mhz είναι επαρκής ταχύτητα. Το userbench βλέπει το περιθώριο που έχει η μνήμη σου να τρέξει, που μπορεί να είναι και 2800mhz. Για αρχή θα κοίταζα το λειτουργικό και τι τρέχει στο background. Επίσης εκκαθάριση δίσκου, ανασυγκρότηση(αν είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι στον HDD). Ναι τρέχω σε 1280x1024.. Το λειτουργικό είναι windows 10 64 pro απο την microsoft με την διαφορά ότι τα έχω ενεργοποιήσει σπασμένα, αλλά δεν έχει να κάνει οι περισσότεροι το έχουν κάνει αυτό καταλαβαίνετε.. Όχι το game δεν ειναι στον hdd είναι στον ssd.. Κάποιος μου είπε πως η ram ειναι αρκετά κακή για αυτό το σύστημα πάντως αλλά δεν συμφωνώ.. Ίσως η μητρική.. Δεν ξέρω τι να πω.
tanasen01 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εφόσον τα έχεις ενεργοποιήσει θα έχεις και το fall update, οπότε για δες το παρακάτω video, μπορεί να βοηθήσει
strawman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τα fps σου ειναι απολυτως εκει που πρεπει να ειναι συμφωνα με τα specs σου. Το deathmatch στο cs go πεφτει στα 150 ακομα και τον καλυτερο επεξεργαστη του πλανητη να εχεις. Το μονο που μπορεις να κανεις για να βελτιωσεις επιδοσεις σε cs go ειναι να παρεις 6700k / 7700k και να τον clockaris στα 4.5+ ghz. Ισως και πιο γρηγορες μνημες να βοηθουσαν στο cs go, δεν ειμαι σιγουρος.
GoDRiC- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εφόσον τα έχεις ενεργοποιήσει θα έχεις και το fall update, οπότε για δες το παρακάτω video, μπορεί να βοηθήσει Τα έχω κάνει αυτά φίλε ευχαριστώ. Τα fps σου ειναι απολυτως εκει που πρεπει να ειναι συμφωνα με τα specs σου. Το deathmatch στο cs go πεφτει στα 150 ακομα και τον καλυτερο επεξεργαστη του πλανητη να εχεις. Το μονο που μπορεις να κανεις για να βελτιωσεις επιδοσεις σε cs go ειναι να παρεις 6700k / 7700k και να τον clockaris στα 4.5+ ghz. Ισως και πιο γρηγορες μνημες να βοηθουσαν στο cs go, δεν ειμαι σιγουρος. Περίμενε τι εννοείς; Έχω 1070, το ξέρω ότι το cs είναι cpu game αλλά έχω ολόκληρο i7 6ης γεννιάς δηλαδή τι έπρεπε να έχω; Και πως γίνεται πχ σε arena servers με fps_max 0 να εχω 600 fps και οταν παίζω faceit (ή matchmaking για να καταλαβεις) να εχω μεν 300 fps αλλά καθόλου σταθερά όπως βλέπω σε streamers κλπ με αρκετά drops που κάνουν το game καθόλου smooth...
strawman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τα έχω κάνει αυτά φίλε ευχαριστώ. Περίμενε τι εννοείς; Έχω 1070, το ξέρω ότι το cs είναι cpu game αλλά έχω ολόκληρο i7 6ης γεννιάς δηλαδή τι έπρεπε να έχω; Και πως γίνεται πχ σε arena servers με fps_max 0 να εχω 600 fps και οταν παίζω faceit (ή matchmaking για να καταλαβεις) να εχω μεν 300 fps αλλά καθόλου σταθερά όπως βλέπω σε streamers κλπ με αρκετά drops που κάνουν το game καθόλου smooth... Η 1070 δεν εχει να κανει, ειναι εντελως cpu bound το παιχνιδι. Οταν λες drops τι ακριβως εννοεις? Που πεφτει δηλαδη? Γιατι αν μιλαμε για drops στα 200 fps τοτε δεν βλεπω κατι περιεργο.
boombastik Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 windows 10 τελευταιο update εχεις? Δοιορθωνει perfomance drop σε παιχνιδια δχ9 και κατω. Στο CSGO Launch Options εχεις -threads 4 ? Αυτο το παιχνιδι με maxwell pascal εχει προβλημα, γιατι oi οι καρτες ριχνουν τα clocks και τα turbo clocks δεν ειναι full. βαλε και το xmp στα 2400 οσο να ναι λιγο καλυτερο bandwidth θα εχει. edit: α μολις τωρα ειδα οτι δεν εχeι xmp η Motherboard
GoDRiC- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Η 1070 δεν εχει να κανει, ειναι εντελως cpu bound το παιχνιδι. Οταν λες drops τι ακριβως εννοεις? Που πεφτει δηλαδη? Γιατι αν μιλαμε για drops στα 200 fps τοτε δεν βλεπω κατι περιεργο. Σε ffa είναι unplayable, δεν έχω πάνω από 200 fps και μπορεί να πέσουν και 130.. Εξαρτάται με τα άτομα φυσικά. Στα 5v5 έχω drops καμιά φορά μέχρι 200 αλλά ανάλογα το map πάντα γενικά όπως κάπως παίζεται. windows 10 τελευταιο update εχεις? Δοιορθωνει perfomance drop σε παιχνιδια δχ9 και κατω. Στο CSGO Launch Options εχεις -threads 4 ? Αυτο το παιχνιδι με maxwell pascal εχει προβλημα, γιατι oi οι καρτες ριχνουν τα clocks και τα turbo clocks δεν ειναι full. βαλε και το xmp στα 2400 οσο να ναι λιγο καλυτερο bandwidth θα εχει. edit: α μολις τωρα ειδα οτι δεν εχeι xmp η Motherboard Ναι δυστυχώς αυτό, και ψήνω να κάνω format να βάλω το προηγούμενο version (1703) γιατί πολλές μαλακίες ακούω για το 1709 και τα βλέπω κιολας.. Στο launch options έχω threads 8 αλλά δεν πιάνει αυτό πια. Ναι νομίζω δεν έχει xmp αν δεν είμαι λάθος αν και το εμφανίζει στα bios δηλαδή από disabled σε profile 1 αλλά δεν δουλεύει για κάποιο λόγο.. Κακή motherboard για αυτό το σύστημα, και στο userbenchmark μου έδειξε πως η ram δε τρέχει σωστά λόγω κλειστού xmp οπότε κάτι πρέπει να κάνω γενικά!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ειναι κακη η μητρικη. Αν ειχες z170 θα σου εφταιγαν μετα οι ram και ο κλειδωμενος επεξεργαστης. Η διαφορα τιμης τοτε που εγινε το συστημα θα ηταν παραπανω απο 100 ευρω τουλαχιστον λογω καταστηματος, συν το γεγονος οτι δεν θα ζητησες στην φορμα επιλογες για oc και ειχες αναλογη προταση. Το ενεργοποιημενο xmp θα σου προσφερει καλυτερες τιμες σε low fps οταν εχςι σημαντικη διαφορα σε συχνοτητα και cas αλλα σε καμμια περιπτωση διαφορα της ταξης που ζητας. Στο ειπα απτο πρωτο μηνυμα 2133 σε 2400 ερμηνευεται ως κλαιν μαιν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα